Mai multe momente de liniște pentru mami și bebe cu primul scutec cu Buzunar Stop & Protect

Mai multe momente de liniste pentru mami si bebe cu primul scutec cu Buzunar Stop & Protect

Mai multe momente de liniște pentru mami și bebe cu primul scutec cu Buzunar Stop & Protect

Maternitatea este o perioadă uimitor de frumoasă din viața unei femei, însă care o poate face uneori să se simtă copleșită, epuizată și obosită. Și nu este de mirare! La orice oră din zi sau din noapte, o mamă trebuie să demonstreze răbdare, creativitate, pozitivitate și curaj într-o varietate de situații.

De ce este un copil este neliniștit în timpul nopții?

Nopțile nedormite, somnul mereu întrerupt, lista de sarcini nesfârșită și plânsul sfâșietor al puiul de om, vor deveni toate amintiri de neprețuit pentru o mamă și le va purta în suflet cu mare bucurie.

Desigur, unele dintre motivele pentru care mămica nu se poate odihni corespunzător sunt evidente: trebuie să se trezească noaptea pentru a hrăni copilul, să-l aline dacă are colici sau este bolnăvior, să-l spele, să-l adoarmă și să îi fie aproape doar fiindcă ea este tot universul său - nimeni nu o poate înlocui pe mami.

Dar există o cauză foarte comună pentru care un copil este neliniștit în timpul nopții și pe care mămicile o pot controla: scutecele care curg!

Cu primul scutec-chiloțel din România care are Buzunarul Stop & Protect în spate, nu e nevoie să te mai stresezi și să te temi de pipi sau de cacadandana!

Indiferent că ești mămică pentru prima dată sau mai ai acasă cel puțin un puiuț de la care ai acumulat deja experiența creșterii și a schimbării scutecelor, totul poate părea o sarcină mamut. La urma urmei, sunt multe de luat în considerare atunci când vine vorba de schimbarea bebelușului: conținutul fluidelor corporale, prevenirea erupției de scutec și a scurgerilor, ca să nu mai vorbim de stăpânirea artei de a calma un bebeluș care plânge neîncetat și nu vrea să stea la schimbat.

Da, unii bebeluși urăsc să fie schimbați, așa că totul se poate transforma rapid într-o situație stresantă plină de necunoscute: Ce cutie distractivă vom desface azi? În ce dispoziție este bebe? Cum va decurge schimbatul azi, oare...?

Deși este adevărat că schimbatul scutecului poate fi un moment presărat de drame și evenimente induse de stres în viața mamelor, există o multitudine de tehnici și soluții pe care acestea le pot adopta pentru a ajuta la minimizarea haosului și pentru a maximiza plăcerea (pentru că sunt câteva momente demne de savurat!).

Joaca este ceea ce adoră copilul cel mai mult și de la care, evident, nu îi place să fie întrerupt, mai ales pentru a-i schimba scutecul. De ce să nu-i schimbi scutecul în picioare atunci, mai ales dacă este doar ud? Acest lucru va minimiza timpul necesar pentru a-i cere să se întindă, astfel încât este mai probabil să coopereze atunci când este absolut necesar. Deoarece s-ar putea să nu fie încă pe deplin stabil, alege o jucărie care îi place, pune-o pe canapea, iar apoi pune copilul să se sprijine de aceasta pentru a se juca. Știm că este mai greu decât să stea întins, dar cu ajutorul unui scutec-chiloțel bun, nu vei mai spune asta.

Ei bine, dacă vrei să faci din schimbarea scutecului un moment din zi plăcut, mult mai ușor de gestionat, mai puțin dezordonat și fără probleme, vei dori mai întâi să te aprovizionezi cu tipul potrivit de scutec pentru a face față sarcinii: un scutec conturat fără scurgeri, cum ar fi noul Pampers Pants cu Buzunarul Stop & Protect. Acesta oferă o protecție împotriva cacadandana, pentru tine și bebelușul tău activ, ajutând la prevenirea scurgerilor din partea de spate ascutecului, menținand cu succes mizeria înăuntru, astfel încât cel mic să continue să se bucure de somn sau joacă. În plus, miezul super absorbant menține pielea micuțului uscată, iar manșetele duble din jurul piciorușelor se mulează perfect pentru a preveni scurgerile!

Bonus: Banda elastică de jur-împrejur asigură o schimbare rapidă și ușoară! Poți pune scutecul-chiloțel cu o singură mișcare, chiar dacă bebelușul tău se răsucește și se întoarce. Dar este și la fel de ușor de scos: doar rupi lateralele apoi doar rulezi scutecul-chiloțel și-l prinzi cu banda adezivă.

Bebe se va simți mult mai confortabil în scutecul-chiloțel Pampers Pants cu Buzunarul Stop & Protect

În calitate de proaspăt părinte, vei învăța rapid importanța stăpânirii artei distragerii atenției. Și nu există timp mai important pentru a-l folosi în avantajul tău decât în timpul schimbării scutecelor. Pe lângă faptul că ai la îndemână o distragere fizică pentru bebeluș, cum ar fi o jucărie pe care o poate ține și cu care se poate juca, poți să-i cânți melodii și să menții contactul vizual pe tot parcursul procesului.

În timp ce scutecele obișnuite se pot desface atunci când cel mic este activ, banda elastică a scutecului-chiloțel oferă fixare perfectă, flexibilitate și confort, indiferent de ce activitățile celui mic. Pampers Pants cu Buzunarul revoluționar Stop & Protect este ajutorul de nădejde atunci când micuțul tău începe să descopere lumea din jurul lui.

Cu cât îi oferi mai mult copilului tău, cu atât copilul îți va oferi mai mult înapoi. Momentele mici și liniștite de bucurie pură când bebelușul îți zâmbește sau te privește serios în ochi sunt unice, de aceea, oferă-i tot ce este mai bun și ia-ți iei la revedere de la momentele în care schimbatul scutecului era o adevărată probă de îndemânare și stres pentru amândoi.

Cu Pampers Pants cu Buzunarul Stop & Protect, bebelușii pot să se joace și să exploreze liniștiți, pielea lor va fi uscată, curată și protejată, iar mami și bebe fericiți.

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️