4 super mămici au testat primul scutec-chiloțel cu Buzunar Stop & Protect din România

4 super mamici au testat primul scutec-chilotel cu Buzunar Stop & Protect din Romania

4 super mămici au testat primul scutec-chiloțel cu Buzunar Stop & Protect din România

Dragă mami, acum este mult mai ușor să te bucuri de mai multe momente de distracție cu bebelușul tău, cu mai puține întreruperi, datorită noului Pampers Pants cu Buzunar Stop & Protect. Te întrebi de ce? Ei bine, nu numai că îți vom răspunde la această întrebare, ci îți împărtășim și impresiile a 4 super mămici care au testat noile scutece.

Buzunar Stop & Protect pentru mișcări în voie - la joacă și în timpul somnului

De acum, te poți bucura împreună cu bebe de o lume mai frumoasă, #fărăfricădecacadandana. De ce? Pentru că super inovația Stop & Protect devine un ajutor de nădejde atunci când bebe vrea să exploreze lumea, să se joace și să se bucure de pozițiile lui preferate în timpul somnului. Fără scurgeri în partea din spate atunci când te aștepți mai puțin - când vă pregătiți să plecați grăbiți către un eveniment sau după câteva minute după ce ai reușit să îl adormi cu greu. Schimbat, spălat, reluat întregul proces. Poți tăia această grijă de pe lista ta!

Veștile bune nu se opresc aici. Pentru ca tu, mami, să fii și mai liniștită atunci când bebe doarme, atunci când vă distrați împreună cu jucăriile preferate sau atunci când explorați un nou loc de joacă, scutecele Pampers Pants cu buzunar Stop & Protect vin și cu manșete duble pentru picioare, pentru și mai multă protecție. Confortul este și el la fel de important precum protecția oferită, astfel că noul scutec este dotat și cu un miez super absorbant, pentru ca pielea lui bebe să rămână uscată pentru cât mai mult timp.

Pampers Pants și primele impresii din partea mămicilor colaboratori Desprecopii.com

Este momentul să le dăm cuvântul și celor 4 super mămici - Ramona Nistor, Roxana Mastan, Iulia Ciupe și Ligia Lazăr – care au testat în premieră noul Pampers Pants pentru micuțele lor - și să aflăm mai multe despre experiența lor personală, gânduri și prime impresii.

Voi știți ce își doresc puiuții dragi de la noi în primul rând?

Well, da! Cât mai mult din timpul nostru pentru activități împreună!

Pare că e o simplă joacă de moment, însă de fapt, noi le oferim timp, conectare, învățare, iubire și nu în ultimul rând, șansa de a crea relații armonioase cu ceilalți toată viața! Și nu o spun eu, ci mulți experți care au studiat acest domeniu.Vestea bună e că, acum, putem să ne jucăm mai mult cu ei fără întreruperi... neplăcute.

Șiți și voi, părinții, la ce mă refer. Când dintr-odată te trezești cu o surpriză drăguță care își face loc afară din scutec. Nu mai e cazul cu noul Pampers Pants, primul scutec-chiloțel din România care are un buzunărel special Stop & Protect, ce ajută la prevenirea scurgerilor din partea din spate. roxanamastan

Așa m-am obișnuit cu “viața de lux” încât mai că nu vreau să renunț la ea

Confort, protecție, piele catifelată, nopți liniștite, fără iritații, scurgeri, neplăceri, ce-ți dorești mai mult de atât? Mai nou, dacă nu ați aflat deja, @pampers_romania a lansat primul scutec-chiloțel din România cu buzunar Stop & Protect. Oferă protecție împotriva oricărei cacadandana, ajutând la prevenirea scurgerilor din partea de spate a scutecului pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment petrecut alături de familie.

ADIO cacadandana, e timpul pentru mai multă joacă! ramona.nistorr

Joacă, joacă, și uite că puiul mic a reușit să se ridice pentru prima dată în picioare

Sunt atât de fericită! Ei, dar până să reușească, mult s-a mai târât și rostogolit. Oricum, în orice poziție a stat, ea a fost protejată de “cacadandana” cu noul Pampers Pants cu buzunar Stop & Protect. Primul scutec de acest gen din România are un buzunar în partea din spate și astfel previne scurgerile si ne ajută să scăpăm de acele “surprize” neplăcute. Acum ne putem bucura împreună și de mai multe momente liniștite! ciupe.iulia

Folosesc Pampers pentru copilașii mei încă de la naștere

Mereu am avut încredere în acest brand, iar acum, datorită noului Pampers Pants cu buzunar Stop & Protect, ne bucurăm de distracție fără griji, #fărăfricadecacadandana.

@pampers_romania Pampers Pants, primul scutec-chiloțel din România cu buzunar STOP & PROTECT care oferă protecție împotriva oricărei cacadandana, ajutând la prevenirea scurgerilor din partea de spate a scutecului, oferind până la 12 ore de protecție și menținând pielea uscată,

astfel încât să vă puteți bucura împreună de joacă sau somn, cu mai puține întreruperi. ligia_lazar

Descoperă și tu primele scutece-chiloțel cu buzunar Stop & Protect din România și bucură-te de sentimentul #fărăfricadecacadandana!

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️