Novakid a demonstrat că este cea mai apreciată platformă de învățare pentru cei mici și în România, nu doar în Europa

Novakid a demonstrat ca este cea mai apreciata platforma de invatare pentru cei mici si in Romania - nu doar in Europa

Novakid, școala online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei și o companie consacrată EdTech care reinventează învățarea limbii engleze ca a doua limbă (ESL), anunță rezultatele primelor 6 luni din 2022. 👍

Novakid raportează o creștere sănătoasă în primul semestru al 2022, România devenind o nouă piață emergentă! 

Printre cele mai importante realizări: România a devenit o nouă piață emergentă pentru start-up-ul cu prezență în 49 de țări, în care peste 2,8 milioane de lecții au fost susținute în intervalul ianuarie-iulie 2022.

Situația incertă a socio-economiei din întreaga lume după pandemie și crizele geopolitice în curs au condus la consecințe grave pentru comunitatea globală. În această privință, educația este văzută ca o necesitate absolută, dar și ca cel mai important factor în creșterea unei societăți pașnice și proactive. În același timp, sectorul „e-learning-ului” se străduiește să ofere copiilor oportunitatea de a-și perfecționa viitorul.

Având în vedere misiunea sa asumată, de a oferi fiecărui copil șansa de a învăța limba comunicării internaționale și de a stimula dezvoltarea societății globale, Novakid și-a dezvoltat procesele de afaceri și a demonstrat cu succes o creștere sănătoasă a piețelor sale majore în primul semestru al 2022.

Rezultatele Novakid: 70% dintre clienți sunt din Europa

În prima jumătate a anului 2022, Novakid a continuat să-și consolideze pozițiile pe 49 de piețe de pe Glob.

Drept urmare, portofoliul actual de clienți al companiei în Europa reprezintă 70%, România fiind o nouă piață emergentă. Regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord) reprezintă 14% (creștere cu 2% de la sfârșitul anului 2021). Țările din Asia-Pacific (Malaezia, Indonezia, Japonia și Coreea de Sud) reprezintă acum aproape 16% din portofoliul companiei.

Pentru a opera cu succes pe piețele internaționale extrem de competitive din domeniul educației și tehnologiei online, companiile au nevoie de strategii puternice de diversificare, mai ales în aceste vremuri de incertitudine socială și economică. Din acest motiv, prioritatea Novakid pentru prima jumătate a anului 2022 a fost să se concentreze asupra noilor țări emergente, unde învățarea online a limbilor străine este condusă de digitalizarea masivă a educației din ultimii ani”, spune Dmitry Malin, co-fondator și COO al Novakid.

Creșteri la nivelul cursanților, clienților recurenți, profesorilor

Totodată, numărul total de elevi care învață la Novakid a crescut cu 48% față de aceeași perioadă din 2021, în timp ce numărul cursanților plătitori a crescut cu 63%.

Numărul total de lecții de engleză desfășurate pe platforma Novakid de la începutul anului 2022 a ajuns la 2,8 milioane, ceea ce reprezintă cu 15% mai mult decât numărul total de cursuri susținute pe parcursul anului 2021 în ansamblu (2,4 milioane). În orele de vârf, platforma a găzduit până la 1.400 de cursuri.

Novakid și-a mărit personalul didactic la aproape 2.700 de vorbitori nativi de engleză și tutori nativi. Compania a continuat să îmbunătățească calificările profesorilor săi prin lansarea unei serii de webinarii și cursuri de formare.

Focus pe produsele exclusive Novakid

În timpul primului semestru din 2022 s-a pus accent și pe dezvoltarea permanentă a conținutului educațional calitativ și inovator pentru învățarea limbii engleze.

După lansarea Novakid Magic Academy, un mediu de învățare a limbii engleze bazat pe povești, la sfârșitul anului 2021, Novakid a implementat acest curriculum cu peste 130.000 de elevi de toate vârstele și nivelurile în 6 luni.

Novakid Magic Academy face parte din Novakid Game World și a dovedit eficiența în ceea ce privește rezultatele învățării tinerilor cursanți: rata medie de performanță a învățării este cu 12% mai mare după un minimum de patru luni de lecții, 39% dintre cursanții înscriși la cursul ESL de la Novakid Magic Academy de nivel I demonstrând o performanță de învățare mai bună. Soluțiile speech-to-text și software-ul de recunoaștere a emoțiilor sunt dezvoltate pentru a face analiza în timpul lecției mai avansată.

Novakid, una dintre cele mai bune companii globale de învățare digitală

Pentru al doilea an consecutiv, Novakid a fost inclus în topul anual GSV, EdTech top 150, al companiilor private în spațiul de învățare digitală.

În martie 2022, Novakid a fost inclus și pe lista Forbes, în Top 500 cei mai buni angajatori de startup din America. Novakid a fost, de asemenea, recunoscut ca finalist la Premiile EdTech Digest Awards 2022 la categoria „Cea mai bună soluție de învățare a limbilor străine”, iar în iunie 2022 a fost selectat drept câștigătorul „Companiei generale de învățare a limbilor străine a anului”, în cadrul premiilor EdTech Breakthrough 2022.

Analiștii au studiat activitatea a peste 80 de școli online care operează în Europa. Experții au evaluat numărul de studenți activi și nivelul lor de satisfacție față de procesul de învățământ, nivelul de pregătire și experiență a profesorilor, precum și prețurile.

Combinația dintre extinderea produselor și inovarea lor în ultimele șase luni a condus la o creștere impresionantă. Am lansat noul nostru curriculum de engleză bazat pe povești prin joc - Novakid Game World - tuturor studenților în timpul semestrului 1 2022 și putem garanta cu mândrie că metodologia, care se bazează pe implicare, îi conduce pe studenți la competențe lingvistice. Rezultatele tinerilor noștri care învață limba engleză sunt cea mai mare realizare pentru Novakid”, adaugă Max Azarov, co-fondator și CEO al Novakid.

Spor și distracție la învățat... și explorat lumea alături de Novakid!

 

Categorie:Novakid