Care sunt costurile păstrării celulelor stem și pentru câți ani se plătesc?

Care sunt costurile pastrarii celulelor stem si pentru cati ani se platesc? | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Acum 15 ani recoltarea de celule stem putea fi considerată un lux în România. Acum însă, datorită numărului mare de clienți care au accesat aceste servicii în tot acest timp, Biogenis - Banca de celule stem, poate oferi prețuri accesibile pentru majoritatea părinților.

• Dar mai multe informații utile ne oferă doamna Cristina Mihăilă, Director de Vânzări Biogenis.

 Care sunt costurile păstrării celulelor stem?

La Biogenis, prețurile pachetelor pornesc de la 3400 lei și pot depăși 9000 lei, în funcție de tipul pachetului și de numărul de servicii suplimentare incluse. Costul unui pachet mediu este de 5500 lei. Prețul pachetului cuprinde absolut toate costurile aferente recoltării, transportului, prelucrării și criogenării celulelor stem.

Pentru semnarea contractului părinții trebuie să aibă doar cărțile de identitate, însă nu înainte de a verifica dacă viitoarea mămică se califică, din punct de vedere medical, pentru recoltare, răspunzând la câteva întrebări.

 La Biogenis nu se plătește niciun avans, toate plățile se efectuează după naștere

Asta pentru că Biogenis își doreste o relație bazată pe încredere cu clienții și preferă să se asigure că recoltarea a avut loc cu succes, că proba a fost calificată din punct de vedere cantitativ și calitativ, și numai atunci se vor emite facturile.

 Care este taxa anuală pentru depozitarea celulelor stem?

Anual, se plătește o taxă de stocare pentru depozitarea celulelor stem, care este între 330 și 400 lei + TVA. Mulți clienți nu plătesc niciodată taxa anuală de stocare, nu pentru că ar fi rău platnici, ci datorită programului de loialitate 1, 2, 3 … 200! Prin acest program, fiecare recomandare pe care clienții Biogenis o fac, le aduce 1 an gratuit de stocare pentru sângele de cordon.

Totodată, pentru a facilita accesul la medicina viitorului unui număr cât mai mare de familii, Biogenis a introdus și un sistem de plată în 3, 6, 9 sau 12 rate, fără dobândă.

În plus, Biogenis lansează cu diferite ocazii oferte și reduceri speciale, când puteți profita de cele mai avantajoaste prețuri pentru pachetele de recoltare, începând chiar cu 142 lei pe lună.

Ofertele pot varia în funcție de spitalul la care decideți să nașteți, în sensul în care puteți avea beneficii suplimentare pentru recoltarea cu Biogenis. De aceea, vă sfătuim să luați legătura cu un consultant medical pentru a cere o ofertă personalizată.

Pachetele Biogenis

Cât costă recoltarea?

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Accesează mai jos pagina unde sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️