Ce se întâmplă cu celulele stem colectate și păstrate dacă banca respectivă se închide?

Ce se intampla cu celulele stem colectate si pastrate daca banca respectiva se inchide? | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Biogenis face parte din FamiCord, cel mai mare grup de bănci de celule stem din Europa și locul 3 în lume, cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu. Cu 13 laboratoare proprii și prezentă în peste 20 țări, Biogenis a stocat mai mult de 600.000 probe și a ajutat la tratamentul a peste 4.000 pacienți.

• Dar ce se întâmplă cu celulele stem colectate și păstrate dacă banca respectivă se închide, ne explică doamna Raluca Nica, Șef de laborator Biogenis.

 Ce se întâmplă cu celulele stem stocate și păstrate dacă banca respectivă se închide?

Este firesc ca viitorii părinți care iau în calcul recoltarea celulelor stem la naștere să se gândească la toate detaliile legate de această decizie, astfel că, involuntar, apare și întrebarea "Ce se întâmplă cu celulele stem stocate și păstrate dacă banca respectivă se închide?". Din acest punct de vedere, părinții se pot simți asigurați în privința păstrării celulelor stem în condiții de criogenie.

În caz de lichidare sau de suspendare a activității, Biogenis va notifica titularul, iar drepturile și obligațiile de stocare în condiții de criogenie sunt transferate către unitatea specializată și cu drepturi în acest domeniu, și anume către PBKM (Banca Poloneză de Celule Materne) cu sediul în Polonia, Varșovia. Trebuie menționat că toate băncile din grup dețin astfel de contracte în vederea preluării probelor în situații neprevăzute, însă acest lucru nu a fost necesar în cei 20 ani de activitate.

Așadar, spre liniștea părinților, există un proces foarte bine pus la punct care asigură transferul celulelor în cele mai bune condiții, indiferent de situație.

Pachetele Biogenis

Cât costă recoltarea?

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Accesează mai jos pagina unde sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️