Ce alte servicii pot fi adăugate pachetului de recoltare de celule stem la naștere?

Ce alte servicii pot fi adaugate pachetului de recoltare de celule stem la nastere? | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Atunci când devenim părinți, cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru familia noastră. De aceea, Biogenis a alcătuit un portofoliu vast de servicii suplimentare care pot fi incluse în pachetele de recoltare de celule stem la naștere. Dar mai multe detalii importante despre acestea ne spune doamna Cristina Mihăilă, Director de Vânzări Biogenis - Banca de celule stem.

 Biogenis este prima bancă din România care a pus la dispoziție testele genetice din urină

Biogenis este prima bancă de celule stem din România care a pus la dispoziție testele genetice din urină, nu din sângele bebelușului. Efectuate la prestigiosul laborator Novogenia din Austria, aceste teste pot verifica predispoziția copilului la peste 100 de boli genetice. Astfel, se poate afla, preveni sau trata din timp anumite afecțiuni care se pot dezvolta în viitor, precum:

 întârzieri în dezvoltare;
 deficiențe fizice sau mentale;
 anomalii ale sistemului imunitar;
 boli cronice de piele;
 dificultăți de luare în greutate;
 anomalii de vorbire;
 hiperactivitate și agresivitate;
 crize epileptice;
 dificultăți de absorbție a alimentelor ș.a.;

 Biogenis este prima bancă din România care prelucrează, purifică și stochează ADN la naștere

Stocarea ADN-ului este foarte valoroasă, deoarece acesta conține informații vaste despre cine suntem și cine au fost strămoșii noștri. ADN-ul definește trăsăturile fizice și chiar determina dacă putem transmite generațiilor viitoare anumite stări sau boli. Grație progreselor din genetică, aproximativ 75% dintre boli pot fi identificate urmărind compoziția genetică a individului. Stocând ADN la nașterea copilului, îi oferi acces la medicina viitorului, realizată printr-un tratament individualizat, deoarece medicina personalizată va înlocui în următorii ani medicina tradițională. ADN-ul nou-născutului se prelucrează din sângele ombilical și se stochează în capsule SecuriGene pe o perioadă de 18 ani. În mod similar, se poate stoca și ADN-ul părinților, prin intermediul unei recoltări de sânge.

Cei mai mulți părinți care încheie un contract pentru recoltarea celulelor stem la naștere optează și pentru Pachetul Asistență la Transplant, prin intermediul căruia beneficiază de serviciile primului Navigator de Pacienți al unei bănci de celule stem din România:

 Consultanță pe probleme hematologice și de transplant.
 Tipizare HLA, obligatorie în cazul transplantului alogenic (donatorul este diferit de primitor).
 Numărătoare și viabilitate celulară, pentru confirmarea precisă a materialului genetic înainte de transplant.
 Informații financiare referitoare la eventuale costuri înainte, în timpul și după efectuarea transplantului.
 Informații medicale, legale și logistice cu privire la efectuarea unui transplant.
 Coordonarea pacientului pe tot parcursul său medical, de la diagnostic la tratament.

Pentru că Biogenis este mai mult decât o bancă de celule stem, aceasta oferă familiilor acces la terapie. Din acest motiv a creat Pachetul Neuro Transplant prin intermediul căruia asigură transplantul gratuit pentru copiii sub 4 ani cu diagnosticul de paralizie cerebrală.

Pachetul Neuro Transplant cuprinde:

 Transportul și cazarea pacientului și a părinților la centrul de transplant din Polonia.
 Transportul celulelor stem ale copilului la centrul din Polonia unde se va efectua transplantul.
 Acoperirea costurilor tratamentului propriu-zis și a costurilor de cazare ale copilului în centrul medical, pe durata perioadei de tratament (până la 2 zile).

Un alt serviciu exclusiv al Biogenis este Opțiunea 120

Acesta se adresează recoltărilor foarte “bogate” unde cantitatea de sânge din cordonul ombilical depășește 120 ml. În această situație, se pot stoca 4 recipiente cu celule stem hematopoietice în loc de 2, care se păstrează în mod standard. Mai multe recipiente, mai multe șanse de tratament!

În concluzie, Biogenis oferă viitorilor părinți cea mai vastă gamă de servicii suplimentare: 101 teste genetice din urină, prelucrare și stocare ADN pentru copil, mamă și tată, Asistență la Transplant, Neuro Transplant și Opțiunea 120. Pe lângă acestea, Biogenis este permanent în proces de cercetare și dezvoltare de noi servicii adaptate nevoilor clienților și urmează să-și lărgească portofoliul cu noi soluții pentru stocarea unui număr cât mai mare de celule stem precum și alte teste genetice avansate, teste prenatale non-invazive ș.a.

Pentru informații actualizate despre prețuri și oferte, vă așteptăm pe pagina www.biogenis.ro.

 

Pachetele Biogenis

Cât costă recoltarea?

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Accesează mai jos pagina unde sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️