5 motive pentru care merită să alegi Biogenis - Banca de celule stem a familiei tale

5 motive pentru care merita sa alegi Biogenis - Banca de celule stem a familiei tale | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Biogenis - Banca de celule stem, este înființată în România din anul 2007 și este parte a Grupului FamiCord (banca numărul 1 în Europa și locul 3 în lume), prezent în peste 20 de țări europene.

Biogenis este o companie românească, Membru fondator ARBACS (Asociația Băncilor Acreditate de Celule Stem), care se supune strict și în totalitate legislației din România. Dar mai multe informații utile ne oferă doamna Cristina Mihăilă, Director de Vânzări Biogenis.

 5 motive să alegi Biogenis!

Biogenis își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul țării, având consultanți foarte bine pregătiți, instruind constant atât propriul personal cât și personalul medical din clinicile și spitalele colaboratoare ce se ocupă de recoltarea celulelor stem.

Dacă și tu îți dorești să protejezi sănătatea familiei tale, la fel cum au făcut-o și alte mii de părinți, iată 5 motive să alegi Biogenis!

 1. Prestigiu

Biogenis face parte din cel mai mare grup European de bănci de celule stem, cu 20 de ani de experiență, 13 laboratoare proprii și prezentă în peste 20 de țări. Banca acreditată de Agenția Națională de Transplant, Biogenis este membru Cord Blood Europe iar la nivelul grupului dețin cele mai importante acreditări din domeniu: aaBB și GMP.

 2. Experiență

Grupul FamiCord, din care Biogenis face parte, este singurul grup de bănci de celule stem din Europa ce deține 2 laboratoare care întrunesc standardele GMP, solicitate de Agenția Europeană a Medicamentului, pentru a furniza ATMP (advanced therapy medicinal product - tratament personalizat pe bază de celule stem mezenchimale) atunci când este necesar. Fără acces la ATMP, tratamentul cu celule stem mezenchimale nu este posibil.

Astfel că, Biogenis a oferit încă din anul 2014 primul tratament cu celule stem mezenchimale pentru un copil român. Până în prezent, este banca românească cu cea mai mare experiență în transplanturi și probe eliberate, cu peste 70 pacienți români tratați, dintr-un total de peste 4000 la nivel de grup, și peste 18 probe eliberate.

 3. Siguranță

Biogenis este singura bancă europeană de celule stem care deține un centru propriu de transplant dar colaborează cu toate centrele de transplant din lume. În același timp, este prima bancă românească de celule stem care pune la dispoziție serviciul unic “Navigator de pacienți”, o persoană dedicată care preia un pacient sau un aparținător al acestuia, lipsit de informații și de soluții și pe care îl însoțește pe tot parcursul său medical, de la diagnostic la tratament.

 4. Raport excelent calitate-preț

Grație numărului mare de clienți care au ales să protejeze sănătatea familiei alături de Biogenis, banca de celule stem are astăzi posibilitatea să ofere servicii premium la prețuri accesibile. Consultanții Biogenis caută întotdeauna o soluție adaptată bugetului fiecărei familii, oferind prețuri începând cu 142 lei pe luna și plata în 12 rate fără dobândă.

În plus, prin programul de fidelitate 1,2,3 ... 200, Biogenis îți va plăti taxa de stocare pentru celulele stem din sângele cordonului ombilical. Ce trebuie să faci? Recomandă-i unui prieten să devină client Biogenis și primești din partea noastră anul de stocare gratuit, iar când ai ajuns la 3 prieteni care au semnat contract cu Biogenis, primești cadou un card cadou de la Emag în valoare de 900 de lei. Continuă și programul va continua.

 5. Diversitatea serviciilor

Fiecare familie care trece pragul Băncii de celule stem Biogenis, are posibilitatea de a alege din cea mai variată gamă de servicii din domeniu:

 poți alege metoda de prelucrare: sânge integral sau separare celulară;
 poți opta pentru mai multe tipuri de pachete, conținând celule stem hematopoietice, Gelatină Wharton sau celule stem mezenchimale;
 poți alege locația de stocare a prețioaselor celule stem recoltate la naștere; cei mai mulți clienți aleg laboratorul Biogenis din București însă se poate opta pentru stocare în Polonia;
 poți adăuga la pachetul tău servicii unice în România: extragere, prelucrare și puficare ADN la naștere, teste genetice din urină și nu din sânge, stocarea în mai multe recipiente, Asistență la Transplant și Neurotransplant.

Pachetele Biogenis

Cât costă recoltarea?

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Accesează mai jos pagina unde sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️