Te îngrijorează intrarea copilului în colectivitate? Iată când și cu ce începi consolidarea imunității

Te ingrijoreaza intrarea copilului in colectivitate? Iata cand si cu ce incepi consolidarea imunitatii

Te îngrijorează intrarea copilului în colectivitate? Iată când și cu ce începi consolidarea imunității

Pe scurt

  • Copiii au nevoie de un sistem de sprijin excelent în timp ce își mențin mintea focusată la școală. Acest sprijin vine de la familiile lor, profesorii lor, dar și din partea propriului sistem imunitar!

     

    Sistemul imunitar este o rețea de celule, proteine ​​și organe care luptă împotriva infecțiilor pentru a ne menține sănătoși. Luând în considerare că școala e pe cale să înceapă din nou - deci sezonul răcelilor destul de aproape - este un moment deosebit de important ca sistemul imunitar al copilului tău să fie consolidat.

Iată 6 metode de a consolida sistemul imunitar al copiilor înainte de începerea noului an școlar

Stresul, lipsa somnului și deficiența de vitamine sunt doar câteva aspecte ale sănătății care pot avea un impact negativ asupra sistemului imunitar. Deși nu există o singură soluție pentru consolidarea imunității, există multe alegeri sănătoase pe care le putem face pentru a ajuta sistemul imunitar pe termen lung. Iată șase moduri de a ajuta la consolidarea sistemului imunitar al copiilor în acest nou an școlar.

Cutia de prânz cea veselă

O alimentație echilibrată cu o gamă completă de vitamine și minerale ajută la alimentarea unui sistem imunitar puternic. Pune-i mereu fructe și legume colorate atunci când îi pregatești prânzul sau diverse gustări după școală și asigură-te că-i oferi mese zilnice ce conțin acești nutrienți:

 Vitamina A
 Vitamina C
 Vitamina D
 Vitamina E
 Vitaminele B
 Fier
 Seleniu
 Zinc

Practică spălarea corectă a mâinilor și igiena

Oferă-i o mână de ajutor sistemului imunitar al copilului și oprește răspândirea germenilor în primul rând! Învață-ți copilul să se spele pe mâini corect, folosind apă curată și săpun, timp de cel puțin 20 de secunde. De asemenea, este important să speli în mod regulat articolele care ar putea transporta microbi, cum ar fi hainele de la școală.

Practică tehnici de reducere a stresului

Școala poate fi stresantă. Când suntem stresați, sistemul nostru imunitar produce mai puține globule albe care luptă împotriva germenilor decât în ​​mod normal, ceea ce ne expune unui risc mai mare de a ne îmbolnăvi. Îți poți ajuta copilul să facă față stresului, învățându-l să respire lent și adânc pentru a se calma sau făcând exerciții cu el pentru a ajuta la eliberarea sentimentelor anxioase.

Odihna face minuni

Sistemul nostru imunitar produce multe dintre celulele noastre albe din sânge în timp ce dormim, așa că, fără o odihnă suficientă, copilul ar putea avea mai multe șanse să se îmbolnăvească. De aceea, copilul trebuie să aibă o oră regulată de culcare în timpul anului școlar, care să permită o noapte întreagă de odihnă. Potrivit Fundației Naționale pentru Somn:

 Copiii de 3-5 ani au nevoie de 10-13 ore de somn.
 Copiii de 6-13 ani au nevoie de 9-11 ore de somn.
 Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani au nevoie de 8-10 ore de somn.

Fii la zi cu imunizările

Imunizările întăresc sistemul imunitar al copilului, ajutându-l să creeze anticorpii potriviți pentru a preveni bolile grave. Vaccinarea este necesară pentru sănătatea copilului și, cum se apropie sezonul de gripă, să nu uităm de vaccinul antigripal. Gripa se răspândește cu ușurință în școli prin tuse, strănut și atingerea suprafețelor comune, dar un vaccin antigripal îl poate ajuta să nu se îmbolnăvească atât de grav.

Începe consolidarea imunității cu un supliment alimentar, când copilul este sănătos!

Pentru a oferi sistemului imunitar un pic de sprijin suplimentar, pentru a-l consolida, dar chiar și pentru a reduce durata și severitatea infecțiilor de tract respirator, FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este suplimentul alimentar ideal pentru copii.

Știai că este dovedit că lactoferina, prezentă în compoziția FRUTDEP® IMMUNO, are rol imunomodulator și acțiune antiinflamatoare, totodată prevenind penetrarea și replicarea virusului în celulă prin aderarea la receptorii celulari? Sinergismul de acţiune al combinaţiei unice din FRUTDEP® IMMUNO este, astfel, strategic în abordarea tratamentului infecţiilor de tract respirator, inclusiv cu SARS-COV-2.

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe, care contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și tonifierea organismului în perioada de convalescență după diferite boli.

Comandă online la un preț avantajos Kitul de imunitate - 3 x FRUTDEP® IMMUNO

Alege FRUTDEP® IMMUNO pentru susținerea sistemului imunitar al copilului tău, folosind următoarea schemă de administrare: 10 zile/lună timp de 3 luni, înainte de intrarea în colectivitate.


BENEFICII

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator.
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar.
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență.
 Reduce oboseala și extenuarea.
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

 

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

Perioada de convalescență

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară

Cumpara FRUTDEP ® IMMUNO soluție orală 100 ml (10 monodoze x 10 ml)| 53.00lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc.

FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

Betaglucanul

Este un imunomodulator puternic. Se leagă de celulele sistemului imunitar, activând procesul de fagocitoză realizat de macrofage și stimulând eliberarea de interleukine. Acțiunea antimicrobiană se datorează și capacității betaglucanului de a interacționa cu țesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal (GALT). Celulele imunitare asociate GALT sunt activate în a doua porțiune a intestinului prin plăcile Peyer și apoi migrează spre siturile inflamatoare. Are și proprietăți antiinflamatoare.

Lactoferina

Are proprietăți anvirale, antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante. Poate modifica răspunsul imun, stimulând creșterea și diferențierea celulelor T, și producția de citokine. Are proprietăți antibacteriene datorită capacității de a lega fierul (esențial în creșterea bacteriilor patogene). Lactofericina, produsă prin catabolismul lactoferinei, dezvoltă o acțiune antibacteriană și antivirală, combătând intrarea virusului în celulă prin stoparea legării de membrana celulei.

Resveratrolul

Are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, având capacitatea să modifice răspunsul biologic al sistemului imunitar. Promovează fagocitoza microorganismelor prin leucocite. Are acțiune antiproliferativă împotriva diferitelor virusuri prin inhibarea sintezei primelor proteine necesare în ciclul de replicare a virusului.

Complexul de vitamine (din grupa B, vitamina C, betacaroten) și sucurile concentrate de fructe (mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc)

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, au proprietăți antioxidante, tonice și fortifiante. Vitamina C stimulează acțiunea limfocitelor, crește nivelul de interferon și răspunsul anticorpilor. Este unul dintre cei mai importanți agenți antioxidanți hidrofili din organism, neutralizând speciile reactive de oxigen și azot și crescând nivelurile de glutation. Betacarotenul, un precursor al vitaminei A, este esențial pentru sistemul imunitar. Persoanele cu deficiențe de vitamina A suferă mai frecvent de boli infecțioase.

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII