Protejează-ți intreaga familie de infecțiile respiratorii și de Covid-19, cu ajutorul acestor sfaturi

Protejeaza-ti intreaga familie de infectiile respiratorii si de Covid-19, cu ajutorul acestor sfaturi

Protejează-ți intreaga familie de infecțiile respiratorii și de Covid-19, cu ajutorul acestor sfaturi

Pe scurt

  • Revenirea la școală este o perioadă agitată, dar plină de satisfacții. Este emoționant să-ți vezi copilul cum crește și atinge etapele de dezvoltare, și cum își face noi prieteni. Dar sezonul de întoarcere la școală poate fi și un moment de îngrijorare pentru părinți, deoarece poate însemna expunerea la boli comune ale copilăriei. Să recunoaștem: în fiecare toamnă, sălile de clasă pline de copii devin focare mocnitoare de răceli, gripă, infecția cu Coronavirus (COVID-19), viruși stomacali și germeni care se tot răspândesc neîncetat. Medicii se așteaptă la asta; de fapt, acesta este modul în care corpurile tinere își construiesc imunitatea împotriva acestor boli.

Care sunt cele mai frecvente boli contractate de copii în colectivitate?

Ca părinți, urâm să ne vedem copiii bolnavi, indiferent de vârsta lor. De asemenea, știm că atunci când copiii noștri sunt bolnavi, toată familia este afectată. Deci, cum putem menține copiii cât mai sănătoși? Cum îi putem pregăti pentru tot ce va aduce nou acest an școlar?

Bolile copilăriei sunt o realitate. Acestea includ raceala obișnuită, gastroenterita, faringita, gripa și infecția cu Coronavirus (COVID-19). Toate acestea tind să fie mai frecvente odată ce copiii se întorc la școală și sunt înconjurați de colegii de clasă.

 Răceala comună: răcelile sunt principalul motiv pentru care copiii lipsesc de la școală în fiecare an. De obicei, începe cu o durere în gât și nas care curge, urmate de tuse și strănut. Răcelile trec de obicei în 7 până la 10 zile și, cu toate că nu există nici un tratament minune, unele medicamente fără prescripție medicală vor ajuta la ameliorarea simptomelor. Copiii cu sistemul imunitar compromis din cauza astmului sau a altor boli respiratorii pot dezvolta simptome mai grave și pot avea nevoie de îngrijire medicală.
 Amigdalita acută streptococică: se prezintă de obicei cu o durere bruscă în gât. Copilul se poate plânge de durere la înghițire, poate face febră și are amigdalele umflate. Boala este cauzată de o infecție bacteriană (streptococ) care se poate răspândi cu ușurință în rândul copiilor, mai ales dacă împart băuturi sau ustensile. Medicul copilului poate prescrie un antibiotic, cum ar fi penicilina sau amoxicilina, pentru a-i reduce simptomele și a trata boala.
 Gripa: este o boală respiratorie contagioasă cauzată de viruși care infectează nasul, gâtul și plămânii. Pentru majoritatea oamenilor, simptomele gripei apar brusc și includ febră sau frisoane, tuse, dureri în gât, secreții nazale, dureri de corp, dureri de cap și oboseală. De asemenea, copiii pot asocia scaune moi. Copiii sub 5 ani, și în special cei mai mici de 2 ani, prezintă un risc mai mare de a dezvolta complicații mai grave legate de gripă.
 Infecția cu Coronavirus (COVID-19): așa cum vedem aproape în fiecare an, este ușor pentru copii să răspândească germeni precum răceala, gripa și COVID-19. Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt cea mai bună modalitate de a proteja copilul de apariția simptomelor sau a bolilor grave cauzate de COVID. Simptomele includ tuse, dificultăți de respirație, nas care curge sau congestionat, oboseală, scaune moi, greață, vărsături, dureri în gât și chiar pierderea gustului sau a mirosului. Dar simptomele pot varia de la o persoană la alta: unii copii nu au deloc simptome; alții pot avea simptome ușoare până la severe. Dacă un copil are simptome de COVID-19 (tuse, febră, oboseală etc.), părinții trebuie să urmeze regulile locale de sănătate publică, iar copilul ar trebui să stea acasă până când simptomele dispar. Dacă simptomele persistă sau se agravează, părinții ar trebui să ceară sfatul medicului.

Cum să-ți protejezi copilul și familia de infecțiile respiratorii și de Covid-19?

Părinții trebuie să discute cu copiii lor despre măsurile de protecție și să se asigure că cei mici le-au înțeles. Iată câteva simple strategii.

 Învață-ți copilul să evite să-și bage mâinile în gură, în nas sau în ochi.
 Învață-l să tușească sau să strănute în plica cotului sau de preferat într-un șervețel curat și să-l arunce în mod corespunzător.
 Să poarte corect masca dacă este necesar - aceasta nu numai că poate preveni transmiterea COVID-19, dar protejează și împotriva altor virusuri respiratorii. Iarna trecută, când ratele de utilizare a măștilor au fost scăzute, numărul copiilor din spital cu gripă și alte boli respiratorii non-COVID-19 a fost crescut.
 Copiii ar trebui să știe să evite persoanele bolnave și să stea acasă dacă nu se simt bine, nu doar să aibă grijă de ei înșiși, ci și să prevină răspândirea bolii la alții (mai ales dacă are febră).
 După tuse, strănut sau după ce a atins o suprafață pe care un alt copil a infectat-o, învață-l să se spele întotdeauna pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde. Dacă apa și săpunul nu sunt disponibile și mâinile lor nu sunt murdare vizibil, poate folosi un dezinfectant pentru mâini care conține cel puțin 60% alcool.

O alegere la îndemână sunt soluțiile dezinfectantele cu formulă conform recomandărilor OMS, alcool 75% și îmbogățite cu uleiuri esențiale. Poți opta între următoarele arome: ulei esențial de lămâiță și pin (cu efect antimicrobian), ulei esențial de lavandă și lămâie (cu efect antimicrobian demonstrat, de vindecare și de regenerare a pielii,) sau ulei esențial de citrice (cu efect antibacterian și antifungic). Acestea nu necesită clătire!

 

Părinții ar trebui să fie deosebit de vigilenți dacă au un copil care prezintă un risc mare de a se îmbolnăvi de o boală respiratorie și de a dezvolta complicații, care pot varia de la probleme ale sinusurilor și infecții ale urechii până la pneumonie și disfuncție cerebrală. Grupurile de risc includ copiii mai mici de 5 ani și în special cei mai mici de 2 ani, precum și cei cu afecțiuni medicale cronice, cum ar fi astmul, diabetul sau bolile de inimă.

Ce trebuie să faci dacă copilul s-a îmbolnavit:

 ține-l acasă;
 dacă are febră, să rămână acasă cel puțin 24 de ore după ce febra a dispărut.
 ține-l la distanță de ceilalți membri ai familiei;
 spală-i toate obiectele personale (lenjerie, haine, prosoape etc.);
 dacă copilul are risc ridicat de complicații, ar trebui să apelezila medic pentru mai multe informații.

Consolidează sistemul imunitar al familiei pentru a lupta eficient cu virusurile

Unii nutrienți joacă roluri foarte importante în menținerea integrității și funcției sistemului imunitar, prezentând acțiuni sinergice în pași determinanți pentru răspunsul imun. Dintre aceste elemente, zincul și vitaminele C și D se remarcă datorită funcțiilor imunomodulatoare și rolului în conservarea barierelor fizice ale țesuturilor.

Cei trei biofactori - zincul, vitamina C și vitamina D - sunt componente importante ale sistemului imunitar și îndeplinesc diferite sarcini care se sprijină reciproc. Un echilibru bine ajustat al biofactorilor ne ajută să luptăm împotriva răcelilor și a altor infecții, dar și să ne redresăm după acestea într-un mod natural, pentru a ne putea baza pe un sistem imunitar puternic pe tot parcursul anului.

fortIMMUNO® KIDS plicuri orodispersabile conține o formulă special concepută pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar (Lactoferină, Vitaminele C, D3 și Zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar), fiind eficient în profilaxia și tratamentul infecțiilor respiratorii acute și/ sau recurente, inclusiv cea cu Sars-Cov-2.

Comandă online la un preț avantajos Kitul de imunitate - 3x FORTIMMUNO® KIDS

fortIMMUNO® capsule pentru adulți și copiii de peste 12 ani, conține o combinație eficientă de Quercetină, Lactoferină, vitaminele C, D3 și Zn, atât de importantă în profilaxia și tratamentul infecțiilor respiratorii acute și/sau recurente, inclusiv cea cu Sars-Cov-2. Află mai multe despre fortIMMUNO® capsule aici >>

De asemenea, FRUTDEP® IMMUNO soluție orală, datorită nutraceuticelor și sucurilor concentrate din fructe conținute, este eficient în reducerea duratei și severității infecțiilor de tract respirator, precum și a recurențelor prin acțiunea antivirală și antibacteriană și consolidarea sistemului imunitar. Combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și la tonifierea organismului în perioada de convalescență după diferite boli.

Comandă online la un preț avantajos Kitul de imunitate - 3 x FRUTDEP® IMMUNO

Știati ca este dovedit că lactoferina, prezentă în compoziția FRUTDEP® IMMUNO, are rol imunomodulator și acțiune antiinflamatoare, totodată prevenind penetrarea și replicarea virusului în celulă prin aderarea la receptorii celulari? Sinergismul de acţiune al combinaţiei unice din FRUTDEP® IMMUNO este, astfel, strategic în abordarea tratamentului infecţiilor de tract respirator, inclusiv cu SARS-COV-2. Nu rata ocazia unui preț excelent pentru FRUTDEP® IMMUNO, soluția orală care consolidează sistemul imunitar al copilului tău!

Te îngrijorează intrarea copilului în colectivitate? Iată recomandarea Dr. Phyto

Dr. Phyto îți oferă soluția completă pentru prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii, dar și a recurențelor.

Pentru o consolidare solidă a imunității Dr. Phyto recomandă să fie administrate 10 zile pe lună, timp de 3 luni, consecutiv - FRUTDEP® IMMUNO și fortIMMUNO® KIDS. Mai exact: 10 zile FRUTDEP® IMMUNO, apoi 10 zile fortIMMUNO® KIDS și 10 zile pauză. Apoi se repetă schema încă 2 luni.

Beneficii FRUTDEP® IMMUNO soluție orală:

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator;
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Contribuie la întărirea sistemului imunitar;
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență;
 Reduce oboseala și extenuarea;
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor.

Perioada de convalescență.

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară.

Cumpără FRUTDEP® IMMUNO | 53.00 lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare:

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc.

FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

Sistemul imunitar protejează organismul de afecțiuni sau de corpuri străine ce pot pune sănătatea în pericol

Atunci când funcționează normal, sistemul imunitar identifică și apoi atacă virusurile, bacteriile, paraziții sau orice alte corpuri străine, reușind să le diferențieze pe acestea de țesuturile sănătoase ale organismului. Află mai multe despre fortIMMUNO ® Kids>>


Beneficii fortIMMUNO® KIDS plicuri orodispersabile:

 Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
 Este eficient în prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii acute și/sau recurente, inclusiv cea cu Sars-Cov-2.
 Protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii.
 Menține homeostazia fierului, facilitând absorbția sa intestinală și transportul în sânge.
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență.

 

Profilaxia și tratamentul infecțiilor respiratorii acute și/sau recurente, inclusiv cea cu Sars-Cov-2.

Imunodeficiență.

În perioadele de convalescență.

Cumpără fortIMMUNO® KIDS | 41.30 lei

ADMINISTRARE:

3-6 ani – 1 plic/zi

6-12 ani – 2 plicuri/zi

În prevenție:

10 zile/lună timp de 3 luni

În faza acută:

7-10 zile

În faza de consolidare:

10-14 zile

Vitamina C (Acid L-ascorbic), aroma, Lactoferina - Bega Bionutrients™ (derivat din lapte), oxid de zinc microîncapsulat - Zincnova™ ; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; Vitamina D3 (colecalciferol)

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII