Intrarea în colectivitate - cum să îți pregătești copilul?

Intrarea in colectivitate - cum sa iti pregatesti copilul?

Intrarea în colectivitate - cum să îți pregătești copilul?

Pe scurt

  • Sezonul de întoarcere la școală este o perioadă de noi începuturi și oportunități, dar pentru unii elevi, această perioadă poate fi și o perioadă de susceptibilitate crescută la boli. A te proteja pe tine, pe copiii tăi și pe colegii lor împotriva răcelilor obișnuite și a altor infecții poate fi mai ușor decât crezi dacă urmezi aceste sfaturi pentru consolidarea imunității.

Copiii au nevoie de o alimentație sănătoasă

O alimentație sănătoasă poate consolida imunitatea copilului. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că va consuma alimente bogate în antioxidanți și vitamine, care ajută la protejarea organismului de radicalii liberi ce pot provoca inflamații și pot deteriora celulele. 10 dintre cele mai bune alimente care întăresc imunitatea sunt mandarinele, portocalele, grapefruitul, ciocolata neagră, peștele gras, broccoli, migdalele, afinele, semințele de floarea soarelui și kiwi.

Copilul are nevoie de somn și odihnă suficientă

Copiii de vârstă școlară (6-13 ani) au nevoie de 9 până la 11 ore de somn. Este bine cunoscut faptul că somnul ajută la reglarea ritmurilor biologice ale organismului, ajutându-ne să rămânem sănătoși. Dacă copilul nu doarme suficient, este mai susceptibil de a se îmbolnăvi.

Copilul trebuie să facă sport regulat

Exercițiile fizice regulate ajută la stimularea răspunsului imunitar. Copilul poate practica sporturi școlare sau pur și simplu se poate juca afară. Doar asigură-te că este activ pe tot parcursul anului, când poate sta mai mult în interior.

Menține copilul la o greutate sănătoasă

Excesul de greutate este legat de scăderea imunității, precum și de alte probleme de sănătate. Asigură-te că discuți cu medicul de familie sau medicul pediatru, despre greutatea ideală a copilului tău.

Atenție la nivelul de stres al copilului

Stresul și anxietatea pot afecta sistemul imunitar, astfel că organismul nu mai poate lupta eficient împotriva bolilor. Părinții nu sunt singurii care se confruntă cu stres! Asigură-te că discuți cu copilul tău despre anxietate, stres și sănătate mintală.

Hidratarea este foarte importantă!

Apa este o parte esențială a dietei noastre și joacă un rol major în menținerea funcționării corecte a sistemului imunitar. Consumul suficient de apă ajută la menținerea corpului hidratat, ceea ce este necesar pentru producerea de globule albe. Celulele albe din sânge sunt importante pentru combaterea infecțiilor. În plus, apa poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce poate contribui la menținerea funcționării bune a sistemului imunitar.

Începe consolidarea imunității copilului cu un supliment alimentar

Pentru a oferi sistemului imunitar un pic de sprijin suplimentar, pentru a-l consolida, dar chiar și pentru a reduce durata și severitatea infecțiilor de tract respirator, FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este suplimentul alimentar ideal pentru copii.

Știai că este dovedit că lactoferina, prezentă în compoziția FRUTDEP® IMMUNO, are rol imunomodulator și acțiune antiinflamatoare, totodată prevenind penetrarea și replicarea virusului în celulă prin aderarea la receptorii celulari? Sinergismul de acţiune al combinaţiei unice din FRUTDEP® IMMUNO este, astfel, strategic în abordarea tratamentului infecţiilor de tract respirator, inclusiv cu SARS-COV-2.

FRUTDEP® IMMUNO soluție orală este combinația eficientă de resveratrol, lactoferină, betaglucan și vitamine din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic, vitamina C și sucuri din fructe, care contribuie la consolidarea sistemului imunitar în cazul infecțiilor de tract respirator și al recurențelor și tonifierea organismului în perioada de convalescență după diferite boli.

Comandă online la un preț avantajos Kitul de imunitate - 3 x FRUTDEP® IMMUNO

Alege FRUTDEP® IMMUNO pentru susținerea sistemului imunitar al copilului tău, folosind următoarea schemă de administrare: 10 zile/lună timp de 3 luni, înainte de intrarea în colectivitate.


BENEFICII

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator.
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar.
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență.
 Reduce oboseala și extenuarea.
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

 

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

Perioada de convalescență

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară

Cumpara FRUTDEP ® IMMUNO soluție orală 100 ml (10 monodoze x 10 ml)| 53.00lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc.

FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

Betaglucanul

Este un imunomodulator puternic. Se leagă de celulele sistemului imunitar, activând procesul de fagocitoză realizat de macrofage și stimulând eliberarea de interleukine. Acțiunea antimicrobiană se datorează și capacității betaglucanului de a interacționa cu țesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal (GALT). Celulele imunitare asociate GALT sunt activate în a doua porțiune a intestinului prin plăcile Peyer și apoi migrează spre siturile inflamatoare. Are și proprietăți antiinflamatoare.

Lactoferina

Are proprietăți anvirale, antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante. Poate modifica răspunsul imun, stimulând creșterea și diferențierea celulelor T, și producția de citokine. Are proprietăți antibacteriene datorită capacității de a lega fierul (esențial în creșterea bacteriilor patogene). Lactofericina, produsă prin catabolismul lactoferinei, dezvoltă o acțiune antibacteriană și antivirală, combătând intrarea virusului în celulă prin stoparea legării de membrana celulei.

Resveratrolul

Are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, având capacitatea să modifice răspunsul biologic al sistemului imunitar. Promovează fagocitoza microorganismelor prin leucocite. Are acțiune antiproliferativă împotriva diferitelor virusuri prin inhibarea sintezei primelor proteine necesare în ciclul de replicare a virusului.

Complexul de vitamine (din grupa B, vitamina C, betacaroten) și sucurile concentrate de fructe (mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc)

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, au proprietăți antioxidante, tonice și fortifiante. Vitamina C stimulează acțiunea limfocitelor, crește nivelul de interferon și răspunsul anticorpilor. Este unul dintre cei mai importanți agenți antioxidanți hidrofili din organism, neutralizând speciile reactive de oxigen și azot și crescând nivelurile de glutation. Betacarotenul, un precursor al vitaminei A, este esențial pentru sistemul imunitar. Persoanele cu deficiențe de vitamina A suferă mai frecvent de boli infecțioase.

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII