Scapă rapid de chinuitoarea răceală încă de la primele semne ale virozei

Scapa rapid de chinuitoarea raceala inca de la primele semne ale virozei

Scapă rapid de chinuitoarea răceală încă de la primele semne ale virozei

Pe scurt

  • Dacă te întrebi cum ai putea scăpa rapid de răceala copilului, trebuie să știi că nu există un remediu magic care să facă virusul ce provoacă neplăcutele simptome să dispară din organism. Ceea ce poți face, totuși, este să atenuezi simptomele cât mai mult posibil, în timp ce aștepți ca lucrurile să-și urmeze cursul.

Deci, care este cel mai rapid mod de a scăpa de o răceală?

Din nefericire, nu este posibil să scapi de o răceală peste noapte - nu așa funcționează răceala. Pentru a se recupera, corpul copilului trebuie să stimuleze un răspuns al sistemului imunitar, să omoare virusul și să se repare singur. Acest lucru necesită timp și odihnă.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ameliorezi simptomele unei răceli până când virusul iese din organismul copilului. Dar este ceva de care trebuie sa te ferești: antibioticele. Acestea nu vor funcționa niciodată pentru o răceală, deoarece răceala este cauzată de un virus, nu de o bacterie.

Grozav. Dar cum scap de nasul congestionat al copilului?

Orice părinte cunoaște sentimentul... sunt fazele incipiente ale unei răceli și te simți prins în cursă. Dar, există o mulțime de alte lucruri pe care le poți face pentru a ameliora simptomele copilului...

 o baie caldă pentru a ameliora temporar nasul înfundat, deoarece aburul poate ajuta la subțierea și eliminarea mucusului;
 hidratarea ajută la înlocuirea multor lichide și la slăbirea mucusului, deci oferă-i lichide (apă).
 folosirea unui umidificator, de preferință unul care produce vapori calzi
 facilitează-i respirația cu ajutorul un spray nazal, cum ar fi RINODEP®. Acesta conține un complex unic de fitoextracte, apă de mare concentrată și mangan, cu acțiune antiinflamatoare și antialergică eficientă în normalizarea reacțiilor alergice, și are acțiune emolientă și descongestionantă în rinite alergice și nonalergice (NARES și NARESMA).

Cum poți preveni o răceală, în primul rând?

Dacă reușești să navighezi prin iarnă fără ca tu sau copilul să răciți, nu este doar lăudabil, ci este un miracol.

Cu toate acestea, există lucruri pe care le poți face pe tot parcursul anului pentru a te asigura că, dacă răcelile obișnuite apar în calea voastră, corpul este pregătit, ceea ce face ca întregul proces de a scăpa de răceală să fie puțin mai suportabil.

Deoarece atât de multe virusuri provoacă răceli, nu există un vaccin care să protejeze împotriva lor. Pentru a evita contractarea unuia, copiii ar trebui:

 să se ferească de oricine este răcit;
 să evite fumatul pasiv;
 să se spele bine și des pe mâini, mai ales după ce își sufla nasul și înainte de a mânca;
 să strănute sau tușească într-un șervețel sau în cot, nu în palme;
 să nu folosească vesela sau obiectele unei alte persoane;
 să nu atingă șervețele folosite de alte persoane;
 să respecte obiceiuri sănătoase, cum ar fi să mănânce sănătos și să doarmă din plin;

Prevenirea complicațiilor bacteriene și susținerea sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate

Virusurile determină frecvent, mai ales la copiii sub 2 ani, infecții de căi aeriene respiratorii inferioare, bronșiolite.

Virodep® comprimate de supt este un supliment alimentar pe bază de extracte vegetale standardizate și îndulcitori, care, asociat cu antibiotice, simptomatice, scade severitatea și durata infecției, grăbind vindecarea.

VIRODEP® picături orale este un complex unic de fitoextracte standardizate și nutraceutice, fiind indicat în profilaxia și terapia infecțiilor respiratorii de origine virală sau bacteriană, asociat cu antibiotice și simptomatice și în consolidarea sistemului imunitar.

VIRODEP® crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor cu ajutorul combinației complexe de extracte standardizate din plante, precum propolis, măceș, echinacea, muștar sălbatic, grindelia, cimbru de cultură și eucalipt, care au proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și protectoare la nivelul mucoasei cailor respiratorii, plus o acțiune antibacteriană și mucoreglatoare.

VIRODEP® picături orale nu conține zahăr și gluten.

VIRODEP® picături orale: Citeste prospectul | Cumpara online


VIRODEP® picături orale - De primă intenție la primul semn de viroză respiratorie
VIRODEP® picături orale - Asociat cu antibiotice și simptomatice, scade durata și severitatea infecției, grăbind vindecarea

Beneficii:

 Scurtează durata infecțiilor respiratorii;
 Reduce numărul și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Previne complicațiile bacteriene;
 Susține sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate imunologică.

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii (virale și bacteriene)

Cumpara VIRODEP® picături orale 30 ml | 39.30 lei

Sugari 6 luni-1 an: 1 picătură/kg o dată pe zi, înainte de masă

Copii 1-3 ani: 1 picătură/kg de două ori pe zi, înainte de masă

Copii 3-6 ani: 10 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Copii 6 ani+: 15 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Adulți: 25 picături de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, ca atare sau dizolvate în puțină apă

Recomandări de administrare Prevenție: 10 zile/lună timp de 3 luni. Faza acută: 7-10 zile. Perioada de vulnerabilitate imunologică: 10-14 zile

propolis, măceș (Rosa canina)/(7-9:1), echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10:1), muștar sălbatic (Sisymbrium officinale)/(4:1), grindelia (Grindelia robusta)/(4:1), cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1), eucalipt (Eucalyptus globulus)/(4:1).

* extracte standardizate

VIRODEP® picături orale nu conține zahăr și gluten.

Măceșul

Bogat în vitamina C, are acțiune imunomodulatoare, fiind util în prevenția și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator. Este bogat și în carotenoide și flavonoide – acțiunea sinergică cu acidul ascorbic potențând proprietățile antioxidante

Echinacea

Polizaharidele conținute cresc capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și bacteriilor, prin stimularea nespecifică a sistemului imunitar (activarea fagocitozei și stimularea fibroblastelor). Proprietățile antibacteriene sunt datorate prezenței echinacosidelor, care au acțiune bacteriostatică și antifungică dovedită. Efectele antivirale și antibacteriene se explică și prin inhibarea hialuronidazei, reducând astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene

Propolisul

Acțiunea sa antiinflamatoare se explică prin inhibarea sintezei de prostaglandine și leucotriene realizate de macrofage și a eliberării histaminei ca răspuns la stimulii inflamatori. Are acțiune antivirală demonstrată împotriva gripei, herpes simplex și adenovirus, precum și acțiune bacteriostatică și bactericidă împotriva unor stafilococi și streptococi: efectul antibacterian se datorează, în principal, prezenței galanginei, un flavonoid capabil să stimuleze agregarea bacteriilor distrugând astfel membrana lor citoplasmatică. Crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor prin stimularea sintezei de anticorpi și activității leucocitelor și macrofagelor

Muștarul sălbatic

Are proprietăți antiinflamatoare și protectoare la nivelul mucoasei căilor respiratorii.

Grindelia si cimbrul de cultură

Bogate în flavonoide, au acțiune antibacteriană și spasmolitică.

Eucaliptul

Are acțiune antibacteriană și mucoreglatoare. Este eficient împotriva bacteriilor Gram-negative (Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa etc.)

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII