Vaccinarea copiilor, o campanie realizată cu cei mai renumiți medici din România

Vaccinarea copiilor, o campanie realizata cu cei mai renumiti medici din Romania

Vaccinarea copiilor, o campanie realizată cu cei mai renumiți medici din România

Dragi parinti, luna decembrie aduce super vesti - un nou podcast cu Mihai Nicoara, marca desprecopii.com, este LIVE. Subiectul materialului? Vaccinarea copiilor, o campanie realizata cu cei mai renumiti medici din Romania!

 

La ce informatii vor avea acces parintii in urma podcastului si care sunt invitatii?

Timp de o ora, gratuit, parintii vor putea asculta sfaturi din partea unor specialisti de top, adica medici pediatri de elita, profesionisti desavarsiti care sunt la curent cu tot ceea ce inseamna noutate medicala mondiala. Cu sprijinul lor, parintii vor afla tot ce trebuie sa stie despre vaccinarea copiilor, a familiei, de la subiecte generale precum schema natinala de vaccinare pana la suiecte de nisa precum mituri si fake-news despre vaccinare, impactul emotiilor deciziei de a-ti vaccina sau nu copilul.

Mihai Nicoara ii va avea invitati pe doamna Dr. Sandra Alexiu, doamna Dr. Roxana Hristianovici, domnul Dr. Gindrovel Dumitra si nu in ultimul rand pe domnul Dr. Mihai Craiu.

De asemenea, parintii pot cauta oricand au o nelamurire sau nevoie de un raspuns in sectiune Pro vaccinare. Acolo vor gasi o multime de materiale de referinta dedicate vaccinarii, cu pareri ale medicilor.

Cum a luat nastere proiectul si de ce era nevoie de un podcast

Misiunea noastra, a Desprecopii.com, este sa fim un sprijin pentru parintii din Romania si nu numai atunci cand vine vorba de sanatatea copiilor. Nu este un secret ca inca este nevoie de multa educare in ceea ce priveste vaccinarea si nici faptul ca lipsa de informare din surse corecte poate duce uneori la actiuni gresite din partea parintilor.

Proiectul s-a conturat firesc si natural, tocmai din dorinta de a fi o sursa de informare credibila, documentata si de specialitate, in totala contradictie cu multimea de stiri false care circula si online. Cunoastem cu totii. Din nefericire, o buna parte din oameni cred in conspiratii, mai mult decat, intoxica si pe altii din jurul lor, distribuind astfel de informatii false menite doar sa panicheze in primul rand si care nu au nicio baza sua fond real. De aceea, speram sa contracaram acest fenomen pe cat posibil, oamenii de buna credinta sa il distribuie, sa aiba curajul sa ii dea share.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️