Scapă de balonarea și disconfortul abdominal al copilului tău, rapid si eficient

Scapa de balonarea si disconfortul abdominal al copilului tau, rapid si eficient

Scapă de balonarea și disconfortul abdominal al copilului tău, rapid si eficient

Pe scurt

  • Balonarea și disconfortul abdominal sunt probleme comune întâlnite la copiii de toate vârstele. Aceste simptome pot fi destul de neplăcute și pot afecta activitățile zilnice ale copilului. În cele mai multe cazuri, acestea sunt cauzate de o acumulare excesivă de gaze în intestinul subțire și gros. Dar ce poți face în acest caz?

     

Cauze care pot duce la balonare și disconfort abdominal la copii

Alimentația necorespunzătoare: Unele alimente pot fi dificil de digerat de către copii și pot duce la acumularea de gaze în intestin. Exemple de astfel de alimente includ fasolea, varza, broccoli, ciocolata și produsele lactate.

Consumul excesiv de lichide: Consumul excesiv de lichide poate dilata stomacul și poate duce la o senzație de balonare și disconfort abdominal.

Intoleranțe alimentare: Unii copii pot avea intoleranțe alimentare la anumite alimente sau ingrediente, cum ar fi lactoza sau glutenul. Acest lucru poate duce la balonare și disconfort abdominal.

Constipația: Copiii care suferă de constipație pot avea, de asemenea, un disconfort abdominal și senzație de balonare.

Infecții: Anumite infecții, cum ar fi gastroenterita, pot duce la balonare și disconfort abdominal.

Strategii pentru a scăpa rapid și eficient de balonare și de disconfortul abdominal

 Exerciții fizice: Plimbările și activitățile fizice moderate pot ajuta la ameliorarea simptomelor.
 Masaj abdominal: Un masaj ușor al abdomenului poate ajuta la ameliorarea simptomelor.
 Evitarea alimentelor care cauzează probleme: Dacă observi că anumite alimente cauzează simptomele, evită-le în alimentația copilului tău.
 Administrarea unui supliment probiotic: Probioticele pot ajuta la îmbunătățirea sănătății intestinale și pot ajuta la prevenirea acumulării de gaze.

În cazul în care simptomele persistă sau se agravează, este important să consulți medicul pediatru pentru a exclude o afecțiune mai gravă.

De asemenea, este important să urmărești cu atenție alimentația copilului tău și să încerci să identifici alimentele care cauzează simptomele. De exemplu, dacă observi că laptele sau produsele lactate cauzează probleme, ar putea fi cazul să reduci sau să elimini temporar consumul lor.

În cazul în care copilul tău suferă de constipație, este important să încurajezi consumul de alimente bogate în fibre, cum ar fi fructele și legumele proaspete, și să îi asiguri o hidratare corespunzătoare.

Fitoterapia - o opțiune terapeutică sigură și eficientă

Balonarea și disconfortul abdominal la copii pot fi dificil de gestionat, dar există numeroase soluții naturale, printre care se numără și fitoterapia.

Fitoterapia este o opțiune terapeutică importantă în bolile gastro-intestinale. Judecând după istoria literaturii medicinale, bolile gastro-intestinale au fost întotdeauna o problemă în istoria omenirii, iar preparatele pe bază de plante au fost utilizate în mod regulat pentru tratament.

Plantele medicinale utilizate în tratamentul tulburărilor digestive la copii, cum ar fi de exemplu, dispepsia funcțională acută (adesea însoțită de spasme), sunt de obicei percepute ca având un efect terapeutic rapid și fiabil.

Mușețelul este o plantă cu proprietăți antiinflamatorii și antispastice. Aceste proprietăți îl fac un ingredient ideal pentru a trata balonarea și disconfortul abdominal la copii. Mușețelul ajută la relaxarea mușchilor intestinului, prevenind astfel balonarea și eliminând disconfortul abdominal.

Frunzele de roiniță sunt o altă plantă cu proprietăți antispastice și calmante, ce poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea mușchilor abdominali, reducând astfel simptomele.

Feniculul este, de asemenea, o plantă cu proprietăți antispastice și carminative, care este util în tratarea indigestiei și a flatulenței, ajutând la reducerea simptomelor.

În plus, există numeroase beneficii pentru utilizarea plantelor și a extractelor din plante în tratarea balonării și a disconfortului abdominal la copii. Acestea includ faptul că sunt soluții naturale, care nu au efecte secundare negative și pot fi utilizate cu succes de către persoane de toate vârstele.

SPASMODEP® SOLUȚIE ORALĂ - De primă intenție în ameliorarea simptomelor cauzate de dispepsia funcțională

SPASMODEP® soluție orală contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de dispepsia funcțională, hiperaciditatea gastrică, refluxul gastroesofagian și sindromul de colon iritabil. Sinergia fitoextractelor standardizate, bogate în flavonoide și polizaharide au efect în reglarea motilității intestinale și eliminarea gazelor.

SPASMODEP® soluție orală:Citeste prospectul | Cumpara online

BENEFICII SPASMODEP® soluție orală:

 Este eficient în ameliorarea durerilor și crampelor abdominale.
 Susține funcționarea normală a sistemului digestiv.
 Diminuează refluxul gastroesofagian.
 Are rol important în protecția și refacerea mucoasei gastrice.

Tratamentul dispepsiei funcționale

Tratamentul tulburărilor digestive însoțite de meteorism și flatulență

Tratamentul sindromului de intestin iritabil

Cumpara SPASMODEP® soluție orală 30ML | 42.20 lei

Sugari 6 luni – 1 an – 0,5 ml de 3 ori pe zi

Copii 1 – 3 ani – 1 ml de 2 ori pe zi

Copii 3 – 6 ani – 1.5 ml de 2 ori pe zi

Copii 6 – 12 ani – 2 ml de 2 ori pe zi

Adulţi – 4,5 ml de 2 ori pe zi

extract uscat din flori de mușețel (Matricaria chamomilla), cu 0,3% apigenină, extract uscat din frunze de roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rozmarinic, extract uscat din fructe de fenicul (Foeniculum vulgare), cu 1% ulei volatil, extract uscat din frunze de nalbă de pădure (Malva sylvestris), cu 30% polizaharide, extract deglicirinizat din rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), extract hidrogliceric din flori de gălbenele (Calendula officinalis), acid malic (corector de aciditate), sorbat de potasiu, benzoat de sodiu (conservanți), gumă xantan (agent de îngroșare).

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII