Descoperă magia învățării limbii engleze în timpul vacanței de vară, cu un vorbitor nativ!

Descopera magia invatarii limbii engleze in timpul vacantei de vara, cu un vorbitor nativ!

Este cunoscut faptul că începerea studiului unei limbi străine la vârste fragede aduce numeroase beneficii

Cu cât începi mai devreme, cu atât este mai ușor să asimilezi noi cunoștințe. Limba engleză în special este extrem de utilă, deschizând porțile către un volum imens de informații educative și oferind perspective viitoare de studiu în străinătate sau oportunități de carieră mai bune.

Dar de ce să alegi să înveți limba engleză în timpul vacanței de vară?

Învățarea limbii engleze în vacanță aduce o mulțime de beneficii pentru copii, oferindu-le șansa de a se dezvolta într-un mod plăcut și distractiv. Iată de ce este important să încurajăm această practică și cum putem menține copiii angrenați în procesul de învățare.

Unul dintre motivele principale pentru a învăța limba engleză în vacanță este accesul la oportunități educaționale și profesionale. Engleza este considerată limba internațională a comunicării și a afacerilor, deschizând uși către învățământul superior și oferind mai multe opțiuni de carieră în viitor.

Pe lângă avantajele educaționale, învățarea unei limbi străine, cum ar fi limba engleză, stimulează dezvoltarea abilităților cognitive ale copiilor. Aceasta include gândirea critică, rezolvarea de probleme și creativitatea, care sunt abilități esențiale pentru succesul în viață.

În plus, învățarea limbii engleze în vacanță îmbunătățește abilitățile de comunicare ale copiilor. Comunicarea eficientă în limba engleză le permite să se exprime mai clar și să se conecteze cu oameni din diferite părți ale lumii. Aceasta contribuie la dezvoltarea relațiilor sociale și la înțelegerea culturală.

Pentru a menține copiii angrenați în învățarea limbii engleze în vacanță, este important să folosim strategii și activități relevante și interesante. O opțiune eficientă este utilizarea platformelor online specializate, precum Novakid, care oferă cursuri adaptate pentru copii. Aceste cursuri sunt susținute de vorbitori nativi și oferă un mediu interactiv și distractiv pentru copii.

După lansarea Novakid Magic Academy, un mediu de învățare a limbii engleze bazat pe povești, la sfârșitul anului 2021, Novakid a implementat acest curriculum cu peste 130.000 de elevi de toate vârstele și nivelurile în 6 luni.

Fie sunt acasă sau în vizită la bunici, copiii pot învăța și practica limba engleză oriunde

Cu ajutorul platformei Novakid, învățarea limbii engleze devine o experiență captivantă, iar beneficiile sunt numeroase: cursuri susținute de vorbitori nativi, predare certificată adaptată fiecărui nivel, un spațiu personalizat pentru părinți și copii, accesibil prin intermediul unui laptop sau unei tablete. Cu ajutorul acestei platforme, copiii pot participa la cursuri particulare prin videoconferință, experimentând

o metodă inovatoare și eficientă de învățare.

Partea video a cursurilor Novakid captează ușor atenția copiilor mici, oferindu-le senzația că se joacă. Fiecare lecție durează aproximativ 25 de minute, menținându-i astfel pe micuți concentrați și implicați. Nu este nevoie de cărți, caiete sau stilouri, deoarece conținutul interactiv este furnizat prin intermediul videoclipurilor. Pentru a-i motiva pe copii, profesorii Novakid nu acordă note, ci îi recompensează verbal. La finalul fiecărei etape, o stea se aprinde, iar progresul copiilor este înregistrat pentru ca părinții să le poată urmări evoluția.

Novakid oferă mai multe pachete adaptate în funcție de vârsta și obiectivele fiecărui copil, cu tarife progresive: cu cât participă la mai multe lecții, cu atât acestea devin mai accesibile ca preț. Poți alege și nivelul de competență al profesorului, fie că dorești un vorbitor nativ sau un profesor cu un nivel înalt de limba engleză.

Ce face procesul de învățare de la Novakid atât de eficient?

La Novakid, profesorii au o experiență de predare de cel puțin doi ani și sunt vorbitori nativi de limba engleză. Aceștia dețin, de asemenea, diplome internaționale sau certificate precum CELTA, TEFL, TESOL, TKT. Suntem dedicați îmbunătățirii continue, de aceea organizăm sesiuni lunare de perfecționare pentru profesori.

Un alt aspect care contribuie la eficiența învățării la Novakid este varietatea de peste 2.000 de profesori. Această diversitate le oferă părinților și

copiilor posibilitatea de a alege pe cineva cu care să se simtă în largul lor și fără anxietate. Conexiunea creată între elev și profesor îi încurajează pe copii să-și exprime liber gândurile și ideile, fără frica de a greși, și să-și dezvolte abilitățile de a comunica în mod constant cu vorbitori nativi ai limbii engleze.

Fără presiuni și frustrări specifice școlii

Un alt avantaj al învățării limbii engleze în timpul vacanței de vară este crearea unei atmosfere mai relaxate și pline de distracție. Fără presiuni și frustrări specifice școlii, copiii se simt mai implicați și își dezvoltă pasiunea pentru învățare.

Transformă timpul liber al copiilor într-o oportunitate de dezvoltare a abilităților lingvistice prin învățarea limbii engleze în vacanță. Recomandăm cu încredere platforma Novakid, care oferă o experiență educațională de calitate și interactivă.

 

Te întrebi cum se desfășoară lecțiile online la Novakid România?

Ei bine, totul este extrem de simplu! În cadrul cursurilor la școala de engleză online Novakid, fiecare copil poate experimenta o lecție de probă gratuită. Nu este nevoie decât de 25 de minute libere, un calculator, un laptop sau o tabletă și motorul de căutare Google Chrome sau Safari, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizezi.

Accesează acum un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv!

 

Categorie:Novakid