Înfruntă răul de mișcare, evită deshidratarea: Sfaturi pentru părinți aventuroși

Infrunta raul de miscare, evita deshidratarea -  Sfaturi pentru parinti aventurosi

Înfruntă răul de mișcare, evită deshidratarea: Sfaturi pentru părinți aventuroși

Pe scurt

  • Ești un părinte aventuros, gata să exploreze lumea alături de micuții săi curajoși? În timp ce planifici următoarea excursie sau călătorie, este important să fii pregătit pentru răul de mișcare și riscul de deshidratare. Acestea pot fi obstacole neașteptate, dar cu câteva sfaturi simple și informații utile, poți face ca experiența voastră să fie cât mai plăcută și lipsită de griji.

Ce este răul de mișcare și cum îl poți preveni?

Răul de mișcare este o problemă comună la copii, care apare în timpul călătoriilor cu mașina, avionul, vaporul sau chiar și pe tren. Simptomele includ greață, amețeală, transpirație excesivă și uneori vărsături. Pentru a preveni răul de mișcare, iată câteva sfaturi simple:

 O poziție confortabilă: Asigură-te că puiul tău este așezat confortabil în timpul călătoriei. Poate fi util să îi oferi un scaun înalt și să îl fixezi corespunzător pentru a evita mișcările bruște.

Ventilație și aer proaspăt: Asigură-te că în spațiul în care se află copilul tău există suficientă ventilație și aer proaspăt. Deschide geamul sau activează sistemul de ventilație.

Distracție și activități: Oferă copilului activități distractive și captivante pe durata călătoriei. Poți lua jucăriile sale preferate sau poți juca jocuri interactive.

Sfatul medicului >>

Dar ce legătură are răul de mișcare cu deshidratarea?

Răul de mișcare poate avea o legătură directă cu deshidratarea la copii. Atunci când copiii experimentează răul de mișcare, cum ar fi în timpul călătoriilor, pot avea tendința de a respinge alimentele și lichidele. Această respingere poate duce la o reducere a consumului de lichide și, implicit, la un risc crescut de deshidratare.

Deși răul de mișcare în sine nu cauzează deshidratarea, simptomele asociate, cum ar fi greața și vărsăturile, pot duce la o scădere a consumului de lichide. Pierderea excesivă de lichide din organism poate perturba echilibrul hidroelectrolitic și poate duce la deshidratare.

Deshidratarea la copii poate avea consecințe serioase asupra sănătății lor. Aceasta poate afecta funcționarea normală a organismului, putând duce la oboseală, letargie, amețeli și probleme digestive. De asemenea, poate compromite sistemul imunitar al copiilor și poate afecta capacitatea lor de a se recupera rapid.

Este extrem de important să mențineți copiii hidratați pe durata călătoriei și nu numai. Iată câteva detalii utile despre hidratare și riscurile asociate deshidratării la copii:

Copiii pot fi mai vulnerabili la deshidratare decât adulții, deoarece corpul lor este mai mic și metabolismul lor este mai rapid. Prin urmare, este crucial să fie monitorizată și menținută o hidratare adecvată.

Simptomele deshidratării includ sete intensă, urină închisă la culoare și redusă în cantitate, oboseală, ochi înfundati și buze uscate.

În condiții de căldură intensă sau activități fizice intense, riscul de deshidratare crește semnificativ. Pentru a preveni deshidratarea, asigură-te că puiul tău bea lichide în mod regulat pe durata călătoriei. Apa plată este cea mai bună alegere. Evită băuturile cu un conținut ridicat de zahăr sau cofeină, deoarece acestea pot agrava deshidratarea. De asemenea, oferă-i copilului alimente bogate în apă, cum ar fi fructele și legumele proaspete.

Dacă observi simptome de deshidratare sau rău de mișcare severe, nu ezita să ceri sfatul unui medic!

Prevenirea și tratarea deshidratării la copii: rehidratare eficientă și echilibrată

Când copiii se confruntă cu deshidratare ușoară sau moderată, cauzată de vărsături sau alte afecțiuni, este crucial să înlocuiască lichidele pierdute pentru a restabili echilibrul hidroelectrolitic al organismului. Pentru aceasta, există o soluție eficientă și nutritivă: REHISOL® PLUS.

REHISOL® PLUS este o soluție de săruri de rehidratare orală special formulată, cu adăugarea probioticului Saccharomyces boulardii. Osmolaritatea redusă a acestei soluții ajută la compensarea pierderii de minerale și lichide, reducând starea de deshidratare și restabilind echilibrul hidroelectrolitic. De asemenea, probioticul Saccharomyces boulardii promovează refacerea florei intestinale

REHISOL® PLICURI este un supliment alimentar de primă importanță, cu eficiență clinică dovedită, care poate fi utilizat cu încredere în cazul deshidratării ușoare sau moderate. Acesta compensează pierderea de săruri minerale și lichide prețioase, menține echilibrul esențial al organismului, ameliorează rapid starea de deshidratare, oferă o hidratare optimă, reface energia pierdută și ajută la echilibrarea hidroelectrolitică, asigurând funcționarea corectă a sistemului vital al copilului.

Dincolo de confortul călătoriei, hidratarea corectă joacă un rol vital în menținerea sănătății și bunăstării copiilor. Fii pregătit pentru orice obstacol, înfruntă răul de mișcare și evită deshidratarea, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment al călătoriei voastre fără griji.

Descoperă puterea fitoterapiei și tratamentelor naturale cu Nausolvit® picături orale și bucură-te de călătorii fără griji!

Călătoriile nu trebuie să fie umbrite de răul de mișcare și stările de greață. Cu ajutorul fitoterapiei și a tratamentelor naturale, poți preveni aceste inconveniente și să te bucuri de fiecare moment al călătoriilor tale alături de cei mici. Iar soluția este Nausolvit® picături orale!

Nausolvit® picături orale conține extract standardizat de ghimbir, o plantă cu proprietăți remarcabile în combaterea răului de mișcare și reducerea stărilor de greață și vărsături asociate consumului excesiv de alimente sau tratamentelor medicamentoase.

Ce face ghimbirul în lupta împotriva răului de mișcare? Iată câteva dintre beneficiile sale:

Blochează receptorii gastrici serotoninergici implicați în reflexul vomei, oferind o reducere semnificativă a senzației de greață.
Acționează ca antiinflamator, influențând activitatea enzimelor Cox și Lox, ceea ce duce la diminuarea producției de prostaglandine proinflamatoare.
Stimulează secrețiile salivare, biliare și gastrice prin blocarea receptorului serotoninergic, crescând eliberarea de acetilcolină, un neurotransmițător care sporește motilitatea gastrică. Astfel, se obține un efect prokinetic, benefic pentru sănătatea sistemului digestiv, și un efect colagog și hepatoprotector.

Nausolvit® picături orale reprezintă soluția naturală și eficientă pentru prevenirea și tratarea răului de mișcare. Indiferent dacă te pregătești pentru o călătorie cu mașina, avionul sau vaporul, aceste picături te vor ajuta să te simți confortabil și să te bucuri de fiecare moment.

NAUSOLVIT® PICĂTURI ORALE: Citeste prospectul | Cumpara online

 

Supliment alimentar cu extract din plante şi îndulcitori

BENEFICII:

 Previne starea de rău de mişcare.
 Reduce stările de greaţă.
 Îmbunătăţeşte digestia.
 Calmează crampele abdominale.

Combaterea răului de mişcare

Tulburărilor digestive legate de consumul excesiv de alimente şi tratament medicamentos

Cumpara NAUSOLVIT® PICĂTURI ORALE | 39.30 lei

Copii 6 luni - 1 an: 2 picături/kg corp o dată pe zi

Copii 1 – 3 ani: 10 picături de 3 ori pe zi

Copii 3 – 6 ani: 15 picături de 3 ori pe zi

Copii 6 – 12 ani: 20 picături de 3 ori pe zi

Adulti: 20 picaturi de 3-4 ori pe zi

*0.5 ml de produs este echivalentul a 10 picături.

Extract standardizat de ghimbir (Zingiber officinalis)

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII