Secretul unui an școlar fără răceli: Cum să consolidezi din timp imunitatea copilului înainte de școală

Secretul unui an scolar fara raceli: Cum sa consolidezi din timp imunitatea copilului inainte de scoala

Secretul unui an școlar fără răceli: Cum să consolidezi din timp imunitatea copilului înainte de școală

Pe scurt

  • Pe măsură ce momentul începerii școlii se apropie, părinții pot resimți o serie de îngrijorări și neliniști. Întreaga familie se pregătește pentru o nouă etapă, dar există mereu acea temere că școlarul tău va fi predispus la răceli și alte afecțiuni în colectivitate. Cu toate acestea, există câteva secrete pentru a consolida imunitatea copilului înainte de școală, asigurându-i o stare de sănătate optimă. Descoperă cum să-i oferi copilului tău un scut puternic împotriva bolilor și să-i asiguri un an școlar fără răceli.

O alimentație echilibrată

Un prim pas esențial în consolidarea imunității copilului este o alimentație echilibrată și bogată în nutrienți. Asigură-te că micuțul consumă o varietate de fructe, legume, carne slabă și produse lactate. Aceste alimente sunt bogate în vitamine și minerale care sprijină sistemul imunitar și îl ajută să lupte împotriva infecțiilor.

Vitamina C - aliatul imunității

Cercetările au demonstrat că vitamina C are un rol important în susținerea sistemului imunitar. Introdu în alimentația copilului citrice, căpșuni, kiwi sau broccoli, pentru a-i asigura aportul adecvat de vitamina C. În cazul în care este dificil să-i oferi aceste alimente în mod regulat, suplimentele pot fi o opțiune.

Joaca în aer liber

Activitățile în aer liber nu numai că încurajează mișcarea și dezvoltarea copilului, dar îl ajută și să fie expus la soare. Soarele este o sursă naturală de vitamina D, care joacă un rol important în consolidarea imunității. Asigură-te că petrece timp în natură și este dat cu protecție solară adecvată.

Odihna și somnul suficient

Odihna și somnul sunt vitale pentru refacerea organismului și pentru susținerea sistemului imunitar. Stabilește o rutină regulată de culcare, asigurându-te că puiul tău doarme suficiente ore pe noapte pentru vârsta sa.

Spălatul regulat pe mâini

Unul dintre cele mai simple și eficiente moduri de a preveni răspândirea infecțiilor este spălatul regulat pe mâini. Încurajează-ți copilul să își spele mâinile cu săpun și apă, mai ales după ce vine de afară.

Imunitate invincibilă: Construiește armura copilului tău când este sănătos!

Consolidarea imunității la copii în perioada în care aceștia sunt sănătoși, nu bolnavi, este o strategie preventivă eficientă pentru menținerea unei sănătăți optime și prevenirea îmbolnăvirilor pe termen lung. Există câteva motive importante pentru care se recomandă consolidarea imunității în starea de sănătate a copilului:

 Pregătirea organismului pentru expunere: Consolidarea imunității într-un stadiu sănătos ajută organismul să fie pregătit și mai rezistent la infecții și agenți patogeni. Astfel, când copilul intră în contact cu microorganismele în mediul său, sistemul imunitar are o capacitate mai mare de a face față acestora și de a preveni îmbolnăvirea.

 Construirea unui sistem imunitar puternic: Sistemul imunitar al copilului este în continuă dezvoltare în timpul copilăriei. Consolidarea imunității în stadiul sănătos contribuie la construirea unui sistem imunitar puternic și bine coordonat, capabil să răspundă adecvat la agenții patogeni și să lupte împotriva infecțiilor.

 Reducerea riscului de recurență: Copiii care au un sistem imunitar sănătos și consolidat prezintă un risc mai mic de a dezvolta recurențe ale unor afecțiuni sau infecții, deoarece organismul lor poate răspunde mai eficient la agenții patogeni și poate preveni reapariția bolilor.

 Creșterea rezistenței la stres: Consolidarea imunității într-un stadiu sănătos poate ajuta copilul să fie mai rezistent la stresul cotidian și la factorii care pot slăbi sistemul imunitar, precum stresul emoțional, privarea de somn sau alimentația necorespunzătoare.

 Îmbunătățirea calității vieții: Un copil sănătos și cu un sistem imunitar consolidat poate beneficia de o calitate a vieții mai bună, fiind mai puțin afectat de bolile frecvente și putând să se bucure pe deplin de activitățile cotidiene, inclusiv cele școlare și recreative.

 Stabilirea unor obiceiuri sănătoase: Consolidarea imunității în perioada de sănătate oferă o oportunitate excelentă pentru a promova obiceiuri sănătoase de viață, precum o alimentație echilibrată, activitatea fizică regulată și igiena corespunzătoare. Aceste obiceiuri pot contribui la menținerea sănătății pe termen lung.

Astfel, prin construirea unui sistem imunitar puternic într-o perioadă sănătoasă, copiii sunt mai bine pregătiți să facă față provocărilor și riscurilor de îmbolnăvire care pot apărea în viitor.

FRUTDEP® IMMUNO - Secretul imunității copilului pentru un an școlar fără griji!

Cu toții știm că răcelile și infecțiile respiratorii pot fi inevitabile, dar există o soluție revoluționară pentru a consolida imunitatea copilului înainte de școală - FRUTDEP® IMMUNO, un supliment alimentar inovator, bazat pe ingrediente naturale cu acțiune puternică în protejarea sănătății.

FRUTDEP® IMMUNOeste o soluție orală special concepută pentru a sprijini sistemul imunitar al copilului. Acest supliment alimentar conține o combinație eficientă de betaglucan, lactoferină, resveratrol, vitamina C, betacaroten, vitamine din grupa B și sucuri concentrate din fructe, care au rolul de a întări imunitatea și de a proteja organismul împotriva infecțiilor respiratorii.

Motivele pentru care FRUTDEP® IMMUNO este o alegere excelentă în consolidarea imunității din timp includ:

Ingrediente naturale cu acțiune sinergică: FRUTDEP® IMMUNO conține ingrediente naturale precum betaglucan, lactoferină, resveratrol, vitamina C, betacaroten, vitamine din grupa B și sucuri concentrate din fructe. Aceste ingrediente acționează sinergic, ceea ce înseamnă că efectul combinat al acestora este mai puternic decât suma efectelor fiecăreia în parte.

 Sprijinirea apărării imunitare: Betaglucanul este un imunomodulator puternic, care activează procesul de fagocitoză și stimulează eliberarea de interleukine, contribuind astfel la îmbunătățirea răspunsului imunitar. Lactoferina și resveratrolul au proprietăți antivirale, antibacteriene și antioxidante, ajutând organismul să se protejeze împotriva agenților patogeni.

 Consolidarea și tonifierea sistemului imunitar: Complexul de vitamine din grupa B, vitamina C și betacarotenul contribuie la întărirea sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest lucru ajută copiii să fie mai rezistenți la infecții și să se recupereze mai rapid în perioadele de convalescență.

 Acțiune preventivă și curativă: FRUTDEP® IMMUNO este recomandat pentru prevenția infecțiilor respiratorii și a recurențelor, dar și pentru tratarea infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară. Administrarea lui în avans îi oferă copilului un scut puternic înainte de a intra în colectivitate, protejându-l împotriva infecțiilor respiratorii comune la începutul școlii.

 Absența zahărului și glutenului: FRUTDEP® IMMUNO nu conține zahăr și gluten, ceea ce îl face potrivit pentru copiii cu intoleranțe alimentare și pentru cei care doresc să evite excesul de zahăr în alimentație.

Cu FRUTDEP® IMMUNO, secretul unui an școlar fără răceli devine realitate. Consolidând imunitatea copilului înainte de școală și protejându-l în perioadele critice, acest supliment alimentar inovator asigură sănătatea și vitalitatea copilului tău. O compoziție naturală și benefică, fără zahăr și gluten, care îi oferă micuțului tău cel mai bun scut împotriva bolilor și îl ajută să se bucure de fiecare moment în colectivitate. FRUTDEP® IMMUNO - o alegere inteligentă pentru un an școlar fără griji și cu multe zâmbete!

Alege FRUTDEP® IMMUNO pentru susținerea sistemului imunitar al copilului tău, folosind următoarea schemă de administrare: 10 zile/lună timp de 3 luni - și începe cura înainte de intrarea în colectivitate.


BENEFICII:

 Reduce recurențele infecțiilor de tract respirator.
 Reduce durata și severitatea infecțiilor respiratorii.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar.
 Tonifică organismul în perioadele de convalescență.
 Reduce oboseala și extenuarea.
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 Contribuie la consolidarea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivități și în boli contagioase.

 

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii și al recurențelor

Perioada de convalescență

Tratamentul infecțiilor favorizate de imunodeficiență temporară

Cumpără FRUTDEP ® IMMUNO soluție orală 100 ml (10 monodoze x 10 ml)| 53.00 lei

Se apasă capacul, se agită bine și se bea suspensia obținută.

Copii peste 3 ani: 1 flacon pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 1-2 flacoane pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție sau înainte de intrarea în colectivități: 10 zile/lună timp de 3 luni.

Faza acută: 7-10 zile.

Faza de consolidare: 10-14 zile.

Tratamentul recurențelor: 20 de zile/lună timp de 3 luni.

betaglucan (din Saccharomyces cerevisiae), lactoferină, resveratrol (din Polygonum cuspidatum), betacaroten, vitamina C, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, sucuri concentrate din mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc.

FRUTDEP® soluție orală nu conține zahăr și gluten.

Betaglucanul

Este un imunomodulator puternic. Se leagă de celulele sistemului imunitar, activând procesul de fagocitoză realizat de macrofage și stimulând eliberarea de interleukine. Acțiunea antimicrobiană se datorează și capacității betaglucanului de a interacționa cu țesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal (GALT). Celulele imunitare asociate GALT sunt activate în a doua porțiune a intestinului prin plăcile Peyer și apoi migrează spre siturile inflamatoare. Are și proprietăți antiinflamatoare.

Lactoferina

Are proprietăți anvirale, antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante. Poate modifica răspunsul imun, stimulând creșterea și diferențierea celulelor T, și producția de citokine. Are proprietăți antibacteriene datorită capacității de a lega fierul (esențial în creșterea bacteriilor patogene). Lactofericina, produsă prin catabolismul lactoferinei, dezvoltă o acțiune antibacteriană și antivirală, combătând intrarea virusului în celulă prin stoparea legării de membrana celulei.

Resveratrolul

Are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, având capacitatea să modifice răspunsul biologic al sistemului imunitar. Promovează fagocitoza microorganismelor prin leucocite. Are acțiune antiproliferativă împotriva diferitelor virusuri prin inhibarea sintezei primelor proteine necesare în ciclul de replicare a virusului.

Complexul de vitamine (din grupa B, vitamina C, betacaroten) și sucurile concentrate de fructe (mere, pere, mango, portocale, ananas, caise, soc)

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, au proprietăți antioxidante, tonice și fortifiante. Vitamina C stimulează acțiunea limfocitelor, crește nivelul de interferon și răspunsul anticorpilor. Este unul dintre cei mai importanți agenți antioxidanți hidrofili din organism, neutralizând speciile reactive de oxigen și azot și crescând nivelurile de glutation. Betacarotenul, un precursor al vitaminei A, este esențial pentru sistemul imunitar. Persoanele cu deficiențe de vitamina A suferă mai frecvent de boli infecțioase.

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII