Cum ne pregătim din timp și eficient pentru intrarea în colectivitate: secretul imunității și bucuria sănătății!

Cum ne pregatim din timp si eficient pentru intrarea in colectivitate: secretul imunitatii si bucuria sanatatii!

Bucuria începerii unei noi etape în colectivitate vine la pachet cu responsabilități și grijă pentru sănătatea copiilor noștri. Așadar, cum ne asigurăm că sunt pregătiți și sănătoși pentru această experiență minunată? Răspunsul stă în consolidarea imunității și în luarea cu înțelepciune a vitaminelor esențiale, care să-i ofere micuțului nostru o armură puternică împotriva provocărilor ce vin cu intrarea în colectivitate.

   Secretul imunității: ce este și cum poate fi consolidată?

Imunitatea este gardianul magic al sănătății noastre, un sistem complex al organismului care ne protejează de infecții și îmbunătățește capacitatea de a ne vindeca. Pentru a consolida această apărare naturală, putem recurge la o alimentație sănătoasă, odihnă adecvată și activități fizice regulate. Însă, pentru un impuls suplimentar, avem la dispoziție un ajutor de nădejde: un mix de vitamine esențiale care pot juca un rol-cheie în întărirea imunității copiilor noștri!

Puterea vitaminelor este esențială

Pregătirea din timp înseamnă și alegerea corectă a vitaminelor potrivite. Un extract din fructe de cătină albă, vitamina C, E și un complex de vitamine B împreună cu acidul folic, biotina și nicotinamida, sunt esențiale pentru întărirea sistemului imunitar al copiilor. Ele au rolul de a sprijini funcționarea normală a organismului, de a asigura o mai bună absorbție a nutrienților și de a susține sănătatea generală.

De ce copiii ce îmbolnăvesc atât de des la începutul anului școlar?

La începutul școlii, copiii intră în contact cu alți colegi și expunerea la diverse bacterii și virusuri poate crește. Deși aceasta face parte din procesul natural de dezvoltare a sistemului imunitar, este important să ne asigurăm că micuții au o imunitate puternică pentru a face față provocărilor.

Cum putem pregăti efficient imunitatea copilului?

Pentru a ne asigura că copiii noștri încep școala în cea mai bună formă, sănătoși și plini de energie, consolidarea imunității este cheia. În plus, suplimentarea alimentației cu vitaminele esențiale menționate mai sus poate fi o strategie eficientă. Alegeți cu încredere produse de calitate care să conțină toate vitaminele necesare pentru a sprijini sistemul imunitar al copiilor în lupta cu bacteriile și virusurile.

 Descoperă secretul Imunității cu Imunostrong Junior

Imunostrong Junior - sirop Sanvero este aliatul perfect pentru micuții care au nevoie să-și întărească armura imunității! Acest sirop conține o combinație prețioasă de nucleotide, extract din fructe de Cătină-albă și 10 vitamine esențiale, menite să susțină funcționarea optimă a organismului.

Nucleotidele sunt adevărații constructori ai vieții, cei care alcătuiesc acizii nucleici - ADN și ARN - esențiali pentru funcționarea tuturor celulelor din corp. Cu ajutorul lor, micuțul tău va fi pregătit

să înfrunte cu succes provocările primelor zile de școală!

Această minunată formulă conține 10 vitamine ce aduc o multitudine de beneficii. Vitaminele C, B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, iar vitaminele C, E și B2 protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Dar nu se opresc aici! Vitaminele B1, B6 și B12 îl susțin pe micuț în lupta cu obosirea și extenuarea, iar vitaminele B1 și B6 îl ajută să-și păstreze mintea ageră și să funcționeze normal sistemul nervos. Fiecare picătură din Imunostrong Junior aduce o doză de vitalitate pentru sănătatea micuțului tău!

Cătina-albă: puterea naturii într-o picătură!

Cătina-albă, planta minune din care provine acest sirop, este o adevărată comoară a naturii. Bogată în vitamina C și alte vitamine precum A, B1, B2, B6, B9, E și K, dar și în minerale esențiale precum fosfor, calciu și potasiu, oferă o susținere de neegalat pentru sistemul imunitar, inimă, metabolism și sănătatea intestinală.

Învață-l pe micuțul tău importanța sănătății și a consolidării imunității încă de la începutul copilăriei. Imunostrong Junior - sirop Sanvero este secretul unei sănătăți de neclintit și a unui zâmbet vesel în fața tuturor provocărilor.

 O intrare reușită în colectivitate vine la pachet cu o sănătate de fier

Consolidarea imunității copiilor noștri prin alegeri alimentare sănătoase, o igienă corespunzătoare, odihnă și somn odihnitor, și suplimentarea cu vitamine esențiale, pot fi aliați valoroși în această nouă aventură.

Farmacia DONA - Un partener de încredere

Produsele farmaceutice ar trebui achiziționate dintr-un loc sigur, de aceea este bine să-ți faci un aliat de nădejde - Farmacia DONA. Dacă descarci aplicația pe telefon, atunci când cauți un produs, îți apare lista cu cele mai apropiate farmacii de casa ta de unde îl poți achiziționa. Farmaciile DONA au mereu reduceri la multe produse. În plus, beneficiezi de consiliere de specialitate ori de câte ori ai nevoie. Au peste 300 de farmacii în țară și fac treabă bună de 30 de ani.

 

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA pentru Copilul Meu

Ce avantaje îți aduce acest card?

Plateste cu 7% mai putin, la cumpararea produselor destinate copiilor

Plateste cu 5% mai putin, la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic – exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite si compensate si a celor ce se elibereaza pentru programele nationale PN9.7 (post transplant), PN3(Oncologie) si PN 5( Diabet)​

Solicită card de fidelitate aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️