În vacanța de vară, Sebi învață limba engleză cu Novakid

In vacanta de vara, Sebi invata limba engleza cu Novakid

Adio plictiseală!

În vacanța de vară, micul nostru aventurier Sebi a decis să facă un pas mai aproape de viitor, învățând limba engleză cu ajutorul Novakid!

De ce să pierdem vremea în vacanță când putem face din fiecare zi o oportunitate de învățare distractivă? Cu Novakid, Sebi se bucură de entuziasmul și energia unui profesor nativ, ceea ce îi deschide ușile către o experiență autentică și captivantă a limbii engleze.

Și știi ce e super tare? Flexibilitatea programului care ne permite să îmbinăm cu succes aventurile estivale cu lecțiile interactive de engleză. Împreună cu Phil, profesorul preferat ales cu atenție, Sebi a descoperit cât de ușor este să învețe în timp ce se joacă și se distrează. Așa că, în această vară, învățarea limbii engleze și distracția merg mână în mână. Aventura lui Sebi cu Novakid tocmai a început!

Aventuri lingvistice pe timp de vară

În mijlocul unei zile calde de vară, Sebi, micul nostru explorator curios, a luat decizia - împreună cu noi, parinții lui - să-și petreacă vacanța de vară într-un mod cu totul special. Și nu, nu vorbim doar despre distracție și joacă (chiar dacă ele fac parte din ecuație), ci și despre învățare limbii engleze într-un mod captivant și interactiv, deoarece orele din programul școlar nu păreau a fi suficiente (sau eficiente). Cum a făcut asta? Cu ajutorul unui nou prieten de de nădejde: Novakid, platforma online care a transformat vacanța într-o adevărată aventură lingvistică!

De la nesigur la încrezător: Progresul a crescut treptat

Când Sebi a început prima sa lecție la Novakid, cea de probă, emoțiile îl copleșeau. Abia scotea câteva cuvinte, limba engleză fiind pentru el o barieră înfricoșătoare. Cu toate acestea, pas cu pas, și cu ajutorul ghidajului atent al profesorului său Phil, Sebi a reușit să-și depășească temerile inițiale și să pășească în lumea captivantă a limbii engleze.

În primele lui trei lecții doar, Sebi și-a depășit timiditatea și a descoperit că învățarea poate fi distractivă. Cu toate că știa de mult să spună cuvinte uzuale precum "Hello!" sau "Thank you!", acum le spune și cu un zâmbet pe buze! De la clipele sale inițiale de rușine, Sebi a progresat spre momente de curiozitate și satisfacție într-un timp foarte scurt.

Pe măsură ce lecțiile au continuat, Sebi și-a găsit vocea și a prins curaj. A învățat să descrie lucrurile în jurul lui în limba engleză, să-și exprime preferințele și chiar să creeze propoziții simple. Încrederea lui a crescut odată cu fiecare cuvânt nou pe care îl învăța și odată cu fiecare compliment călduros din partea profesorului său

Phil, deoarece copiii nu primesc note, ci sunt recompensați verbal. La finalul fiecărei etape, o stea se aprinde, iar progresul copiilor este înregistrat pentru ca părinții să le poată urmări evoluția. 

Îmbinând învățarea cu aventura

Cu toate că învățarea limbii engleze era în centrul atenției, Sebi a descoperit că aceasta poate fi îmbinată cu distracția vacanței. Prin jocuri interactive și sarcini captivante, el a învățat să utilizeze engleza în situații reale și să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod amuzant și interactiv, iar jocurile speciale de pe platforma Novakid unde copiii din întreaga lume pot concura între ei este un exemplu - acolo își pot trimite mesaje scurte de tipul “Hello!” sau "Nice", folosindu-se de emoticoane.

Concluzie: Progres și încredere

Pe măsură ce primele lecții au trecut, Sebi a demonstrat că, cu pasiune și susținere, oricine poate să-și transforme timiditatea în încredere. Cu Novakid, a învățat că o limbă străină este o călătorie fascinantă, cu momente de provocare și satisfacție. Dar aventura sa de abia a început, deoarece urmează o vacanță în Grecia, unde lecțiile nu vor lipsi, deoarece învățarea nu trebuie să fie limitată de loc sau timp. Flexibilitatea programului îi va permite să îmbine cu succes lecțiile distractive cu descoperirile și momentele de relaxare din vacanță, iar pentru asta nu are nevoie decât de un laptop și o conexiune bună la internet. Restul e distracție!

Așadar, aventurile captivante ale lui Sebi alături de Novakid, continuă! Rămâneți alături de noi ;)

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2023

Categorie:Novakid