O vacanță la mare și cu lecții Novakid: lecțiile chiar pot fi o plăcere și în vacanță

O vacanta la mare si cu lectii Novakid: lectiile chiar pot fi o placere si in vacanta

Este vară și odată cu ea a venit și bucuria unei vacanțe mult așteptate la mare! ☀

Dar ați auzit vreodată de o vacanță care îmbină distracția cu aventurile educaționale online? Ei bine, permiteți-mi să vă povestesc despre experiența noastră minunată și captivantă cu Novakid - un partener de învățare care a transformat această vară într-un festival al cunoașterii pentru școlarul nostru, Sebi.

Descoperind lumea prin învățare interactivă

Am pornit la drum cu entuziasmul tipic al unei vacanțe la mare - nisip fin, valuri jucăușe și raze de soare înviorătoare. Cu toate acestea, am decis să aducem o mică schimbare în rutina noastră și să păstrăm mintea curioasă a copilului nostru implicată într-un mod distractiv și interactiv. Și aici a intrat în scenă Novakid!

Cursuri personalizate, proiectate pentru copii

Ce este atât de special la Novakid? Ei bine, fiecare lecție este ca o călătorie magică, adaptată vârstei și nivelului de dezvoltare al copilului tău. Profesorii prietenoși dar și plini de răbdare, sunt adevărate călăuze în lumea unei limbi străine, făcând ca învățarea acesteia să fie o aventură captivantă.

Plaja și verbul "To be" nu sunt incompatibile!

Din nisip și apă sărată la lecții - nu sună prea amuzant, nu-i așa? Ei bine, cu Novakid, am descoperit că procesul de învățare nu trebuie să fie rigid și monoton. În timpul unei pauze de prânz, dimineața sau după-amiaza, Sebi a putut explora împreună cu profesorul său conceptele de bază ale limbii engleze, cu ajutorul unor jocuri interactive care au transformat fiecare lecție într-o experiență de neuitat.

Profesorii devotați împărtășesc nu doar informații, ci și pasiunea pentru învățare. În plus, după ce copilul tău finalizează cu succes o lecție, distracția continuă! De ce? Pentru că profesorul are grijă să îi trimită teme captivante, care îl încurajează să repete cele învățate la oră într-un mod interactiv și plin de entuziasm.

Cu fiecare temă, Sebi se simte ca un călător al cunoașterii, dornic să descopere mai mult și să se aventureze în lumea captivantă a informațiilor.

Pe terasa cu vedere la mare sau în cameră, copilul tău poate să-și împlinească responsabilitățile într-un mod distractiv și relaxat.

În plus, poveștile și jocurile interactive de pe platforma Novakid sunt atât de atrăgătoare încât micul elev nu poate aștepta să-și exploreze mai departe potențialul.

Înveți unde vrei, când vrei

Una dintre cele mai mari avantaje ale aventurii noastre cu Novakid a fost flexibilitatea. Putem "lua" lecțiile cu noi oriunde mergem, asigurându-ne că învățarea nu este legată de un loc anume sau de un orar fix. Fie că eram la o terasă retrasă, în curte într-o seară liniștită sau în cameră, Sebi a putut explora și învăța într-un mediu relaxat și familiar. Tot ce a avut nevoie a fost de un laptop și de o conexiune la internet.

Sebi a descoperit încrederea și prietenia cu ajutorul Novakid

În mijlocul nisipului aurit și sub cerul senin al unei zile de vară, Sebi a descoperit magia lecțiilor Novakid, pentru că învățarea devenise o aventură pe care o putea trăi cu bucurie.

Dar ceea ce a fost cu adevărat special a fost că și-a folosit noile abilități lingvistice pentru a lega prietenii noi, cu copii din diferite țări. Cu încrederea vizibil crescută în sine și cu ajutorul limbii engleze pe care o stăpânește treptat mai bine, Sebi a reușit să interacționeze într-un mod deschis și plin de bucurie cu alți copii.

Astfel, pe măsură ce valurile veneau și plecau, Sebi aduna nu doar scoici, ci și amintiri neprețuite. Într-o zi de vară, el a învățat că învățarea poate fi la fel de distractivă ca o plimbare pe plajă, iar prieteniile pot fi create în limbajul universal al zâmbetelor și al curiozității. Cu Novakid alături, fiecare zi devine o nouă aventură de descoperire și învățare, iar Sebi este exemplul perfect al unui mic explorator care crește cu încredere și cunoaștere, transformând fiecare răsărit într-o promisiune de posibilități nesfârșite.

Privind înapoi, putem spune cu inima plină de bucurie că Novakid a adus cu adevărat o dimensiune nouă și interesantă acestei experiențe. A învăța nu a fost niciodată mai distractiv și mai captivant. Și acesta este doar începutul - suntem nerăbdători să continuăm această călătorie minunată a cunoașterii, fiindcă vacanța nu este gata!

Deci, dragi părinți, dacă sunteți în căutarea unei modalități inovatoare de a păstra învățarea vie în timpul vacanței, vă îndemn să dați o șansă Novakid.

Învață, explorează și bucură-te de fiecare moment al acestei veri cu micuțul tău, iar procesul de învățare va deveni, fără îndoială, o adevărată plăcere!

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2023

Categorie:Novakid