De ce am ales, în timpul vacanței, cursul Novakid pentru copilul meu

De ce am ales, in timpul vacantei, cursul Novakid pentru copilul meu

 Cursurile Novakid în timpul vacanței de vară

Sebi a început să participe la cursurile Novakid în timpul vacanței de vară, iar de atunci, fiecare zi a fost o oportunitate de a descoperi minunile limbii engleze. Această decizie a fost în primul rând motivată de dorința noastră de a-i oferi lui Sebi o bază solidă în ceea ce privește cunoașterea limbii engleze, o abilitate esențială în lumea globalizată în care trăim.

În timpul vacanței noastre la mare, într-o țară străină unde limba engleză era limbajul predominant, ne-am dat seama cu adevărat de beneficiile cursului Novakid. Sebi nu numai că a început să comunice cu alți copii din diverse țări, dar a și dobândit încredere în abilitățile sale. Acest lucru i-a permis să stabilească conexiuni autentice cu copii din întreaga lume și să înțeleagă cât de minunată poate fi diversitatea culturală.

Progresul vizibil în învățarea limbii engleze

O altă realizare notabilă copilului nostru a fost progresul vizibil în învățarea limbii engleze. Cursul Novakid, bazat pe o metodă de predare inovatoare, cu un profesor nativ, i-a captivat atenția și i-a stârnit interesul pentru învățare. Profesorii de la Novakid sunt profesioniști desăvârșiți, capabili să-i ofere lui Sebi lecții personalizate și să-l încurajeze să-și dezvolte abilitățile de comunicare într-un mod amuzant și interactiv. Astfel, a început repede să se simtă mult mai confortabil în utilizarea limbii engleze în diverse contexte dar și în preajma profesorului, cu care la început era destul de timid.

Un alt aspect remarcabil a fost flexibilitatea pe care Novakid a oferit-o programului nostru de vacanță. Cursurile online i-au permis lui Sebi să continue să învețe și să se dezvolte în timpul călătoriei noastre, fără a pierde nicio șansă de a explora și de a se distra. Faptul că a putut să-și continue studiile chiar și în timpul vacanței a fost o experiență valoroasă pentru el și pentru noi, ca părinți.

Începutul școlii cu noi abilități de comunicare în limba engleză

În final, această experiență pare să aibă un impact profund asupra lui Sebi. Nu numai că se simte mult mai pregătit pentru școală în privința limbii engleze, dar și-a dezvoltat abilități de comunicare esențiale și a început să își înțeleagă mai bine rolul într-o lume interconectată. Prin intermediul cursului Novakid, am văzut cum curiozitatea și încrederea lui au crescut, iar noi suntem nerăbdători să continuăm această călătorie împreună, învățând și descoperind împreună minunata lume a limbii engleze.

De ce am ales cursurile Novakid în vacanța în străinătate pentru copilul meu

Pe scurt, alegerea cursurilor Novakid în timpul unei vacanțe în străinătate a adus o dimensiune cu totul specială experienței noastre. Aici sunt câteva detalii care au făcut din această opțiune o alegere excepțională:

Continuitatea în învățare: În timpul vacanțelor, copiii tind să se relaxeze și să uite de școală. Cu toate acestea, alegând cursurile Novakid în timpul vacanței în străinătate, am putut să menținem continuitatea în procesul de învățare a limbii engleze. Astfel, Sebi nu numai că a continuat să progreseze, dar a și evitat pierderea informațiilor dobândite până atunci.

Interacțiunea cu copii din diverse țări: Vacanța într-o țară străină i-a oferit lui Sebi o oportunitate unică de a interacționa cu copii din diverse țări. Acest lucru a creat un mediu în care limba engleză a devenit un mijloc natural de comunicare, iar cursurile Novakid l-au pregătit perfect pentru această experiență. Sebi a fost capabil să-și facă prieteni din întreaga lume și să înțeleagă cum se aplică cunoștințele sale într-un context real.

Flexibilitate în program: Vacanța în străinătate adesea implică un program fluctuant și aventuros. Cursurile online Novakid s-au dovedit a fi soluția ideală în acest caz, deoarece ne-au permis să ne ajustăm programul în funcție de activitățile și călătoriile noastre. Această flexibilitate ne-a oferit liniștea că Sebi nu va rata nicio oportunitate de a învăța și a se dezvolta.

Predare interactivă și angajantă: Cursurile Novakid au fost proiectate să fie interactive și distractive. Prin intermediul activităților și jocurilor online, Sebi nu a simțit niciodată că învață în timpul vacanței. În schimb, el a perceput cursurile ca fiind distractive și captivante, ceea ce a crescut motivația sa de a se implica activ în învățare.

Creșterea încrederii și a independenței: Participarea la cursurile Novakid în timpul vacanței în străinătate a ajutat la dezvoltarea încrederii și independenței lui Sebi. El a devenit mai deschis să-și exprime ideile și să interacționeze cu alți vorbitori de engleză, ceea ce a contribuit semnificativ la creșterea sa personală.

Cu Novakid creștem un copil încrezător și dornic de cunoaștere

Decizia de a alege cursul Novakid pentru copilul nostru în timpul vacanței a fost cu siguranță una inspirată, iar rezultatele pozitive pe care le-am observat la Sebi ne-au întărit convingerea că aceasta este cea mai bună alegere pentru dezvoltarea sa. Suntem recunoscători că am avut această oportunitate și suntem nerăbdători să vedem cum copilul nostru continuă să înflorească în cadrul cursului Novakid în viitor.

Așadar, Novakid a devenit pentru noi o parte integrantă a călătoriei noastre, ajutându-ne să creștem un copil încrezător și dornic de cunoaștere. Cu Novakid, viitorul său este mai strălucitor ca niciodată!

Aventurile captivante ale lui Sebi alături de Novakid, continuă! Rămâneți alături de noi ;)

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2023

Categorie:Novakid