Creditul și situațiile mai puțin fericite: Măsuri de precauție de luat în considerare!

Creditul si situatiile mai putin fericite: Masuri de precautie de luat in considerare!

Creditul și situațiile mai puțin fericite: Măsuri de precauție de luat în considerare!

Nu fiecare poveste de dragoste are finalul "Fericiți până la adânci bătrâneți!", și în zilele noastre, realitatea poate include și obligații financiare față de bănci. Cum putem evita situațiile delicate legate de plata creditelor în astfel de contexte aflăm de la Beatrice Calotă, Specialist Parteneri & Profesor la Școala de Bani.

Ce se întâmplă cu un credit în caz de divorț sau dacă rămâne mama singură?

Obligația față de bancă nu încetează odată cu divorțul; unul dintre părinți poate prelua creditul. 

Totuși, este de o importanță crucială să alegi să asiguri creditul în momentul încheierii unui contract nou sau preluării împrumutului, pentru a-ți proteja resursele financiare în eventualitatea unor evenimente precum șomajul, spitalizarea sau decesul.

Pentru o mamă singură, asigurarea la 100% devine necesară, astfel încât să nu își facă griji și cu privire la rate în cazul unor neplăceri precum cele menționate anterior.

Nu în ultimul rând, economisirea lunară regulată poate deveni un sprijin în situațiile mai dificile.

 

Învață să faci alegeri financiare inteligente. Intră pe școaladebani.ro

Curs pentru părinți

Cum discuți cu cei mici despre bani?

Începe cursul de educație financiară pentru părinți și descoperă toate informațiile necesare pentru un buget inteligent, dar și totul despre cum să porți discuții smart cu cei mici despre bani.​ 🙌😉

Un curs recomandat de Desprecopii.com

Curs gratuit aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️