Flexibilitate și succes cu Novakid: cursul preferat de limba engleză al copilului nostru

Flexibilitate si succes cu Novakid: cursul preferat de limba engleza al copilului nostru

Descoperind magia cursurilor de engleză online: Experiența noastră cu Novakid

Vacanța de vară a fost mereu un moment special pentru familia noastră. În fiecare an, ne bucuram de soare, nisip și marea albastră, scăpând de stresul și rutina școlară. Cu toate acestea, vara aceasta a adus o schimbare surprinzătoare în viața noastră - cursurile de engleză online Novakid. Pentru mine, ca mamă, acest program s-a dovedit a fi o resursă neprețuităși iată de ce.

Când mi-am înscris fiul pentru prima dată la cursurile de engleză online, mă temeam că nu va putea să se bucure de vacanță. Dar nu a fost deloc așa. Sebi s-a îndrăgostit imediat de lecții, iar eu am fost uimită de flexibilitatea pe care o aveam.

Un aspect crucial pentru mine a fost profesionalismul profesorilor

La Novakid, toți profesorii au cel puțin doi ani de experiență în predarea limbii engleze, sunt vorbitori nativi ai limbii și dețin diplome internaționale precum CELTA, TEFL, TESOL, TKT. Acest nivel înalt de competență a oferit încredere și m-a convins că Sebi este în mâini sigure.

Cu o bază de peste 2.000 de profesori, Novakid oferă o varietate incredibilă de opțiuni pentru a găsi un profesor potrivit. Sebi l-a ales pe Phil, un profesor minunat, cu care a dezvoltat destul de rapid o conexiune specială. Această relație nu numai că a ajutat la îmbunătățirea abilităților de comunicare ale lui Sebi, dar i-a dat și încredere să-și exprime gândurile și întrebările în limba engleză, fără teama de a greși.

În ceea ce privește structura cursurilor, Novakid a demonstrat o înțelegere profundă a funcționării creierului copiilor. Știm cu toții că atenția copiilor poate fi fragilă, iar cercetările arată că fereastra lor de concentrare este de aproximativ 25 de minute. Novakid a pus acest principiu în practică, oferind lecții individuale, intense, de 25 de minute, care țin copiii captivați și le permit să învețe eficient. Sebi nu a mai fost distras și copleșit, iar progresele sale au fost vizibile.

În plus, flexibilitatea oferită de Novakid este excepțională

Putem anula sau reprograma un curs, gratuit, oricând este nevoie, fără stres sau complicații. Asta înseamnă că ne putem adapta la orice program, indiferent cât de aglomerat ar fi.

Posibilitatea de a anula sau reprograma gratuit cursurile de engleză online cu Novakid este un aspect esențial care face experiența mea ca mamă și a copilului meu extrem de reconfortantă și adaptabilă. Iată de ce acest aspect este atât de important:

Flexibilitate în gestionarea timpului: Ca mamă, coordonarea programului copilului meu cu toate celelalte activități din viața noastră poate fi o provocare. Însă, având posibilitatea de a ajusta programul lecțiilor în funcție de nevoile noastre, ne oferă libertatea de a face acest lucru fără presiune. Cu opțiunea de a anula sau reprograma cursurile gratuit, pot să mă asigur că programul de învățare al lui Sebi se potrivește perfect cu cel al familiei noastre.

Reducerea stresului: Gestionarea programelor rigide de învățare poate adăuga o cantitate semnificativă de stres în viața noastră de zi cu zi. Cu posibilitatea de a reprograma cu ușurință lecțiile fără costuri suplimentare, putem să eliminăm acest stres și să oferim copilului un mediu de învățare lipsit de presiune, în care poate să se dezvolte în mod natural.

Adaptabilitate în fața schimbărilor: Suntem conștienți că viața poate aduce cu sine situații neprevăzute, cum ar fi perioadele de boală sau evenimente neprevăzute. Ei bine, capacitatea de a face schimbări rapide în programul de învățare devine crucială în astfel de momente. Cu reprogramarea gratuită, putem ajusta rapid și eficient programul copilului pentru a se potrivi situației curente.

Consistență în educație: Cu toate că flexibilitatea este importantă, păstrarea unei anumite consistențe în învățare este la fel de esențială. Opțiunea de a reprograma cursurile fără costuri suplimentare ne-a asigurat că Sebi poate să continue să învețe în mod consecvent și să-și mențină progresul în dezvoltarea limbii engleze.

Capacitatea de a anula sau reprograma cursurile cu ușurință și fără costuri suplimentare mă ajută, ca mamă, să gestionez mai eficient programul de învățare al copilului meu și să ne adaptăm cu ușurință la schimbările din viața noastră. Este un beneficiu semnificativ care contribuie la crearea unui mediu de învățare relaxant și adaptabil pentru copilul meu, făcând din Novakid o alegere ideală pentru familia noastră.

Deci, cum suntem noi acum, la începutul anului școlar?

Sebi continuă cu entuziasm lecțiile de engleză online cu Novakid. Acest program a devenit o parte esențială a rutinei noastre și o modalitate minunată de a învăța și de a crește într-un mod distractiv și interactiv.

Cu fiecare lecție, Sebi nu doar învață, ci și se dezvoltă într-un mediu distractiv și interactiv. Faptul că orele sunt online nu face decât să adauge un plus de atractivitate, transformând fiecare sesiune într-o aventură virtuală. Prin intermediul interacțiunilor interactive, el are șansa de a-și dezvolta abilitățile de comunicare și de a construi încredere în propriile cunoștințe lingvistice.

Acest program a schimbat radical modul în care înțelegem procesul de învățare. Nu este doar un set de lecții, ci o experiență complexă și dinamică. Este o oportunitate constantă pentru el de a se conecta cu lumea limbii engleze și de a-și lărgi orizonturile culturale.

Cu fiecare zi petrecută alături de Novakid, Sebi crește într-un mod care depășește simpla învățare a unei limbi străine. El devine mai curios, mai deschis la noi culturi și mai conștient de importanța comunicării în lumea modernă. Pentru mine, ca mamă, acesta este un cadou neprețuit și un motiv de mândrie. Novakid nu este doar un program de învățare, este un partener de încredere în călătoria lui către succes.

Novakid a fost cu adevărat cursul preferat de limba engleză pentru Sebi și pentru noi, ca părinți. Cu profesori excelenți, sesiuni scurte și interactive și flexibilitate absolută, nu există nimic mai bun pentru copilul nostru. Este o călătorie de învățare care continuă să ne surprindă și să ne bucure.

Aventurile captivante ale lui Sebi alături de Novakid, continuă! Rămâneți alături de noi ;)

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2023

Categorie:Novakid