Bătălia împotriva virozelor și arma secretă a părinților

Batalia impotriva virozelor si arma secreta a parintilor

Bătălia împotriva virozelor și arma secretă a părinților

Pe scurt

  • Virozele respiratorii sunt printre cele mai comune infecții cu care părinții se confruntă în mod regulat. Copiii, în special, sunt expuși riscului de a contracta viroze respiratorii, iar aceste boli pot deveni o adevărată provocare. Ei bine, nu vă faceți griji, pentru că există o soluție eficientă la îndemână care vă poate ajuta să vă protejați împotriva acestor infecții. Continuați să citiți pentru a descoperi mai multe despre această "armă secretă" și modul în care vă poate ajuta.

Prevenirea bolilor respiratorii la copii: igienă și tratamente corecte

Este esențial să înțelegem că pentru prevenirea bolilor respiratorii, în special a celor de natură virală, cea mai bună armă este igiena corectă. Spălarea regulată a mâinilor cu apă și săpun, în special înainte de mese și după ce vizităm locuri aglomerate, este o măsură preventivă eficientă. De asemenea, învățarea copiilor să își acopere gura și nasul când tușesc sau strănută poate ajuta la prevenirea răspândirii germenilor.

Un aspect important pe care dorim să îl subliniem este că antibioticele nu au efect în tratarea infecțiilor virale respiratorii. Aceste medicamente sunt eficiente împotriva bacteriilor, nu a virusurilor. Utilizarea necorespunzătoare a antibioticelor poate contribui la creșterea rezistenței bacteriene și la apariția problemelor de sănătate mai grave.

Pentru a trata infecțiile virale respiratorii la copii, cele mai bune metode sunt odihna și hidratarea corespunzătoare. Copiii au nevoie de mai mult repaus pentru a permite organismului să lupte împotriva infecției, iar aportul normal de lichide ajută la menținerea hidratării și susținerea sistemului lor imunitar.

Este important să discutați cu medicul pediatru al copilului pentru a primi sfaturi și recomandări specifice atunci când pare a se confrunta cu infecții respiratorii.

Acționarea de la primele semne ale bolilor respiratorii este esențială

Copiii sunt extrem de vulnerabili la infecțiile respiratorii, deoarece sistemul lor imunitar este încă în curs de dezvoltare. De aceea, este crucial să se acționeze rapid și eficient de la primele semne ale bolilor respiratorii. Iată câteva motive pentru care acest aspect este esențial:

 Riscul de complicații: Bolile respiratorii pot evolua rapid și pot duce la complicații grave, mai ales în cazul copiilor. De exemplu, o simplă răceală netratată la un copil poate evolua spre o infecție mai gravă în plămâni sau urechi. Acționarea rapidă poate ajuta la prevenirea acestor complicații.

Disconfortul și suferința copiilor: Copiii pot avea dificultăți mari atunci când se confruntă cu simptomele bolilor respiratorii, precum tusea, febra și congestia nazală. Tratamentul prompt poate contribui la ameliorarea acestor simptome și la reducerea disconfortului și suferinței lor.

Prevenirea răspândirii infecției: Acționarea rapidă poate ajuta la izolarea copilului bolnav și prevenirea răspândirii infecției în rândul membrilor familiei sau al colegilor de școală. Acest lucru poate ajuta la protejarea altor copii și adulți.

Vindecarea rapidă: Cu tratament adecvat și prompt, recuperarea copilului poate fi mai rapidă. Copiii se pot întoarce la activitățile lor obișnuite mai devreme, iar absența prelungită de la școală sau de la joacă poate fi evitată.

Cu siguranță, intervenția promptă la primele semne ale bolilor respiratorii este o mișcare inteligentă pentru a face ca aceste neplăceri să nu dureze prea mult sau să nu fie prea severe. Adesea, ne bazăm pe medicamente, cum ar fi antibioticele și cele pentru ameliorarea simptomelor, dar ar trebui să ne gândim și la un aliat natural pentru a spori apărarea organismului împotriva infecțiilor virale și bacteriene.

Virodep® picături orale este un complex unic de fitoextracte standardizate și nutraceutice, creat pentru a ajuta în profilaxia și terapia infecțiilor respiratorii de origine virală sau bacteriană. Acest supliment poate fi asociat cu antibiotice și simptomatice pentru a grăbi procesul de vindecare. Pe lângă aceasta, Virodep® picături orale ajută la scurtarea duratei infecțiilor respiratorii, reduce numărul și severitatea acestora, previne complicațiile bacteriene și susține sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate imunologică.

Compoziția sa conține extracte standardizate din propolis, măceș, echinacea, muștar sălbatic, grindelia, cimbru de cultură și eucalipt, toate acestea contribuind la eficacitatea sa în lupta împotriva virozelor respiratorii.

Pe de altă parte, Virodep® comprimate de supt, este tot un supliment alimentar pe bază de extracte vegetale standardizate și îndulcitori, dar pentru adulți. Acesta acționează de la primele semne ale virozei respiratorii și, atunci când este asociat cu antibiotice și simptomatice, reduce severitatea și durata infecției, contribuind astfel la vindecare.

Virodep® comprimate de supt previne complicațiile bacteriene și susține sistemul imunitar în momentele de vulnerabilitate imunologică.

Combaterea virozelor respiratorii poate fi mult mai eficientă cu ajutorul Virodep® picături orale și Virodep® comprimate de supt

Acționați rapid de la primele semne ale bolilor, pentru a proteja sănătatea voastră și a copiilor voștri. Aceste produse sunt arma secretă pe care o puteți avea la îndemână în aceste momente esențiale. Alegeți cu încredere Virodep® pentru a face față cu succes virozelor și pentru a menține familia sănătoasă.

VIRODEP® picături orale nu conține zahăr și gluten.

VIRODEP® picături orale: Citeste prospectul | Cumpara online


VIRODEP® picături orale - De primă intenție la primul semn de viroză respiratorie
VIRODEP® picături orale - Asociat cu antibiotice și simptomatice, scade durata și severitatea infecției, grăbind vindecarea

Beneficii:

 Scurtează durata infecțiilor respiratorii;
 Reduce numărul și severitatea infecțiilor respiratorii;
 Previne complicațiile bacteriene;
 Susține sistemul imunitar în perioada de vulnerabilitate imunologică.

Prevenția și tratamentul infecțiilor respiratorii (virale și bacteriene)

Cumpara VIRODEP® picături orale 30 ml | 41.50 lei

Sugari 6 luni-1 an: 1 picătură/kg o dată pe zi, înainte de masă

Copii 1-3 ani: 1 picătură/kg de două ori pe zi, înainte de masă

Copii 3-6 ani: 10 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Copii 6 ani+: 15 picături de trei ori pe zi, înainte de masă

Adulți: 25 picături de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, ca atare sau dizolvate în puțină apă

Recomandări de administrare Prevenție: 10 zile/lună timp de 3 luni. Faza acută: 7-10 zile. Perioada de vulnerabilitate imunologică: 10-14 zile

propolis, măceș (Rosa canina)/(7-9:1), echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10:1), muștar sălbatic (Sisymbrium officinale)/(4:1), grindelia (Grindelia robusta)/(4:1), cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1), eucalipt (Eucalyptus globulus)/(4:1).

* extracte standardizate

VIRODEP® picături orale nu conține zahăr și gluten.

Măceșul

Bogat în vitamina C, are acțiune imunomodulatoare, fiind util în prevenția și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator. Este bogat și în carotenoide și flavonoide – acțiunea sinergică cu acidul ascorbic potențând proprietățile antioxidante

Echinacea

Polizaharidele conținute cresc capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și bacteriilor, prin stimularea nespecifică a sistemului imunitar (activarea fagocitozei și stimularea fibroblastelor). Proprietățile antibacteriene sunt datorate prezenței echinacosidelor, care au acțiune bacteriostatică și antifungică dovedită. Efectele antivirale și antibacteriene se explică și prin inhibarea hialuronidazei, reducând astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene

Propolisul

Acțiunea sa antiinflamatoare se explică prin inhibarea sintezei de prostaglandine și leucotriene realizate de macrofage și a eliberării histaminei ca răspuns la stimulii inflamatori. Are acțiune antivirală demonstrată împotriva gripei, herpes simplex și adenovirus, precum și acțiune bacteriostatică și bactericidă împotriva unor stafilococi și streptococi: efectul antibacterian se datorează, în principal, prezenței galanginei, un flavonoid capabil să stimuleze agregarea bacteriilor distrugând astfel membrana lor citoplasmatică. Crește rezistența organismului împotriva virusurilor și bacteriilor prin stimularea sintezei de anticorpi și activității leucocitelor și macrofagelor

Muștarul sălbatic

Are proprietăți antiinflamatoare și protectoare la nivelul mucoasei căilor respiratorii.

Grindelia si cimbrul de cultură

Bogate în flavonoide, au acțiune antibacteriană și spasmolitică.

Eucaliptul

Are acțiune antibacteriană și mucoreglatoare. Este eficient împotriva bacteriilor Gram-negative (Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa etc.)

 

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII