Experiența copilului nostru cu Novakid: învățarea limbii engleze într-un mod distractiv și eficient

Experienta copilului nostru cu Novakid: invatarea limbii engleze intr-un mod distractiv si eficient

Ce face Novakid atât de special?

De-a lungul timpului am aflat că lecțiile private, în afara programului școlar, implică nu doar timp și organizare, ci și costuri. Însă, copiii noștrii merită investiții. Așa am descoperit Novakid, școala de engleză online pentru copii cu vârste între patru și doisprezece ani.

Novakid oferă lecții de engleză personalizate, predate de vorbitori nativi cu certificare adecvată pentru fiecare nivel de cunoștințe. Totul se desfășoară într-un spațiu virtual personalizat, ușor accesibil de pe calculator sau tabletă.

Unul dintre lucrurile impresionante ale platformei Novakid este adaptarea lecțiilor la nivelul și ritmul de învățare al copilului.

 Fiecare lecție are o durată de aproximativ 25 de minute, ceea ce ajută la menținerea atenției copilului pe tot parcursul lecției. În plus, progresul copilului este înregistrat, permițându-ne nouă, părinților, să monitorizăm îndeaproape evoluția și dezvoltarea sa în cadrul cursurilor.

Toate lecțiile se desfășoară exclusiv în limba engleză, astfel încât copilul învață accentul, absorbind o limbă engleză autentică.

Lecțiile au loc în afara programului școlar ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere mai relaxate și lipsite de presiuni. Copiii pot învăța fără stres, rezolvând astfel mai ușor provocările și frustrările legate de școala tradițională.

Interactivitatea platformei Novakid transformă aceste lecții într-un joc educațional. Cursurile sunt combinate cu activități distractive, oferind astfel o experiență învățare captivantă.

Experiența copilului meu cu Novakid

Sebi a participat la 16 lecții premium, care au început în timpul vacanței de vară si s-au finalizat după începerea noului an școlar, cu același profesor nativ pe care l-a îndrăgit din ce în ce mai mult, de la o oră la alta.

Profesorul său, Phill, a folosit o abordare interactivă folosind jocuri educaționale, care au captivat atenția lui Sebi. Într-adevar, lecțiile au fost o experiență distractivă, iar Sebi a devenit din ce în ce mai implicat.

Pe măsură ce lecțiile au avansat, a început să înțeleagă și să răspundă la micile glume ale profesorului său, iar dialogul l-a facut și mai interesat de conversație. Am observat cum înțelegea și răspundea la cerințele și întrebările profesorului tot mai bine, asta deoarece progresele sale erau înregistrate, ceea ce ne-a permis să observăm dezvoltarea sa în timp real.

Această experiență nu a fost doar o modalitate eficientă de a învăța limba engleză, ci și o oportunitate pentru Sebi de a interacționa cu o persoană vorbitoare nativă, ceea ce a fost cu adevărat valoros.

Dar iată care sunt impresiile lui Sebi:

"Îmi place Novakid pentru că lecțiile sunt ca niște jocuri unde pot să scriu și să desenez pe calculator în timp ce învăț, iar profesorul meu, Phill, face totul distractiv. De fiecare dată când avem lecție, abia aștept să văd ce jocuri și activități am pregătite. Și știți ce e cel mai tare? Că vorbim doar în engleză, așa că acum pot să spun lucruri simple în engleză fără să mă gândesc prea mult. Teacher Phill e cel mai tare pentru că râdem împreună și mă înțelege mereu, chiar dacă mai fac și greșeli. Recomand Novakid tuturor copiilor care vor să învețe engleza și să se distreze în același timp!" - Sebi, 9 ani.

Novakid a creat o punte excelentă pentru dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză și a contribuit semnificativ la construirea încrederii în sine a lui Sebi.

Pentru noi, ca părinți, cursul Novakid a fost o experiență pozitivă și suntem încântați de progresele copilului nostru. Cu siguranță, recomandăm Novakid celor care doresc să le ofere copiilor o bază solidă în ceea ce privește cunoașterea limbii engleze.

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2023

Categorie:Novakid