Sebi învață engleză și creează conținut: Jucătorul preferat de fotbal și reacția profesorului de engleză de la Novakid

Sebi invata engleza si creeaza continut -  Jucatorul preferat de fotbal si reactia profesorului de engleza de la Novakid

Te-ai întrebat vreodată cum putem să-i pregătim pe copiii noștri pentru un viitor strălucit?

Ei bine, o parte esențială este să le oferim oportunități de a învăța limba engleză încă din copilărie!

Prin intermediul lecțiilor personalizate de la Novakid și cu sprijinul profesorilor, copii precum Sebi - despre care vom discuta în continuare - pot face progrese mari în procesul lor de învățare și pot câștiga încrederea necesară pentru a vorbi în limba engleză. Iată parcursul lui Sebi.

Copiii învață engleză cu plăcere în timp ce se distrează

Sebi are 9 ani și a reușit să-și învingă temerile legate de învățarea unei limbi străine cu ajutorul lecțiilor de engleză de la Novakid. Teacher Phil, un profesor nativ, dedicat și prietenos, l-a ghidat cu răbdare, l-a ajutat să câștige încredere în propria persoană și să depășească barierele lingvistice.

De la început, Sebi a fost deschis și interesat de lecțiile de engleză, iar teacher Phil s-a asigurat că acestea sunt fascinante și interactive.

Chiar și în timpul vacanțelor în afara țării, lecțiile de engleză la Novakid au continuat, existând posibilitatea de ajustare a programului de studiu în mod gratuit, în funcție de propriile nevoi. Acest lucru i-a permis lui Sebi să-și mențină nivelul de cunoștințe și să progreseze.

Despre pasiunea pentru fotbal și învățarea limbii engleze

Recent, Sebi și-a depășit limitele și a avut curajul să facă primul său filmuleț în limba engleză, în care a vorbit despre pasiunea sa pentru fotbal și despre jucătorul său preferat, Cristiano Ronaldo.

Pentru Sebi, fotbalul nu este doar un sport, ci o pasiune care îl inspiră și îl motivează. Visul său este să-și întâlnească preferatul, Cristiano Ronaldo, iar această dorință puternică l-a motivat să învețe limba engleză. Cum altfel să poată vorbi cu CR7? Doar o bună comunicare în această limbă îl poate apropia mai mult de realizarea visului. Astfel, Sebi s-a gândit să înceapă cu un scurt filmuleț - și primul în limba engleză de altfel - în care să povestească puțin despre idolul său, punând în aplicare ceea ce a învățat în timpul lecțiilor de engleză.

Cu toate acestea, pentru a se asigura că totul este făcut corect, teacher Phil a revizuit filmulețul și l-a discutat cu Sebi chiar la ora de engleză.

Teacher Phil l-a lăudat pentru efortul și curajul său, apoi i-a oferit un feedback constructiv pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză. Această

interacțiune a fost o experiență educativă și motivantă pentru Sebi, care și-a dat seama că are sprijinul și îndrumarea necesare pentru a continua.

A fost foarte încântat să primească recunoaștere pentru munca depusă și să vadă că eforturile sale sunt apreciate. Drept dovadă, asta l-a determinat să-și perfecționeze cunoștințele de limbă engleză și să exploreze noi oportunități în procesul său de învățare.

Lecțiile de engleză reprezintă o investiție valoroasă în viitorul și dezvoltarea copiilor

Beneficiile învățării limbii engleze cu un profesor nativ, precum teacher Phil în cazul lui Sebi, sunt multiple și remarcabile. De la îmbunătățirea pronunției și a vocabularului la dezvoltarea încrederii în sine și a abilităților de comunicare, lecțiile de engleză oferă copiilor oportunități inestimabile de creștere și dezvoltare personală. Cu fiecare lecție, copiii pot să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice și să câștige încredere în propria capacitate de a comunica în limba engleză.

De asemenea, învățarea limbii engleze de la o vârstă fragedă îi pregătește pe copii pentru succes într-o lume tot mai globalizată, deschizându-le uși către oportunități academice și profesionale nelimitate. Cu ajutorul unui profesor nativ, copiii pot învăța nu doar gramatica și vocabularul, ci și expresiile idiomatice și cultura engleză într-un mod autentic și captivant. Astfel, ei devin familiarizați nu doar cu structura limbii, ci și cu modul de viață și valorile culturale ale vorbitorilor nativi de engleză.

Prin intermediul activităților interactive, copiii se simt motivați să participe și să-și îmbunătățească competențele într-un mod distractiv și plăcut. În plus, prin intermediul feedbackului constant oferit de profesor, copiii își pot îmbunătăți rapid abilitățile lingvistice și pot deveni vorbitori încrezători de engleză.

În concluzie, lecțiile de engleză reprezintă o investiție valoroasă în viitorul și dezvoltarea copiilor. Prin intermediul acestora, copiii pot învăța nu doar limba engleză, ci și abilități importante de viață, care îi vor ghida spre succes și împlinire în viață. Cu fiecare lecție la Novakid, copiii își valorifică potențialul și se apropie de succes atât când vine vorba de școală, cât și de viața personală sau profesională.

Aventurile lui Sebi alături de Novakid continuă! Rămâneți alături de noi!

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2024

Categorie:Novakid