Top 3 glume în engleză pentru copii: Sebi le spune, teacher Phil de la Novakid reacționează

Top 3 glume in engleza pentru copii -  Sebi le spune, teacher Phil de la Novakid reactioneaza

Cine spune că a învăța nu poate fi o aventură plină de zâmbete și râsete?

Umorul poate fi arma noastră secretă pentru a îi ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile lingvistice, știai asta!? Ia-l pe cel mic lângă tine și pregătiți-vă de o doză de fun alături de Sebi, care a pregătit pentru voi o serie de glume simpatice în engleză. Teacher Phil de la Novakid este pe fază, reacționează la glumele lui Sebi și aduce la rândul său o doză de umor.

Care este cea mai bună modalitate pentru copii de a învăța limba engleză?

Cea mai eficientă metodă prin care copiii pot învăța limba engleză o reprezintă o combinație de experiențe captivante, activități interactive și exerciții consecvente. În același timp, umorul poate fi un prieten de nădejde pentru copii în acest drum al cunoașterii, deoarece să înveți în timp ce te distrezi funcționează foarte bine. Provocările, jocurile de cuvinte amuzante și ingenioase, ce se bazează pe lexicul englez, sunt perfecte pentru a îmbogăți vocabularul copiilor și a le dezvolta simțul umorului.

Dat fiind contextul, Novakid este alegerea perfectă! Cu o abordare distractivă și captivantă, copiii nu doar învață, ci se distrează în același timp, descoperind bucuria și farmecul limbii engleze într-un mod potrivit pentru ei.

Top 3 glume în engleză pentru copii

După ce a postat primul său videoclip, cel despre jucătorul preferat de fotbal, Sebi a prins curaj și a decis să facă încă unul, de data aceasta cu glume în engleză. În noul material video, Sebi a spus trei glume în engleză, iar profesorul său de la Novakid, teacher Phil, i-a oferit câteva sfaturi utile și un banc bonus. Iată una dintre glume:

- Knock! knock! (Cioc! Cioc!)
- Who's there? (Cine e acolo?)
- LETTUCE! (Salată)
- Lettuce who? (Care salată?)
- LET US in, it's cold outside! (Lasă-ne să intrăm, e frig afară!)

Acest tip de glume ilustrează jocurile de expresii haioase și ingenioase din limba engleză, în care unele cuvinte pot suna similar, dar pot avea sensuri complet diferite. Astfel, copiii nu doar că se amuză, ci și învață despre diferențele subtile ale limbii, rămânând astfel întipărite în mintea lor.

Teacher Phil i-a oferit un feedback minunat lui Sebi, explicându-i cu atenție greșelile și unde trebuie să-și îmbunătățească pronunția. La final, i-a împărtășit chiar și o glumă, ceea ce l-a

entuziasmat pe Sebi, care abia aștepta să le-o spună și colegilor de la școală. Mai multe detalii despre interacțiunea cu teacher Phil și alte poante simpatice găsiți în materialul video de mai sus.

Cum ajută umorul copiii să învețe engleza?

Râsul și învățarea par a fi total diferite la prima vedere, dar în realitate, umorul poate schimba complet perspectiva: îmbunătățește atmosfera, consolidează legăturile dintre elev și profesor, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Sebi, aduce un plus în procesul de învățare a unei limbi străine și îi încurajează pe copii să găsească soluții pentru problemele lor, în loc să se simtă copleșiți de ele. Acest lucru este cu atât mai important în lumea de azi, în care mulți copii se confruntă cu anxietate și îngrijorare.

Un creier fericit este un creier creativ, iar când cei mici sunt veseli, văd mai multe oportunități și soluții. Ei interiorizează cel mai bine informațiile când se joacă, iar metodele de predare Novakid pun mare accent pe învățarea ludică, aducând rezultate considerabile. Este esențial să știm că educația prin joc, utilizată în procesele de predare și asimilare a limbii engleze, nu împiedică învățarea, având o rată de eșec de doar 13%.

Umorul aduce o bucurie contagioasă în procesul de învățare, captivând atenția elevilor și stimulându-le gândirea creativă. Prin glume, copiii își extind vocabularul și înțeleg mai bine structura unei limbi străine, iar acest proces promovează o mentalitate de creștere, încurajându-i să fie curajoși și să exploreze noi lucruri. În plus, umorul consolidează relațiile dintre copii și profesori, creând un mediu fericit și propice studiului.

Aventurile lui Sebi alături de Novakid continuă! Rămâneți alături de noi!

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2024

Categorie:Novakid