Sebi învață engleză și creează conținut cu pisica sa preferată - teacher Phil de la Novakid îi oferă sfaturi

Sebi invata engleza si creeaza continut cu pisica sa preferata - teacher Phil de la Novakid ii ofera sfaturi

Din propria experiență, am învățat că este foarte important să știm să comunicăm bine, atât în limba noastră, cât și în alte limbi precum engleza

Acest aspect este esențial pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri și pentru construirea unei vieți pline de reușite, atât în mediul școlar și nu numai. Știm că cei mici învață mai ușor atunci când se distrează și când pot interacționa unii cu ceilalți, iar la Novakid găsesc exact această atmosferă propice studiului.

Povestea lui Sebi și a pisicuței sale, pe nume Snuffy, ne confirmă că a învăța limba engleză poate fi deopotrivă distractiv și benefic. Cu sprijinul lui teacher Phil de la Novakid, Sebi a evoluat constant, consolidându-și abilitățile de la o lecție la alta. Astfel, descoperă cât de ușor poate fi să studiezi când procesul este plin de entuziasm și implicare. Sunteți curioși să aflați mai multe? Vizionați materialul video de mai jos.

Pentru Sebi, lecțiile Novakid sunt o adevărată aventură

Pe lângă faptul că este important ca cei mici să învețe limbi străine, metoda prin care se face acest lucru contează foarte mult. La Novakid, copiii beneficiază de o abordare personalizată și interactivă. Folosind tehnologia modernă - pe care cei mici o stăpânesc deja de la vârste fragede - juniorii au parte de lecții captivante, pline de jocuri și activități interesante.

Elevii Novakid au ocazia să interacționeze cu profesori vorbitori nativi, fapt care îi ajută să își îmbunătățească pronunția și încrederea în utilizarea limbii engleze. În plus, fiecare curs este adaptat în funcție de nevoile și interesele micuților, ceea ce înseamnă că procesul de învățare devine nu doar mult mai eficient, dar și mai atractiv.

Pentru Sebi, aceste lecții au fost o adevărată aventură. Sesiunile cu teacher Phil nu doar că i-au consolidat cunoștințele, dar l-au motivat și să exploreze mai mult și să aplice ceea ce învață în activitățile sale de zi cu zi. Povestea lui Sebi demonstrează cât de important este ca metodele de predare să fie adaptate la personalitatea și interesele copilului, pentru a maximiza rezultatele și a face procesul de învățare cât mai plăcut cu putință.

Sebi a decis să îmbine noua lui pasiune pentru crearea de conținut video cu lecțiile de engleză. Astfel, în micul său clip despre Snuffy, pisicuța sa cu ochi verzi, a avut ocazia să folosească engleza într-un context real și personalizat.

Teacher Phil a revizuit filmulețul lui Sebi și i-a oferit câteva sfaturi utile. De exemplu, când Sebi a spus că Snuffy are 13 (thirteen) ani,

teacher Phil i-a explicat cât de important este să pronunțe corect "thirTEEN" pentru a nu se confunda cu "thirTY". Diferența de pronunție între "thirtEEN" și "thirTY" este esențială, deoarece altfel ar însemna că Snuffy are 30 de ani, nu 13.

Prin urmare, Novakid nu doar că oferă o platformă remarcabilă pentru studierea limbii engleze, dar construiește și un mediu în care elevii se pot bucura de fiecare lecție. Printr-o combinație de jocuri, activități inedite și interacțiune cu profesorii, ei descoperă că studiul poate fi la fel de plăcut ca joaca.

Sebi este doar un exemplu, dar povestea lui ne arată cât de mult poate conta o metodă de predare personalizată și plină de entuziasm. Fiecare copil are propriul său ritm și propriile interese, însă profesorii Novakid reușesc să capteze atenția tuturor, motivându-i să învețe cu plăcere.

Aventurile lui Sebi alături de Novakid continuă! Rămâneți alături de noi!

Accesează și tu un curs de încercare gratuit pe Novakid și descoperă bucuria învățării într-un mod captivant și distractiv, oriunde te-ai afla!

Autor: Desprecopii (c) 2024

Categorie:Novakid