Cristina Dinu

(id forum: Cristina)

Ma numesc Cristina Dinu, sunt nascuta, crescuta, scolita, casatorita si deocamdata foarte fericita in Ploiesti. M-am nascut iarna, pe 23 Ianuarie 1968. Sotul meu si fetita mea sunt nascuti tot iarna si de aceea ma gandesc ca suntem o familie de 'Mos(i) Craciun' pentru ca suntem foarte fericiti impreuna (asa cum sunt oamenii in timpul sarbatorilor de iarna).
Am terminat facultatea de Tehnologia Prelucrarii Petrolului si Petrochimie, am urmat cursuri post-universitare de informatica si in prezent lucrez ca analist programator - administrator baze de date. Urmez cursurile postuniversitare INDE (Institutul National de Dezvoltare Economica: ASE-Bucuresti  in colaborare cu Conservatorul National de Arte si Meserii din Paris ) in vederea obtinerii MBA-ului in management.

Sunt casatorita de 11 ani si am o fetita de 1 an si jumatate. Se numeste Sanziana si abia dupa ce am avut-o mi-am dat seama ca ea este adevaratul sens al vietii mele. Pana atunci, aveam o alta parere& ma rog, eram genul de femeie care gandea despre copii ceva de genul: Cine-i are sa-i traiasca& . Nu-mi pare rau ca nu am avut-o mai devreme pentru ca parerea mea este ca nu ar fi fost EA, atat de perfecta! Imi pare rau numai ca nu pot sa stau cu ea mai mult timp, mai ales ca dupa orele de serviciu ma duc la cursurile serale (pentru MBA).
Pe scurt, am o familie fericita si o viata frumoasa (ceea ce va doresc si voua, TUTUROR).