Imprimeurile iernii 2011

Imprimeurile iernii 2011

Imprimeurile iernii 2011

  • Dupa o vara in care imprimeurile s-au mentinut in topul trendurilor recomandate de designeri si o toamna in care pitonul a fost o adevarata sursa de inspiratie pentru revigorarea garderobei, nu putea urma decat o iarna in care imprimeurile se reinventeaza, capatand noi dimensiuni.

Dupa o vara in care imprimeurile s-au mentinut in topul trendurilor recomandate de designeri si o toamna in care pitonul a fost o adevarata sursa de inspiratie pentru revigorarea garderobei, nu putea urma decat o iarna in care imprimeurile se reinventeaza, capatand noi dimensiuni. Si daca iarna nu s-a instalat inca pe deplin, nu ezitati sa incepeti deja innoirea garderobei. Iata care sunt cele mai in voga imprimeuri ale iernii, dar intai cititi Imprimeul piton – un „must have”

Carouri - imprimeul emblematic al anilor '60 revine in forta in aceasta iarna. Este potrivit mai ales pentru hainele de exterior, de tipul mantourilor, iar daca vreti sa accentuati aerul retro, combinati carourile cu nasturi foarte mari. Evitati, in schimb, asocierea mai multor dimensiuni de carouri. Daca aveti un mantou cu acest imprimeu nu este cazul ca pe dedesubt sa purtati o camasa tot in carouri... Retineti, de asemenea, ca in aceasta iarna carourile portocalii sunt la moda.

Piton - omniprezent in colectiile de toamna, imprimeul piton a prins foarte bine, fiind pe gustul multor supereve. Daca v-ati saturat deja de el sau daca vi se pare prea indraznet, optati pentru accesorii cu acest imprimeu pentru a da o nota de spontaneitate garderobei de iarna. Evitati, in schimb, sa combinati imprimeul piton cu orice alt tip de imprimeu.

Etnic - un imprimeu prin excelenta estival, care revine in forta in garderoba de iarna, intr-o versiune mai soft, in culori mai estompate. Este ideal pentru pulovere, poncho, veste etc. Combinati piesele imprimate cu pantaloni uni, slim si cu incaltaminte cu toc. Evitati rochiile cu imprimeuri etnice, care sunt mai potrivite pentru anotimpurile calde.

Geometric - este o reminiscenta a tendintei imprimeurilor supradimensionate. Noutatea consta in faptul ca sunt preferate formele geometrice bine definite, care dau un aer de baby doll. Poate fi purtat mai ales pe rochii mini, cu croieli asimetrice. Optati pentru accesorii XXL si pentrru incaltaminte colorata pentru a evita un aer prea rigid.

Leopard - prezent deja de cativa ani in garderoba superevelor care vor sa fie in pas cu moda, acest imprimeu a devenit deja clasic si nu risca sa se demodeze. In aceasta iarna se poarta discret, pe gulere, mansete, esarfe etc. Pentru a da o nota de eleganta subtila unor tinute uni. Evitati sa il combinati cu haine de blana.

Animale - pisici, vrabiute, catei... sunt doar cateva dintre motivele prezente in multe colectii ale sezonului rece. Incercati totusi sa nu exagrati. E genul de imprimeu potrivit pentru o bluza tip camasa sau pentru o rochie minimalista. E un imprimeu amuzant, insa nu e deloc potrivit pentru o petrecere sofisticata, de exemplu.

Buline - desi este un imprimeu controversat, unii designeri l-au transformat cu succes intr-un trend retro. Pentru a evita un aer prea naiv, asociati piesele vestimentare cu buline cu cele sobre. Spre exemplu, asortati o camasa cu buline cu o pereche de pantaloni la dunga, cu croiala clasica. Evitati, in schimb, un look supraincarcat cu buline.

Picior de pui - desi in romana nu exista o traducere exacta a celebrei sintagme pied-de-poule (sau houndstooth in engleza), acest imprimeu a devenit de mult timp o traditie, datand inca de la inceputul secolului al XX-lea. Purtat deopotriva de bunicute si de dive, este un imprimeu seducator care poate fi purtat in diverse ocazii. O fusta imprimata, asortata cu o camasa neagra, usor transparenta, formeaza o tinuta glamour. Evitati mantourile cu acest imprimeu, intrucat creeaza iluzii optice care nu va avantajeaza silueta.

Psihedelic - imprimeurile psihedelice sunt adesea indescifrabile, insa au un efect de hipnoza asupra celor din jur. Efectul este mai intens daca imprimeul este pus pe haine fluide, lejere, pe fonduri in culori sobre, care le pun in evidenta. Evitati sa purtati bijuterii atunci cand optati pentru o haina cu astfel de imprimeuri, pentru ca veti stirbi din efectul hipnotizant al acestora.

Regresiv - Stelute, inimioare, ursuleti sunt doar cateva dintre variantele ideale pentru un astfel de imprimeu. Cheia reusitei este ca motivele sa fie de dimensiuni diferite. Este un imprimeu ideal pentru o rochie mulata, care sa scoata in evidenta formele rotunde, dar este potrivit si pentru veste sau camasi. Purtati-l doar cu nuante uni, evitati sa amestecati acest imprimeu cu prea multe alte culori.

Aici puteti gasi galeria modei pentru anul 2011 !

Mai cititi:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII