Cea mai frumoasa felicitare cu Nivea Baby

Concurs: Cele mai frumoase felicitari de sfarsit de an cu poza bebelusului tau!

Te-ai gandit ca poti pregati si trimite de sarbatori o felicitare cu poza bebelusului tau?

Nimic mai simplu: foloseste aplicatia de mai jos si pregateste o felicitare. Cand ai terminat, poti sa o trimiti la prietenii tai si/sau poti sa o adaugi la galeria de concurs. Citeste mai jos regulamentul concursului.

Instructiuni:
1. Incarca o poza si centreaz-o pentru felicitare
2. Alege textul felicitarii
3. Alege fundalul felicitarii
4. Inscrie felicitarea in concurs (numai pentru membrii desprecopii.com)
5. Trimite felicitarea unui prieten sau pune-o pe Facebook

Vezi galeria aici

Poti sa castigi!

3 dintre felicitarile trimise mai departe pe Facebook sau adaugate in galeria de felicitari vor fi premiate cu un bon cadou in valoare de 50RON

Fotografiile castigatoare din aceasta editie sunt urmatoarele:

  

Castigatorii au la dispozitie 15 zile sa ne contacteze la adresa de mail andraf@desprecopii.com - in caz contrar risca sa piarda premiul. Asteptam datele dvs personale pana la data de 31 ianuarie inclusiv. Felicitari!

Regulament: Cea mai frumoasa felicitare

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul Desprecopii.com 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

Fiecare membru are posibilitatea sa inscrie in concurs cu un numar maxim de 5 felicitari. Felicitarile intra in concurs dupa ce ele sunt aprobate de moderatori.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 17 decembrie 2011 si se va incheia la data 10 ianuarie 2013

4. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin jurizare, dintre participantii care trimit poze la acest concurs. 

Jurizarea este facuta de catre echipa Desprecopii.com. 

Criterii de juizare:
- felicitarile cu poze de calitate vor avea prioritate.
- felicitarile cu bebelusi si care respecta sezonul (Sarbatorile de iarna) vor avea prioritate. 
- felicitarile trimise la prieteni pe Facebook vor avea prioritate. 

5. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze prin mail la adresa info@desprecopii.com , in termen de 7 zile. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 12 ianuarie 2013  pe forumul Desprecopii.com, in cadrul topicului de concurs cat si in cadrul acestei pagini.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca adresa lor de email sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

9. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

11. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Recomandarea noastra: Gama Nivea Baby Nutri Sensitive 

[@[ ]@]