Horoscopul carierei: Supereva Berbec

Horoscopul carierei - Supereva Berbec

Horoscopul carierei - Supereva Berbec

 • Bineinteles, asa cum te asteptai, exista si un Horoscop al Carierei. In mod cert, fiecare semn al zodiacului are mai multe sau mai putine aptitudini care ii pot influenta cariera. Totul este legat evident de semnele si influentele sale astrale dar, supereva crede ca alaturi de ce spune acest horoscop al carierei, principalele astre care iti pot influenta in bine cariera sunt: onestia, munca si loialitatea. Dar, hai sa sa ne amuzam si cu acest horoscop al carierei...

Berbec - profilul carierei

Esti o jucatoare de echipa? Bineinteles ca da. Cele nascute sub acest semn iubesc competitia si jocurile, indiferent daca este vorba de afaceri sau viata. Urasc sa piarda, ceea ce inseamna ca probabil iubesc sa castige.

Se simt bine atunci cand sunt sefe si nu se simt deloc in largul lor atunci cand nu se afla la conducere.

Ceea ce nu este de obicei o problema din moment ce

 • au o mare incredere in fortele lor 
 • le place sa inceapa proiecte si sa ofere noi cai de urmat colegilor.

Caracteristic pentru un semn al focului, superevele Berbec pot fi "aprinse" uneori. Mereu sunt gata sa explodeze! Chiar daca de cele mai multe ori nu este diplomatic, Berbecul este respectat de colegi si emana mereu multa energie si curaj pe "campul de lupta" - sau mai bine sa-l numim locul de munca.

Atata timp cat ea ramane in echipa, colegii se pot bucura de succes. Este este mereu in cautare de aventura. Intalnirile "pompoase" si cu multe discutii nu sunt deloc pe placul ei, din moment ce prefera sa incheie o afacere afara pe un teren de sport.

Provocarile noi trebuie sa fie prezente tot timpul in slujba lor caci altfel intra in joc cuvantul "urmator" alaturi de "loc de munca" -
urmatorul loc de munca.

Un colac de salavare pentru supereva Berbec plin de energie? Nu!

Iesirea la pensie este pentru oricine altcineva, dar nu si pentru ea - va ramane in joc tot timpul, schimband regulile pe parcurs pentru a-l pastra interesant.

Biroul unei supereve Berbec este de obicei foarte luminos, numai cu cateva trofee sau diplome de succes care sa-i aminteasca de victoriile avute.

Prefera sa treaca pe strada intr-o masina sport si ar schimba cu placere 2-3 Martini pe cateva beri si un chat pe un site internet.

Meserii care i se potrivesc?

Antreprenoare (mai cu seama), dentista, sportiva de performanta, chirurg. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

 1. dana
  danatrimis la 29/12/2008

  foarte interesant ...

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII