Scrie o poezie cu Unisol in bucatarie! (concurs)

Scrie o poezie cu Unisol in bucatarie! (concurs)

Scrie o poezie cu Unisol in bucatarie! (concurs)

Alaturi de sponsorul nostru Unisol, avem placerea sa va invitam cu mic cu mare, la un nou concurs minunat, ce va starni atat interesul parintilor datorita premiilor, cat si a copiilor! citeste mai departe

Trimite unui prieten Adauga la favorite Tipareste

9 voturi -  Evalueaza

 Topicul de concurs il puteti accesa AICI  

 

CONCURS: Scrie o poezie cu Unisol in bucatarie! desfasurat pe Desprecopii.com

 

Alaturi de sponsorul nostru Unisol , avem placerea sa va invitam cu mic cu mare, la un nou concurs minunat, ce va starni atat interesul parintilor datorita premiilor, cat si a copiilor, fiind o activitate interesanta si educativa!

 

La concursul "Scrie o poezie cu Unisol in bucatarie !" se poate participa scriind pe forum  sau prin mail la info@desprecopii.com cu mentiunea "Pentru concurs UNISOL".


   

Ce puteti castiga la acest concurs?

Premiul 1: Storcator de fructe si legume Moulinex Pro XL JU4001, 400 W, 1.4 l, recipient pentru pulpa

 

Premiul 2: Friteuza Philips HD6103, 2000 W, 1.1 kg

 

Premiul 3: Mixer cu bol Zanussi ZSM1250, 300 W, 5 viteze, Alb

 

Pentru a afla cum puteti participa la concurs cititi regulamentul:

 

REGULAMENT OFICIAL

 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

 

3. PERIOADA DE DESFASURARE

 

Concursul se va desfasura incepand cu data de 4 Septembrie 2012 si se va incheia la data 5 Octombrie 2012. Inscrierile in concurs (inclusiv primirea pozelor) se vor opri la data 5 octombrie 2012. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe forum, la topicul de concurs pe data de 10 Octombrie 2012.

 

4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Cum se participa la concurs :

Se poate participa scriind pe forum la ACEST topic , sau daca nu esti membru poti trimite mail la info@desprecopii.com cu poezia, cu mentiunea Pentru concurs UNISOL. Daca doriti sa deveniti membru, va puteti inregistra aici .

Pentru a intra in concurs:
Din urmatoarea lista de 10 cuvinte, alegeti cel putin 3 cuvinte si cu ajutorul copilului, desigur, creati o mini-poezie.

Cuvinte: "Unisol, ulei, gatit, bogatia gustului, gust desavarsit, reteta, desert, bucatarie, floarea-soarelui, ingredient"

Dupa ce aveti o poezie de minim 4 versuri, postati-o in cadrul ACESTUI subiect sau prin mail la adresa info@desprecopii.com   cu subiectul "Pentru Concurs Unisol ".

 

IMPORTANT!
- Nu uitati sa specificati sub poezie varsta si numele micutului autor!
- Nu trimiteti mai mult de o poezie in cadrul aceluiasi mesaj, pentru a putea fi votate fiecare in parte!

Cu cate poezii puteti participa?
Puteti sa va inscrieti in concurs cu un numar maxim de 5 poezii.

 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.
Mod de votare: Votarea se desfasoara in doua etape.


Etapa 1: Se voteaza public de orice membru desprecopii.com cu ThumbsUp (  ) la mesaje pentru cea mai buna poezie
Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

Membrii desprecopii.com vor avea prioritate la premii.

 

6. PREMII

 

Exista 3 premii ce constau in:

Premiul 1: Storcator de fructe si legume Moulinex Pro XL JU4001, 400 W, 1.4 l, recipient pentru pulpa
Premiul 2: Friteuza Philips HD6103, 2000 W, 1.1 kg
Premiul 3: Mixer cu bol Zanussi ZSM1250, 300 W, 5 viteze, Alb

Premiile nu se acorda in bani.

 

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

 

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii sau anda08) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 Octombrie 2012 pe forumul Desprecopii.com
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat moderatorul Anda08 in termen de 7 zile . Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile lucratoare, vor pierde premiul iar premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

9. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

 

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

11. DISPOZITII FINALE

 

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

 

12. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

13. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SUCCES!

 

Va recomandam sa mai cititi si:

 

 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Aperitive si snackuri
Bucatarie Internationala
Conserve pentru iarna
Mancaruri bebe si copii 0-3 ani
Mancaruri cu legume
Prajituri
Salate
Supe si ciorbe
Conserve de fructe
Deserturi diverse
Mancaruri cu carne
Pizza si paste

5 comentarii din 26
Trimis de clAUS

Cu un GUST DESAVARSITIn ULEI azi am GATIT,Un desert bun.Pentru-n nene fioros Care vine noaptea-n somn Si nu ma lasa sa dorm. Andrei 5 ani

Trimis de Lebada Mirel

Cu un GUST DESAVARSITIn ULEI azi am GATIT,Un DESEST bun si gustosPentru-n nene fiorosCare vine noaptea-n somnSi nu ma lasa sa dorm. Andrei Lebada-12 ani

Trimis de EMILIA DINU

Am tot stat , si m-am ganditCe am astazi de GATIT ;Mergand spre BUCATARIECu Denisa , doar se stie ,Tot vorbind , si sfatuindLa DESERT noi ne-am gandit.O RETETA am luat Si ne-am pus pe framantat.Sa facem gogosi pufoase ,Aromate si gustoase.Pentru GUST DESAVARSIT,In UNISOL le-am prajit .Si cand tati a mancatPe loc el a exclamat :BOGATIA GUSTULUIE ca FLOAREA-SOARELUI !Soarele e unicatUNISOL neegalat !

Trimis de Mercas Luminita-Ramona

Mama e la bucatarie,Iarasi face o magie,Foloseste UNISOL,Un ulei pentru gatit,Pentru un gust desavarsit

Trimis de Raluca Duminica

Am gatit si-am sa gatesc cu uleiul romanesc / Unisol de calitate care are-n el detoate/ Detoate din cele mai bune seminte de floare

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.