Citomegalovirusul si sarcina: cum se detecteaza si ce riscuri poate aduce | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Ecaterina
    Ecaterinatrimis la 3/12/2014

    Prima mea sarcina a fost intrerupta la doua luni din cauza ca membrionul nu sa dezvoltat adica nici nu era,a doua oara cind aveam doua luni mi sa depistat citomegalovirus lgg-0,037.fiul meu sa nascut cu metatarius varius bilateral.Acum as vrea al doilea copil dar mie frica, ce medicamente,tratament sa urmez pentru al mentine si sa nu imi afecteze pruncul.Astept raspuns,multumesc anticipat!!!

    Raspunde la acest comentariu
  2. ludmila
    ludmilatrimis la 23/4/2010

    buna ziua, am fost la medic si am fost diagnosticata ca am acest virus CMV. sunt insarcinata a 5 luna si imi este frica cind aud de acest virus. in analiza scrie ca norma este de 0.05 iar la mine este cifra 4. spuneti-mi va rog este ceva grav, ce trebuie sa fac? medicul mi-a prescris niste pastile care se numesc voltrex 500, si sunt foarte scumpe.

    Raspunde la acest comentariu
  3. COSTIN LUMINITA
    COSTIN LUMINITAtrimis la 21/7/2008

    Am fost diagnosticatal de sange ! Am fost la medic de boli infectioase si raspunsul a fost ca acest virus a fost dar acum este in stare latenta??? cum adica ce este de fapt ?? apare dispare care sunt riscurile??? sau de ce se activeaza??? Ceva S.F.????

    Raspunde la acest comentariu
  4. julia_popadiuc
    julia_popadiuctrimis la 7/12/2006

    va multumesc din suflet ca existati...nu aveti idee ce piatra (sau mai bine zis stanca) mi-ati luat de pe suflet cu acest articol. Acum stiu ca pot sta linistita si pot avea inca un bebelus fara probleme.Am cautat peste tot informatii despre acest afurisit de CMV dar peste tot sunt doar niste pareri incomplete. Acum stiu ce am de facut. Va multumesc din toata inima.Cu stima,Julia Popadiuc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: