Testul de sarcină: neclarităti, intrebări și răspunsurile medicului | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Alexandra
    Alexandra trimis la 20/8/2021

    Buna ,am si eu o întrebare:luna trecuta am avut ciclu pe data de 6 iulie si apoi pe 24 iulie..doar ca pe 24 a fost diferit ca durata si culoare..De cateva zile am arsuri pe piept si nunpot manca mai nimic...as mai avea 2 zile pana ar trebui sa imi vina ciclu dar din cauza ca ma simt diferita am facut alaltaieri un test de sarcina de la clearblue care detecteaza sarcina cu 6 zile înainte de când ar trebui sa ai urmatoare menstruaţie. Testul a ieşit pozitiv dar nu se vede pronuntat tare si vroiam sa stiu daca voi credeti ca ar putea fi doar o urma.Nentionez ca nu mi-a venit menstruatia.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Alina
    Alinatrimis la 4/12/2020

    Buna dimineata, am si eu o intrebare, ultima mea menstruatie a fost pe 28 septembrie , pe data de 12 si 13 octombrie am facut 4 teste de sarcina de la Clear Blue si toate mi au iesit pozititve ( unele din ele erau digitale si imi arata ca am 1-2 saptamani) problema e ca azi 18 octobrie am facut un alt test tot de la Clear Blue dinacela cu liniute si mi a iesit negativ. Ce crede ti ca sa int? Dc o iesit negativ acum? Ne dorim de ff mult timp copilul si as fi super trista daca nu as fi insarcinata. Oare sa fie o eroare ceva? Multumesc frumos.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: