Scoala Disney...dupa scoala, pas cu pas | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Mihnea
    Mihneatrimis la 23/7/2013

    Multumesc pentru articol. Noi suntem in cautare de un AfterSchool in zona Berceni. Puteti sa ne recomandati acolo o locatie? Am incredere in parerea acestui site de specialitate.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Hortensia
    Hortensiatrimis la 17/2/2013

    Arata foarte bine locatia dar am o intrebare: se asigura si transport din diverse puncte ale capitalei? Pe site nu se specifica nimic in acest sens dar melodia care canta este despre school bus :)

    Raspunde la acest comentariu
  3. Elena
    Elenatrimis la 17/2/2013

    Oooo ce surpriza sa vad Caravana Personajelor pe site-ul meu preferat! Este poate cel mai profesionist After School din Bucuresti. Pozele sunt frumoase dar nu pot reflecta atmosfera calda de acolo. Felicitari Desprecopii, Felicitari Caravana Personajelor.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Maria Lipan
    Maria Lipantrimis la 17/2/2013

    Buna Am fost si eu cu cel mic in vizita la acest after school si sunt o echipa foarte dedicata copiilor. Teo este innebunit dupa spiderman si adora ideea de a face engleza cu doamna profesoara impreuna cu tinkerbell si peter Pan.Am de gand sa-i fac o surpriza si sa-l inscriu din martie.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: