Lapte de la san sau lapte praf formula? Ce dăm bebelusului și de ce | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. anca
    ancatrimis la 2/7/2012

    salut si eu sunt PRO ALAPTAT dar de o luna am dureri groaznice, rana la sani si parca nu mai vrea sa se vindece CE SA FAC ? sunt foarte trista ca nu o pot alapta cum trebuie pe bebita mea dar ce sa fac? ii dau NAN 1 si san cam de 3 ori pe zi dar as vrea sa ii dau numai san. fac tratamen cu antibiotic si ma mulg pentru a nu pierde laptele si cu toata durerea ii dau de 2 -3 ori pe zi san da nu se satura. vreun sfat?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Nicole
    Nicoletrimis la 7/12/2011

    Ce se intampla daca ai lapte dar nu doresti sa alaptezi si nici sa-l mulgi de la sanul tau? Poti pati ceva rau,chiar trebuie eliminat ori nu trebuie sa ne facem griji?!Stie cineva,nici nu stiu pe cine sa mai intreb ptr.ca nimeni n-a stiut sa-mi raspunda pana acum....Chiar as multumi din toata inima ptr.acest raspuns....

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mariana
    Marianatrimis la 14/8/2011

    Buna,Atentie mare de unde cumparati lapte praf, eu am cumparat de pe site www.lapteprafhumana.ro. Se pare ca este adus din Ungaria insa NU ESTE BUN.Copilul nu prea vrea sa-l bea si mai grav vomita de fiecare data cand bea, imediat bupa ce-l bea.Desi laptele inca era in perioada de valabilitate, cred ca fie acel lot era cu probleme, fie conditiile de depozitare nu au fost conforme.Nu comandati de pe acest site !

    Raspunde la acest comentariu
  4. diana
    dianatrimis la 10/5/2010

    Buna! sunt 101% PRO ALAPTAT!!desi multe mamici nu doresc sa alapteze din comoditate(dureri insuportabile la inceput)sau din dorinta de a-si pastra forma fizica sau de a-si pastra independenta eu consider ca nimic nu poate inlocui laptele matern si dragostea si siguranta pe care o simte un copilas la sanul mamei sale.eu am o fetita de 1 an si jumatate si inca alaptez desi sunt gravida in 4 luni,ii voi da san pana se va opri laptele,intentionam sa o alaptez peste 2 ani dar bebe2 ne-a luat prin surprindere.este un copil sanatos si foarte inteligent insa si extrem de afectuos si apropiat de mine.doresc sa cred ca si datoritita alaptarii.Mamici,lasati comoditatea si ALAPTATI_VA PRUNCII !!LAPTELE VOSTRU E DREPTUL LOR!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: