Fluorul și prevenirea cariilor la copii: Cele mai recente recomandari ale Academiei Americane de Stomatologie | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 7 comentarii

  1. Silviu
    Silviutrimis la 15/2/2010

    Apa florurata influenteaza in mod negativ sistemul nervos;era folosita in lagarele naziste in scopul inlaturarii dorintei de evadare,detinutii se comportau asemanator unor zomby(inca este folosita in america si nu numai pentru a indobitoci populati si a o face mai usor manipulabil)

    Raspunde la acest comentariu
  2. irina
    irinatrimis la 6/4/2010

    sunt studenta in anul 2 la medicina.pt doamna care medic stomatolog. nu stiu ce ati invatat in facultate dar fluorul se administreaza la copiluti numai dak are nevoie de fluor, dak in fam sunt probleme. nu se adm pana la 18 ani pt k dintii permanenti apar in jur de 12 13 ani.depinde cum ati terminat dv facultatea.nu indemnati mamele sa dea fluor la copii dak nu este nevoie. daca copilutu face o luorizare...cine e de vina?

    Raspunde la acest comentariu
  3. Ofelia
    Ofeliatrimis la 15/12/2011

    Tratamentul cu fluor al copiilor prezinta si un revers al medaliei: s-a constatat ca la maturitate persoanele carora le-a fost administrat fluor in copilarie prezinta un risc f mare de fracturi ale oaselor. De aceea in tari avansate precum Suedia dupa ani de zile in care se imbogatea apa cu fluor s-a renuntat la aceasta. Asa ca atentie ce dati copiilor. Am si eu o fetita de 4 ani si prefer sa nu-i dau asa ceva.

    Raspunde la acest comentariu
  4. cristina
    cristinatrimis la 15/11/2007

    Sunt medic stomatolog si mama unui baietel minunat de 8 ani caruia i-am administrat din primele saptamini de viati aceste preparate cu flor cu rezultate foarte bune.Recomand tuturor mamicilor sa apeleze la serviciile colegilor mei stomatologi pentru prescrierea dozelor necesare copilului[in functie de virsta].Conditia esentiala pentru reusita acestui tratament este seriozitatea parintelui NU SE INTRERUPE ADMINISTRAREA PRODUSULUI pina la 18 ani.Se ia ZILNIC.

    Raspunde la acest comentariu
  5. bianca
    biancatrimis la 18/6/2007

    stiu f multi copii care au dintii cariati si am decis ,dupa o informare cat mai buna ,sa-i dau si copilului meu fluor.zic eu ca am facut o alegere buna deoarece copilul meu are niste dinti superbi si recomand tuturor mamicilor sa procedeze la fel dar cu o conditie:odata inceput tratamentul trebuie sa il urmeze pana la 18 ani.

    Raspunde la acest comentariu
  6. Alina
    Alina trimis la 10/4/2007

    Foarte interesant ... baietelul meu de 3 ani are aproape toate maselutele cariate si nu am stiut pana acum ca si lipsa flourului in apa poate fi unul din motivele acestor carii. Multumesc pentru informatie.

    Raspunde la acest comentariu
  7. Biancas
    Biancastrimis la 29/3/2007

    Un articol foarte bun. Multumesc pt sfat.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: