O mare frustrare... | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. cucura dumitru
    cucura dumitrutrimis la 20/12/2011

    foarte frumos cred ca lumea a uitat de fapt ce inseamna craciunul, primim si oferim cadouri dar nu mergem la biserica pt a face un cadou si Noului nascut ,ne bucuram ca ne intalnim cu familia dar uitam de nasterea Domnului,ne bucuram chefuim dar de fapt ce sarbatorim , nu mai tine nimeni cont de asta de fapt am uitat ca sarbatorim nasterea Domnului Iisus acest mar dar facut de Dumnezeu ar trebui sarbatorit iar craciunul sa nu fie un motiv de betie sau pt facut cadouri

    Raspunde la acest comentariu
  2. Stanciu Ionela
    Stanciu Ionelatrimis la 20/12/2011

    Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare din an. Dupa serbarile de la scoala ale copiilor si cea de la serviciu, vom sta acasa in sanul familiei, vom pregati mancare traditionala, vom aranja mese de sarbatoare si vom astepta colindatori, vizite de la rude si prieteni. Sarbatori fericite tuturor!

    Raspunde la acest comentariu
  3. Cristina
    Cristinatrimis la 25/7/2010

    Draga mea, in urma despartirii de sotul tau e clar ca ai suferit si din aceasta cauza tind sa cred ca suferi de o forma usoara de anxietate, mergi la un psiholog sau psihoterapeut si sunt convinsa ca vei incepe sa vezi viata cu alti ochi, trebuie sa te gandesti ca ai pt ce trai, esti tanara si viata ti-o poti reface, nu stii de unde o sa apara barbatul potrivit..nu te mai inchide in tine si mergi si discuta cu un psiholog, elibereaza-te.Tu de asta ai nevoie!!!

    Raspunde la acest comentariu
  4. bilancia
    bilanciatrimis la 13/8/2008

    sunt normale frustrarile tale, trebuie sa inveti sa convietuiesti cu ele, sa le accepti si sa le intelegi.........e normal sa ne completam ca mame,sotii, profesioniste....trebuie doar sa ti acorzi timp si sa nu ti faci o obsesie din asta.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: