CANICULA: cum protejăm bebelusii de căldura verii - 15 sfaturi importante | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Puzzle 3d
    Puzzle 3dtrimis la 10/5/2013

    Foarte interesant articolul despre protectie solara. Putem avea incredere in produsele cosmetice pentru protectie solara?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Dadaina
    Dadainatrimis la 25/6/2012

    Andreea uleiul de castor si cel de ricin sunt doua uleiuri diferite.Cel de castor este extras din untura de castor(animal) iar cel de ricin este extras din seminte de ricin (planta).Castor oil este traducerea in engleza pentru ulei de ricin!Cel de castor este beaver oil!

    Raspunde la acest comentariu
  3. andreea udrea
    andreea udreatrimis la 11/6/2009

    un articol foarte bun, mie si bebelusului ne va folosi cu siguranta in aceasta vara torida! insa am o mica corectie pentru dvs, nu cred ca va refereati la ulei de castor, mi-e greu sa cred ca asta ati vrut sa spuneti! eu stiu ca de fapt acest castor oil care tot induce erori este de fapt uleiul de ricin__am citit odata pe un prospect care avea si varianta in limba englez adevarata denumire: castor oil, adica ricinus comunis (scuze pentru inadvertentele cu denumirea latina!)...asa ca mi-ar folosi sa stiu daca intr-adevar este vorba despre ulei de ricin...ma gandesc ca totusi uleiul este o solutie de provenienta vegetala, ce vina sa aiba bietul castor?!

    Raspunde la acest comentariu
  4. sttarviva
    sttarvivatrimis la 19/7/2007

    foarte interesant articolul, eu ma straduiesc sa tin copilul in casa in cursul zilei, doar seara mai iesim.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: