Medicamente pentru suflet??... | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. simo
    simotrimis la 28/3/2012

    Ca o persoana trecuta prin astfel de probleme va recomand sa faceti sedinte de relaxare sau bioenergoterapie.Dupa asemenea sedinte am ramas insarcinata , desi cand mi-au fost recomanadate mi-am luat prietena in zeflemea. Recomand cu caldura. La mine au avut efectul maxim. Dupa mine inca doua prietene au urmat asemenea tratament si sunt acum MAMICI FERICITE.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Crina
    Crinatrimis la 3/6/2011

    Buna Ankuta. Nu stiu can d ai trimis scrisoarea asta la redactie. Sper din tot sufeltul ca acum ai un bebe. Nu descuraja. Si eu am fost ca tine. Abia la 37 de ani am ramas insarcinata cu fetita care acum are 8 ani. Daca vrei sa-ti dau mai multe detalii contacteaza-ma la adresa de email de mai sus. Crina

    Raspunde la acest comentariu
  3. adriana
    adrianatrimis la 18/9/2007

    si eu am acelasi sentiment.imi doresc enorm un bebe dar nu il pot avea inca dar ma simt ciudat cand vad copii in parc cu parinti lor4 si as vrea sa fiu eu asa.as vre sa ma simt fericita pe deplin.

    Raspunde la acest comentariu
  4. ina
    inatrimis la 18/6/2008

    Buna,Nu fi suparata, caci nu esti singura in situatia !!!Am o prietena care are 32 de ani si e tot in aceeasi situatie. Dar face toate eforturile si merge in continuare la medic (a facut si histero) si tot nu si-a pierdut speranta. Ar trebui sa-ti iei concediu, sa te deconectezi cumva, sa plecati impreuna undeva, unde sa fiti numai voi 2 si sa nu te mai gandesti la promovari, serviciu si problemele de acasa. Crede-ma ca un bebe merita tot efortul din lume!!! P.S.Sa vezi tu dupa ce o sa vina bebe...:-))

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: