Boli pe care le pot lua copiii de la cainii maidanezi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

 1. mama
  mamatrimis la 2/7/2014

  Nu sint singurele boli care se pot transmite de la caini la om. Mai este si rabia (in Romania se moare inca de rabie- exemplul fetitei de acum cativa ani), boala Lyme si multe altele. Si nu se spune nimic de traumele la nivel psihologic ale persoanelor atacate si mutilate de caini si cit de greu sa convietuiesti cu frica cainilor care te ataca pe strazi.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Mihnea Columbeanu
  Mihnea Columbeanutrimis la 5/5/2014

  Asteptam o pagina despre ROLUL EDUCATIV AL CAINILOR in viata copiilor, despre RELATIILE ARMONIOASE DINTRE COPII SI CAINI (de orice fel - cu sau fara stapan), despre EFECTELE BENEFICE ALE CAINILOR DE COMPANIE (mai ales in cazul familiilor cu copii), si care sa includa si recomandarile educative necesare copiilor pentru a-i invata CUM SA SE IMPRIETENEASCA RAPID CU ORICE CAINE, inclusiv maidanez, pentru a preveni incidentele nedorite ce au la origine exclusiv salbaticia si iresponsabilitatea OAMENILOR.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Vlad Craioveanu
  Vlad Craioveanutrimis la 5/5/2014

  Nu "din cauza animalelor ", ci din cauza igienei precare si a lipsei totale de supraveghere. PS: asta e articol platit sau l-ati scos din pura... inteligenta?!

  Raspunde la acest comentariu
 4. Laura
  Lauratrimis la 5/5/2014

  Articolul nu prezinta si un alineat cu "metode de prevenire ". In societatea romaneasca, mai grav decat orice este lipsa aproape totala de igiena, in aceeasi masura lipsa educatiei in ceea ce priveste igiena corporala cat si importanta ei pentru sanatatea noastra.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: