Otita si sarcina | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Otilia
    Otiliatrimis la 25/2/2020

    Exact asa am patit si eu. Insarcinata , am luat raceala de la copiii mai mari , cel mic a avut otita .... ma trezesc si eu cu ea dupa cateva zile. Am facut exact cum a scris mai sus cu precizia ca de la prima aplicare a uleiului urechea a puscat!!!! Puffff si durerea din maxilar a disparut iar din ireche s-a diminuat considerabil. Multumesc enorm pt postare!!!! Usturoiul face minuni :))))

    Raspunde la acest comentariu
  2. iona
    ionatrimis la 26/1/2020

    Am fost fix in situatia de mai sus..dureri de urechi in weekend, eu gravida ...si au inceput durerile de vineri seara. Nu le-am bagat mult in seama pana sambata (ieri) dupa masa cand au devenit insuportabile. Azi dupa a 3-a oara cu uleiul de usturoi vreau sa zic ca nu mai simt deloc durere. Iti multumesc din suflet ca ai postat acest articol. Am fost sceptica si nu am crezut ca o sa functiomeze dar uite-ma multumindu-te:) Sanatate si numai bine!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: