Andrei Gheorghe � Adultul, intr-o lume populată cu adolescenti isterici şi seniori copilăroşi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 11 comentarii

  1. doana
    doanatrimis la 3/10/2012

    Trebuia sa faci o poezie cu adolescenta nu comentariu ;)

    Raspunde la acest comentariu
  2. gigelm5m3
    gigelm5m3trimis la 22/4/2009

    Tipic Adnrei Gheorghe in atitudine si exprimare ,dar totodata sensibil, in felul lui. Bravo. Extrem de util interviul.

    Raspunde la acest comentariu
  3. tranchilizant
    tranchilizanttrimis la 17/6/2008

    Imi place Andrei Gheorghe. E un dobitoc enervant si plin de sine dar ii dau neuronii pe afara cat e de destept. Tot ce a spus in interviul asta e exact ce imi statea pe limba dar nu puteam sau imi era rusine sa spun. Tine-o asa e nevoie de tine!

    Raspunde la acest comentariu
  4. ETETE
    ETETEtrimis la 9/2/2008

    Azi a trecut pe langa mine pe strada. Intr-un mic oras de provincie, trecea semet si demiurgic. O doamna ii sopteste ceva, el raspunde: - Multumesc, doamna!

    Raspunde la acest comentariu
  5. ham
    hamtrimis la 15/1/2008

    sicer, cand vrea, facil dar cu o mare grija pt. look-ul propriu; cu pacatele inerente oricarei vedete mai saltate in rating, totusi simpatec...apropo de copii, puncteaza bine.

    Raspunde la acest comentariu
  6. nimeni
    nimenitrimis la 12/1/2008

    cred ca titlul cem mai indicat era Andrei Gheorghe - adolescentul isteric sau seniorul copilaros. ii cade ca o manusa. un om nu se schimba peste noapte, tot acelasi arogant si ipocrit a ramas, acelasi om care isi ia jucariile si pleaca, inchide telefoane in nas cand nu-i convine ceva, bate lumea avand baietii cu ochi albastrii in spate cand este luat peste picior, etc.etc...sa nu fac un roman. Este mediatizat mult prea mult si sincer nu cred ca-si merita locul. este sub nivelul multora de pe acest site. bafta in realizarea altor articole...cu oameni adevarati.

    Raspunde la acest comentariu
  7. Anca
    Ancatrimis la 15/12/2011

    Am si eu o fiica tot de 14 ani. Si gandesc la fel.Bun articol.Original.

    Raspunde la acest comentariu
  8. criss
    crisstrimis la 5/1/2008

    Mie imi plac raspunsurile lui. Este adevarul spus simplu, clar, fara inflorituri.

    Raspunde la acest comentariu
  9. Anca C.
    Anca C.trimis la 15/12/2011

    Cred ca e tipic pentru starea de spirit a majoritatii tatilor de fete. De unde stiu? Pentru ca am un caz similar acasa. Deja e destul de posesiv si ingrijorat in ceea ce priveste viitorul fetitei noastre, desi ea nu are decat 1 an... Il regasesc pe omul Andrei Gheorghe in tatal Andrei Gheorghe si, intocmai ca si in cazul omului Andrei Gheorghe si in cazul tatalui, cred ca are mai multa sensibilitate decat lasa sa se vada... Sau e doar parerea mea... E realist si imi place pentru ca a avut curajul de a spune unor lucruri pe nume(se vede ca e jurnalist), acele lucruri despre care nimeni nu iti spune nimic si pe care le iei in piept odata cu nasterea copilului tau: primii 2 sau 3 ani de viata. E greu, e foarte greu, e extraordinar de greu, insa rasplata e pe masura. Sunt grele noptile nedormite cand te apuca disperarea de nesomn, sunt grele mesele cand te uiti la el sperand sa nu se inece sau sa dea afara laptele, sunt grele eruptiile dentare sau febra facuta in miezul noptii care te innebuneste deoarece 3 medici au spus 3 lucruri diferite... Atunci toate ti se par de netrecut. Dupa care vine dimineata si totul se sterge parca ar fi trecut un burete peste problemele aparent insurmontabile. Da, ma regasesc si eu in acest articol, asa cum ma regasesc in primul zambet al fetitei mele, in primii pasi sau in primul

    Raspunde la acest comentariu
  10. DanaR
    DanaRtrimis la 3/1/2008

    Bun interviu!Tot respectul si admiratia pentru Andrei Gheorghe. Nu sunt fan dar imi plac comentariile lui realiste.Bun punct de vedere, sanatos si real.

    Raspunde la acest comentariu
  11. iahim
    iahimtrimis la 3/1/2008

    Bun articolul,de nota 10!Tipic pentru Andrei Gheorghe si foarte original.Si adevarat!!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: