Andrei Gheorghe – Adultul, intr-o lume populată cu adolescenti isterici şi seniori copilăroşi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 11 comentarii

 1. doana
  doanatrimis la 3/10/2012

  Trebuia sa faci o poezie cu adolescenta nu comentariu ;)

  Raspunde la acest comentariu
 2. gigelm5m3
  gigelm5m3trimis la 22/4/2009

  Tipic Adnrei Gheorghe in atitudine si exprimare ,dar totodata sensibil, in felul lui. Bravo. Extrem de util interviul.

  Raspunde la acest comentariu
 3. tranchilizant
  tranchilizanttrimis la 17/6/2008

  Imi place Andrei Gheorghe. E un dobitoc enervant si plin de sine dar ii dau neuronii pe afara cat e de destept. Tot ce a spus in interviul asta e exact ce imi statea pe limba dar nu puteam sau imi era rusine sa spun. Tine-o asa e nevoie de tine!

  Raspunde la acest comentariu
 4. ETETE
  ETETEtrimis la 9/2/2008

  Azi a trecut pe langa mine pe strada. Intr-un mic oras de provincie, trecea semet si demiurgic. O doamna ii sopteste ceva, el raspunde: - Multumesc, doamna!

  Raspunde la acest comentariu
 5. ham
  hamtrimis la 15/1/2008

  sicer, cand vrea, facil dar cu o mare grija pt. look-ul propriu; cu pacatele inerente oricarei vedete mai saltate in rating, totusi simpatec...apropo de copii, puncteaza bine.

  Raspunde la acest comentariu
 6. nimeni
  nimenitrimis la 12/1/2008

  cred ca titlul cem mai indicat era Andrei Gheorghe - adolescentul isteric sau seniorul copilaros. ii cade ca o manusa. un om nu se schimba peste noapte, tot acelasi arogant si ipocrit a ramas, acelasi om care isi ia jucariile si pleaca, inchide telefoane in nas cand nu-i convine ceva, bate lumea avand baietii cu ochi albastrii in spate cand este luat peste picior, etc.etc...sa nu fac un roman. Este mediatizat mult prea mult si sincer nu cred ca-si merita locul. este sub nivelul multora de pe acest site. bafta in realizarea altor articole...cu oameni adevarati.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Anca
  Ancatrimis la 15/12/2011

  Am si eu o fiica tot de 14 ani. Si gandesc la fel.Bun articol.Original.

  Raspunde la acest comentariu
 8. criss
  crisstrimis la 5/1/2008

  Mie imi plac raspunsurile lui. Este adevarul spus simplu, clar, fara inflorituri.

  Raspunde la acest comentariu
 9. Anca C.
  Anca C.trimis la 15/12/2011

  Cred ca e tipic pentru starea de spirit a majoritatii tatilor de fete. De unde stiu? Pentru ca am un caz similar acasa. Deja e destul de posesiv si ingrijorat in ceea ce priveste viitorul fetitei noastre, desi ea nu are decat 1 an... Il regasesc pe omul Andrei Gheorghe in tatal Andrei Gheorghe si, intocmai ca si in cazul omului Andrei Gheorghe si in cazul tatalui, cred ca are mai multa sensibilitate decat lasa sa se vada... Sau e doar parerea mea... E realist si imi place pentru ca a avut curajul de a spune unor lucruri pe nume(se vede ca e jurnalist), acele lucruri despre care nimeni nu iti spune nimic si pe care le iei in piept odata cu nasterea copilului tau: primii 2 sau 3 ani de viata. E greu, e foarte greu, e extraordinar de greu, insa rasplata e pe masura. Sunt grele noptile nedormite cand te apuca disperarea de nesomn, sunt grele mesele cand te uiti la el sperand sa nu se inece sau sa dea afara laptele, sunt grele eruptiile dentare sau febra facuta in miezul noptii care te innebuneste deoarece 3 medici au spus 3 lucruri diferite... Atunci toate ti se par de netrecut. Dupa care vine dimineata si totul se sterge parca ar fi trecut un burete peste problemele aparent insurmontabile. Da, ma regasesc si eu in acest articol, asa cum ma regasesc in primul zambet al fetitei mele, in primii pasi sau in primul

  Raspunde la acest comentariu
 10. DanaR
  DanaRtrimis la 3/1/2008

  Bun interviu!Tot respectul si admiratia pentru Andrei Gheorghe. Nu sunt fan dar imi plac comentariile lui realiste.Bun punct de vedere, sanatos si real.

  Raspunde la acest comentariu
 11. iahim
  iahimtrimis la 3/1/2008

  Bun articolul,de nota 10!Tipic pentru Andrei Gheorghe si foarte original.Si adevarat!!!!

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: