Ce tip de inteligență are copilul tău: teoria inteligenței multiple | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Maria
    Mariatrimis la 27/11/2014

    sunt copii / oameni care au mai multe tipuri de inteligenta, nu doar unul, de exemplu poate exista la acelasi om inteligenta verbala / lingvistica si muzicala plus kinetica, altii au inteligenta verbala plus logico-matematica plus muzicala plus kinetica. exista doctori care pot canta la un instrument - orchestra doctorilor este arhicunoscuta, tot asa cum exista si orchestra inginerilor - si au usurinta in invatarea limbilor straine. creierul uman dezvoltat este multivalent, in opinia mea.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Mos Pavel
    Mos Paveltrimis la 28/1/2014

    Dascalii, care pun pasiune in munca lor, aplica in practica teoria Inteligentelor multiple. Pornind de la aceste inteligente, specifice fiecarui elev, lucrand diferentiat, in functie tot de aceste inteligente, se obtin rezultate cu mult mai bune decat daca s-ar lucra uniform cu toti elevii din clasa. Aceasta munca solicita un efort cu mult mai mare din partea educatorului dar rezultatele sunt, si ele, pe masura.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: