Saptamana 7 de sarcina cu VIDEO | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 6 comentarii

 1. Victoria
  Victoriatrimis la 4/1/2019

  Buna. Sunt si eu prima data pe acest site si nustiu poate ma ajuta cineva am o mica problema. Sunt insarcinata 7-8 saptamini si am dureri la mijlocul burtei. Oare de ce. Am mai citit pe google si pare a nu fi prea grav poate fi din cauza ca se mareste uterul si asta e normal ca o sa am dureri dar poate cineva a mai avut asa simptome

  Raspunde la acest comentariu
 2. Dorina
  Dorinatrimis la 12/11/2017

  Buna seara...ma aflu in 7-a saptamina de sarcina si am scurgeri vaginale..singe de culoare inchis. .as dori sa stiu saca e normal?

  Raspunde la acest comentariu
 3. Andreea
  Andreeatrimis la 19/11/2016

  Buna! Sunt noua pe astfel de site-uri pt ca sunt pt prima data insarcinata.Am o dilema si pana merg la doctor am zis ca poate cineva imi va raspunde aici...cand am ramas insarcinata am avut candida si am si acum ..nu mai scap de ea..insa afecteaza cu ceva bebele ? Stiu ca daca apare in timpul sarcinii nu e problema..dar daca am avut si cand am avut relatie sexuala si am ramas insarcinata ce se intampla?

  Raspunde la acest comentariu
 4. iuliana
  iulianatrimis la 8/10/2012

  petronela salut.........si eu am 7-8 saptamani,dar eu i-am auzit inimioara inca de saptamana trecuta(6 saptamani).si eu fac tratament cu arefam si femina1,dar pana in prezent nu am probleme in ceea ce priveste sarcina.in ceea ce priveste confuzi ta precum ca calculele tale nu coincid cu cele ale doctorului,si eu am patit la fel:ziceam ca am 8-9 sapt.si cand colo atunci cand l-a masurat(ieri) are 7 saptamani si 4 zile.........deci eu zic ca totul va fi ok.te pup si sarcina usoara.

  Raspunde la acest comentariu
 5. elena
  elenatrimis la 9/1/2012

  m si eu o intrebare foarete urgenta?

  Raspunde la acest comentariu
 6. Petronela
  Petronelatrimis la 15/2/2012

  as dori sa stiu daca la 7-8 saptamani de sarcina se vede si se aude inimioara embrionului. Am o problema : o suspiciune de oprire in evolutie la aceasta varsta de sarcina ; la ecograf arata de 7-8 saptamanai fara sa se auda cordul , conform ultimei menstruatii ar trebui sa am 9-10 saptamani ...nu stiu ce sa cred, asteptam 4-5 zile, iau tratament cu Arefam , dupa un ecograf sa vedem a mai crescut embrionul sau facem chiuretaj....ajutati-ma !

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: