Confuzia de identitate sexuală în copilărie | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

 1. Rusu Ioan
  Rusu Ioantrimis la 4/1/2022

  Am o fetiţa de 13 ani,care vrea sa devina baiat. Refuza sa discute cu noi,sa retras din cercul de prieteni,nu mai socializeaza cu nimeni. Cu mama nu vrea sa vorbeasca ,decât cu mine,nu suporta pe nimeni lânga ea ,iar în caz ca îi spun ceva ce nu ii convine,îşi freaca scalpul. Și taiat parul ( şi avea un par lung şi frumos)...aşteapta sa împlineasca 14 ani sa se tina baieţeşte. Ce ma sfatuiţi?

  Raspunde la acest comentariu
 2. Cici
  Cicitrimis la 28/4/2014

  Oare e asa grava confuzia de identitate sexuala? Mi se pare ca e vorba mai mult de o problema a adultilor care sunt socati de comportamentul inocent al unui copil, decat o problema a copilului. Un baiat, ca si o fata, isi poate folosi imaginatia jucandu-se cu papusi, la fel cum si o fata isi poate dori sa se joace cu un camion. Nu mai traim intr-o lume in care toate femeile sunt casnice sau educatoare si toti barbatii sunt ingineri mecanici. Stereotipurile limiteaza imaginatia si le dicteaza copiilor ca anumite lucruri sunt in afara posibilitatilor lor. Poate ar trebui sa ne lasam copiii sa se descopere singuri, fara sa ne speriem daca suntem parintii unei persoane mai neobisnuite.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: