Castiga un prieten pufos si interactiv pentru micutul tau! (concurs) | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. ujica tania raluca
    ujica tania ralucatrimis la 26/5/2014

    SI in sfarsit...momentul mult asteptat . Inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, iepurasul s-a gandit sa ne faca cea mai frumoasa surpriza din viata noastra.A sosit ziua de 27.04, cand la ora 7 a.m s-a hotarat sa apara pe lume ingerasul nostru Alexandru.Emotiile traite, bucuria au fost imense,nu exista cuvinte sa se poata descrie. Dupa nastere am avut parte de o alta surpriza extraordinara .Dna doctor a luat bebelusul asa umed cum era si la adus la pieptul meu. A fost o emotie de nedescris.Bebe era atat de firav, de mititel, atat de caldut... Doamne...avea ochii atat de mici, o privire care iti patrundea pana in adancul sufletului. Dupa ce m-am minunat de ingerasul nostru,reactia mea a fost ... : "Dna doctor a atat de frumos si gingas ca o broscuta...'' Bineinteles dna doctor si asistentele au inceput sa se amuze :)). Sunt multemomente frumoasensuperbe, se pot scrie randuri si randuri.Copii sunt cei care iti bucura viata, iti insenineaza ziua.Alexandru este cel mai bun motiv pentru care vedem viata acum cu alti ochii, este totul pentru noi.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Georgiana
    Georgianatrimis la 9/6/2014

    Fetita mea s-a nascut vara trecuta in iulie.Am avut emotii mari, cand am ajuns la spital nu mai puteam sa vorbesc.A fost alaturi de mine sotul care desi parea ca stapaneste bine situatia era si el foarte emotionat.Am nascut prin cezariana si nu mai facusem pana atunci nici o operatie.Imi era foarte teama, cand mi-au facut anestezia ma rugam in gand la Dumnezeu sa fie alaturi de noi.Si asa a fost, Rebeca s-a nascut sanatoasa si foarte vioaie.Inainte sa aflu ca sunt insarcinata am visat un copil cu gropite in obraji si fata alba care zambea la mine.A fost cel mai frumos vis care mi s-a indeplinit.Bebelusa noastra chiar seamana cu copilul din vis!Este vesela, frumoasa, iar cand zambeste se vad gropitele:-) .Suntem foarte fericiti!

    Raspunde la acest comentariu
  3. lupu louis-marilena
    lupu louis-marilenatrimis la 2/5/2014

    Nasterea copilului a avut loc dupa 10 ani de casnicie si doua incercari de FIV care m-au costat 9 euro, in schimb a venit pe cale natural dupa 1 an de la ultima incercare FIV si nici un ban ramas de la banci. Ideea e ca a meritat tot efortul , poate a contat si stimularile facute, peste 100 mil de lei. Nimic nu se compara cu a da viata unei noi fiinte, nimic nu se compara cu a fii MAMA !

    Raspunde la acest comentariu
  4. STEFAN NADIA IRINA
    STEFAN NADIA IRINAtrimis la 28/4/2014

    foarte frumoase concursuri

    Raspunde la acest comentariu
  5. mihaela
    mihaelatrimis la 28/4/2014

    Nasterea copilului meu a fost cea mai super zi din viata mea, parca si eu m-am nascut a doua oara, de ce ? pentru ca totul a devenit altfel, viata era mai dulce si mai fericita, parca totul prindea viata, priveam lumea cu alti ochi, cred ca asta inseamna sa fi fericit la maxim...

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: