15 luni: educatia unui copil inca bebelus | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

 1. Raluca
  Ralucatrimis la 15/4/2016

  Ultimele studii arata ca nu este deloc in regula sa izolezi copilul sau sa-l ignori. Cand plange, face o criza, se simte vulnerabil in fata emotiilor puternice pe care le simte, parintele ar trebui sa ii fie alaturi si sa-l ajute sa-si gestioneze sentimentele, sa-l tina in brate in timp ce plange, dovedindu-i ca il iubeste mereu, chiar si atunci cand se simte rau, apoi sa-i povesteasca despre emotiile pe care le-a experimentat. Da, crizele de plans pot fi obositoare si solicitante pentru parinte, dar modul in care le gestionezi il va ajuta pe cel mic sa invete sa-si gestioneze emotiile. Daca tu le ignori, asta va invata sa faca si el, astfel va devinii agresiv si agitat; daca il ajuti sa se exteriorizeze, sa le constientizeze , va fi linistit apoi.

  Raspunde la acest comentariu
 2. maya
  mayatrimis la 30/4/2013

  Exista mai multe moduri de a ignora, faptul ca Mihaela ii distrage atentia cu altceva este tot o ignorare a faptului ca bebe este nervos. O zi buna si copii sanatosi!

  Raspunde la acest comentariu
 3. ali
  alitrimis la 26/4/2013

  ignorarea unui copil, in orice situatie, cred ca este o prostie. se va simti singur si tradat. si nu merita asta.

  Raspunde la acest comentariu
 4. Mihaela
  Mihaelatrimis la 23/2/2012

  Bebelusul meu de 15 luni nu se calmeaza daca-l ignor ci dimpotriva, se enerveaza mai tare si incearca sa se loveasca de diferite lucruri pentru a-mi atrage atentia. Un loc perfect sigur nu am si mi se pare inutil sa-l las singur intr-un loc inchis si moale (similar cu o camera tapitata ca la nebuni) sa se calmeze singur.Cel mai bine functioneaza metoda distragerii atentiei. Incerc sa-i arat repede ceva ce stiu ca-i place, sau este nou si stiu ca l-ar interesa.

  Raspunde la acest comentariu
 5. iv
  ivtrimis la 1/3/2009

  Baietelul meu abia a implinit un an si il regasesc in mare masura in acest articol. Atata doar ca indiferenta nu il reduce la tacere cand se isterizeaza de vreun insucces :-( ci mai rau il enerveaza, si plange pana la epuizare, fara ca data urmatoare sa fie mai bine. ce sa fac??

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:
Tema: