Incepe scoala: lista secreta de lucruri necesare oricarei mamici | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

 1. Nana
  Nanatrimis la 12/9/2015

  Am incercat un raspuns la subiectul de pe forum pentru Proiectul Soricel. Nu ma deranjeaza deloc niciun fel de observatii, chiar am luat in sens pozitiv andrelele (desi poate raman, totusi, la goblen, ca poate asta nu naste controverse) si cu toate ca "acele de tricotat " exista. "Andrelele " sunt, de fapt, niste "ace de tricotat ", daca tot e sa intram in aspecte de sinonimie :) Cat despre articolele compilate/traduse, viata cu fiul meu este o sursa atat de bogata de inspiratie, incat va mai trece multa vreme pana sa intru in pana de idei. Despre yoga si problema identitatii, prefer sa abordez chestiunea cu ... detasare (pun intended). (Adica joc de cuvinte intentionat). Numai bine!

  Raspunde la acest comentariu
 2. Desprecopii.com
  Desprecopii.comtrimis la 12/9/2015

  Proiectul Soricel: Articolul de mai sus nu este tradus. Este content original. Autorul a ales aceste formulari in mod voit special ca sa articuleze mesajul articolului. Ne pare rau daca nu v-a inspirat dar ne asumam continutul.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Proiectul Soricel
  Proiectul Soriceltrimis la 12/9/2015

  Fara suparare, probabil traduceti sau compilati unele articole din limba engleza: ACELE DE TRICOTAT, in limba romana se numesc ANDRELE! Iar abonamentul la yoga.... cu mantre cu tot... nu e tocmai in acord cu identitatea crestin - ortodoxa.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ti-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informatii pot fi utile altor mămici sau tătici. Iți mulțumim anticipat ❣️

Subiecte tratate:
Tema: