Stresul nasterii premature: cum poate fi infruntat - sfatul medicului | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Pop Mihaela
    Pop Mihaelatrimis la 18/3/2014

    Si eu am colul deschis de la 25 de saptamani(sarcina mea a fost cu multe probleme de la inceput) ,acum sunt in saptamana 29 si fara sprijinul celor dragi, nu cred ca as face fata! In primele zile am fost extrem de deprimata,depresiva,plangeam din orice,noroc ca,dupa 2 zile l-au lasat pe sotul meu sa doarma langa mine,iar mama mea era langa mine de dimineata pana venea sotul meu; ca altfel greeeeeu as fii rezistat stresului!!!!Am momente de panica,asta cand ma ridic si ma apasa ff tare sarcina ,cand am dureri,MI-E EXTREM DE FRICA PTR FETITA NOASTRA, SPER SA FIE BINE!Mi-e frica si mie de nastere, sunt INGROZITA !!!Am vazut ff multe cazuri tragice! Toti ma cearta cand povestesc de ce au patit alte mamici se enerveaza chiar.Mi-e nu mi se pare ca....eu gresesc daca ma uit la alte cazuri,ptr ca, asa ma gandesc de ce sa ma feresc sa nu patesc ca ele.Decat sa patesc acelasi lucru si sa zic dupa "daca stiam "..Eu inteleg ca poate sunt obositoare,si stresanta ptr multi,(ii exclud aici pe sotul si mama),dar chiar sunt niste momente,zile,saptamani grele, atat psihic cat si fizic!!!!!!Oare chiar sunt asa exagerata??!!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Baja Nicoleta Veronica
    Baja Nicoleta Veronicatrimis la 15/6/2009

    Parerea mea este ca, acest stres poate fi infruntat impreuna cu familia si cei dragi. Persoana care este insarcinata trebuie tratata foarte bine, tot timpul sa aiba o persoana langa ea cu care sa comunice, iar daca acest lucru nu este posibil, sa existe un mijloc de comunicare intre gravidutza si sot/prieteni [telefon, messenger]. De asemenea, controalele la medicul ginecolog trebuiesc sa fie incurajatoare. Spre exemplu si mie mi s-a spus ca nu o sa duc sarcina la termen [40 saptamani] dar sotul a concis ca, daca copilul este sanatos si are o greutate acceptabila nu este problema. Aceste incurajari conteaza cel mai mult. Starea de stres se poate disipa atunci cand se discuta partile bune ale sosirii copilului pe lume.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: